Sipaydi ye Yardım lütfen

alıntı yapamadım doğru düzgün.

aynen yapısı herkesin farklı oluyor..

olur valla çağıralım gelin seninki takar

kk yavaşladı bırden ben gırdım ya

sızın en cok neyınız güzel bılıyor musnuz aılelere yakınsınzı hıc sıkılmazsınız
hergün bı yere gtsenız yemek bıle yapası olmaz ınsanıınben mesela ınş taşınır ıse bende dıycem
dün annemdeydım bugun büyük abı kucuk abı büyük abla kucuk abla komşu görumce eve grmıycemm
burda cok yalnızım bı yere gtsek saatlerce yollarda kalıyoruz öle olmaktansa evde takılmak daha ıyı yada yakın gezmelre tercıhımız oluoo

gelırızz

Bu arada röfleli kedicim, ben organizasyoncuya senin cumartesi gideceğini, adını soyadını ve inegölden geleceğini söyledim, yani faceden mesaj attım
Konuşursunuz artık siz

kesinlikle böcük tüm ailmize yakınız inşallah sende en kısa srüede gelirsin bu tarafa

aksesuar aşkı dıe bı sıte buldum harıka amerıkan setlerı ve kıtap ayraçları ve yastıklar gördumm almamak ıcn tutuyorum kendımı

ailenden ne kadar uzaklıktasın cnm?
ne kadar zamanda bir görüyorsun onları?

ailenden ne kadar uzaklıktasın cnm?
ne kadar zamanda bir görüyorsun onları?

aslında cok uzak değiliz ıstanbul dayız ama ben anadolu aılem avrupa yakasında ve tüm eş dost arkadaş herkesım orda ben evlenelı bu yakada bulunuyorumkeşke en baştan gelmeseydım ama o zaman düşünemıyor ınsan aman bı evlenelım dıye kocemle zamanım geçsın yuvam olsun dıye ama pişmanımdır hep bundan
ilk evlendık cok borcumuz vardı iş buldum çıktım buldum çıktım derken 2,5 yıldır ıyı maaşlı işim var dıye sabrettm ve cok şükür borçlarımız bıttışimdı taşınmayı düşünebılırım dedım artık gözumda aldığım maaş yok aıle daha önemlı eş dost bıde ben cok önem verırım akrabalarıma arkadaşlarımaneyse uzun lafın kısası(pek kısa oldu demı)

her hafta gtmem ımkansız 3 haftada yada ayda bır gıdebılıyorum gtmışken cok zamanımda olmadı ctesı akşam işten cıkıp oraya varmam 9 oluyo sonra yat pazar sabah kalk kahvaltı kuaföre gıdıyorum bıde orda 2 de çıkıyorum yanı bıkaç saat için onca yol gıdıyorum yorgun argın dönuyorum amamutlu oluyorum
ınş bu çile bıtecek bu yaz

bu hafta sonu annemler haftayada görumcemler gelır sonrakı haftada ınşallah ben

günaydınnnnn bu arada hepınızı öpüyorummm

sipidim evt cok düşük ama nakıtte lazım cnm şimdılık kiradayız mecbur ama bellı olmaz uyguna bulursak bıde işbulursam hemen aılemınde desteğı ıle alırız ınşallah

hayırlı kandıller bu aradaRabbım dualarımızı kabul etsın ınşallah
gökten rahmette ınıyor duaların en kabul olduğu zmaandayız
nurumuzun dünyaya ındığı gündeyız

tabiki de nakitte lazım sen birikim yapıyorsun diye söyledim hemen yarın çıkın diye de demedim zaten...
zamanını siz kendiniz bilirsiniz ne zaman müsait olursanız artık..

hayırlı kandıller bu aradaRabbım dualarımızı kabul etsın ınşallah
gökten rahmette ınıyor duaların en kabul olduğu zmaandayız
nurumuzun dünyaya ındığı gündeyız

amin cümlemizin inşallah.
Rabbim kimin kalbinde ne var ise kabul etsin inşallah

Günaydın kızlarr,

Hepinize hayırlı kandiller, Rabbim inşallah bize ve ailelerimize sağlık versin.

Herşey gönlümüze göre olsun,dualarımız kabul olsun.

Allah'ım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin. Amin.

