• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

:60::60:
ben anneme sürekli diyorum "şu kadar kaldı bu kadar kaldı" diye
o da "daha iki kap yemek yapamıyosun, rezil olcan o kaadr sevinme" diyo :52:
böyle espiriler yapıyo ama aklına gelince daha şimdiden ağlamaya başlıyo

kına bindallım dün giydim giymişkende resim çekildim. :47::47::47::47:

$SDC10276.JPG

ay çok güzel olmuuuşşş, walla bende bindallı konusunda kararsızım, kırmızıyı pek sevmiyorum ama bindallı dediğinde kırmızı olur galiba.. bak çok da yakışmış.. güle güle giy diicem ama, bindallıyı giyinceede ağlatırlar diiimii? :37: hayırlı uğurlu olsun canım.

ay çok güzel olmuuuşşş, walla bende bindallı konusunda kararsızım, kırmızıyı pek sevmiyorum ama bindallı dediğinde kırmızı olur galiba.. bak çok da yakışmış.. güle güle giy diicem ama, bindallıyı giyinceede ağlatırlar diiimii? :37: hayırlı uğurlu olsun canım.

hahaha canım bende hiç beğenmeyerek gittim ve ilk giydiğimi beğendim aldım.
üstüme giyince beğendim yakıştırdım :60::60::60: sende beğenirsin üzerinde görünce..
daha hiç ağlamadım kınada bakalım neler olacak :27:

hahaha canım bende hiç beğenmeyerek gittim ve ilk giydiğimi beğendim aldım.
üstüme giyince beğendim yakıştırdım :60::60::60: sende beğenirsin üzerinde görünce..
daha hiç ağlamadım kınada bakalım neler olacak :27:

bizde geçen hafta gelinlik bakarken bindallılarada baktık şöööyle bi, denemedim gerçi daha çok erken diye.. ama ben kırmızı değilde mor ve grilere baktım.. nişanlımda diyor, şööyle oynayanlara baksalar gelin hangisi deseler belli bile olmazsın bu renklerle, kırmızı al kırmızı diyoor.

bizde geçen hafta gelinlik bakarken bindallılarada baktık şöööyle bi, denemedim gerçi daha çok erken diye.. ama ben kırmızı değilde mor ve grilere baktım.. nişanlımda diyor, şööyle oynayanlara baksalar gelin hangisi deseler belli bile olmazsın bu renklerle, kırmızı al kırmızı diyoor.

:60::60::60: aynen canım ortada kendini belli edersin.
ama ben kırmızı delisi olarak görünce vazgeçemeyenlerdenim..
ikisini de dene ona göre hangisi güzel durursa karar verirsin :64::64::64:

Bu konuyu 18-01-2010 13:40 tarihinde açmışım :25:
zaman gerçekten çok hızlı yaa şimdi bakıyorum hayaller kurduğum,istediğim,olmasın dediğim herşey benimle birlikte ve evliliğe yaklaşıyorum :44:
çeyizlerim için son 3 gün işte sonra kendi evimde görebileceksiniz çeyizlerimi çeyiz bitmez derler benim de öyle olacak devamlı bişeyler alıcam yine :24:
Benden sonra herkezin çeyizi en az benim kadar olsun inşallah ve daha daha iyileri olsun :16:

Son düzenleme:
Back