Son düzenleme:
Günaydin kizlar, amin amin amin diyorum hepinizede
Rabbim dualarimizi kabul eylesin, hakkimizda da hayirlisini eylesin insallah su mübarek günlerde...

cok uzak degilsiniz aslinda ugur böcügüm; ama dedigin gibi bende speedy gibi yakin olmak isterdim herkese
raziyim hergün misafirim gelmesine tekki tüm sevdiklerim yanimda olsun :)

speedy nasil gecti canim lazer?

mutluluk nerelerdesin sen yaa :) islere gömüldün galiba

yok faceden yazmadım, burdan yazdım zaten
maşallah, çok tatlı bir hatunsun canım. Bunu demek için seslendim sana, önemli bişi yok yani

çok tesekkür ederim canim benim, o senin tatliligin

Bugün sevgilimle yıldönümümüz ne çabuk geçiyor yıllar, bu sene mubarek bir güne kandil gününe denk geldi inşallah hergünümüz böylesine güzel, hayırlı günler olur

Dün sevgilim işten erken çıktı biraz gezdik. Blederlara falan bakıyordum öyleysine, ben sana bişey alamadım sen bişey begen alıyım dedi gene herzamanki gibi tabi istemedim,bişiy alcam nasolsa bişey begendiğin olsun falan dedi ama hevesim kırıldı bişiy alamadım diyince aslında bişey almasında değilim ama süpriz yapmasını beklerdim çünkü 1ay önce daha bi kavgamızda dedim bi kerede süpriz yap bana diye ve ben artık bi yüzük bekliyorum onuda almıcak heralde
telefona ihtiyacım var uzun zamandır son zamanlarda teklemeye başladı telefonum bana diyo ki istediğin telefonu al (istediğim tlfnu biliyor ıphone) yarısını ben ödicem diyor aslında kulağa ne hoş geliyor dimi ama daha hiçbişeyimiz yokken onca kredimiz varken ıphone benim neyime, geçen çok yakın bi arkadaşım mutlu kendinden ne kadar çok fedakarlık ediyosun bu yaşına bi daha mı gelceksin dedi direk savunmaya geçtim ama çok üzüldüm aslında hep bişeyimiz olsun diye debeleniyorum borca girceksem eger bu çeyizim için olmalı diye düşünüyorum uzun zamandır kendim için kişisel bişiy yapmadım gerçekten dışardan görenlerde çalışıyosun onuda alsana bunuda alsana diyor bazen yanlış mı yapıyorum acaba diyorum.

Son düzenleme:
Biz evimizi ona göre aldık öyle çok dipdibe istemedik ama anneme araba ile 30 dakika kv ise 1 saatte falan ancak gidiyoruz.
teyzemler dayımlar ananem çok şükür hepimiz yakınız uzakta ne ben nede onlar yapamazdı zaten
biz biraz fala yakın bir aileyiz görmesek mutlaka telefonla konuşuruz Allah hiç birisini başımızdan eksik etmesin

Lazer güzeldi e lıght diye cihazla girdim genital yine acıdı dayanamadım diğer bölgede sıkıntı yok zaten

mutlu ; ikisini de dengede tutmalısın arkadaşının dediği de doğru. kendine de zaman ayırmalısın.
çeyizini de al ama bana da çok kaptırıyorsun gibi geliyor tamam herşey olsun istiyorsun ama bi söz yap nişan yap günün belli olsun sonra keyifle al alacaklarını şubatta nişan diyorsun ona odaklan bakacaklarına bak

Sen şimdiden düğünü düşünüyorsun.

hediye konusuna gelince sevmediğim bir durum sen beğen ben alıyım ama sizin ilişkiniz hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum.
farklı yaşıyorsunuz çünkü

Buarada deniz üstünde bi gemi restoran varmış çok romantik gözüküyordu şehirfırsatlarında indirime girmiş dün onu aldım bugün içinde rezarvasyon yaptırdım süpriz yapıyım diye, akşam konuşurken sevgilim yarın şuraya gidelim buraya gelim demeye başlayınca bende söylemek zorunda kaldım meğer oda benim çok begendim merak ettiğim biyere rezarvasyon yaptırmış işte süprizide buymuş ama ben aldığım için benimkine gitcez başka bizaman artık diğerine gideriz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…