• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

keske ceyizlerinin resimleri bu kdr daginik olmasa, tek tek sayfalari gezip bakmak yorucu. 10 sayfa baktiktan sonra pes ettim :)

güle güle kullan herseyini...

Sipidim daha yeni gördüm evinin resimlerinii, çok güzel Hayırlı uğurlu olsun,mutlulukla huzurla oturun inşallah :nazar: yerleşince yine koy resimlerinii :)))

keske ceyizlerinin resimleri bu kdr daginik olmasa, tek tek sayfalari gezip bakmak yorucu. 10 sayfa baktiktan sonra pes ettim :)

güle güle kullan herseyini...

haklısın canım ama artık benden geçti yeni çeyizcileri de gördükçe uyarıyorum sonradan zor oluyor diye :24::24:
benim çeyizi artık evde görebilirsiniz inşallah :3::3:

evin hayırlı olsun canım çok güzel..

şebnem canım teşekkür ederim faceden denk gelemiyoruz ancak akşamları giriyorum işyerinde yasak :54::54:

herşey çok güzel.. eksiksiz bir çeyiz olmuş..:nazar:

teşekkür ederim tatlımmmm

Sipidim daha yeni gördüm evinin resimlerinii, çok güzel Hayırlı uğurlu olsun,mutlulukla huzurla oturun inşallah :nazar: yerleşince yine koy resimlerinii :)))

amin canım benim inşallah öyle de kısmet olur :3::3::3::3:

çok zekiyimdir halıların markasına bakmamışım onun için bi tek int bunu buldum halılar hala mağazada :64::64::64: ancak ozaman diğerlerini görebileceksiniz :51:

bunu hole aldık " U " şeklindeki holümüze :27:

$hol halısı.jpg

Speedy tekrar hayirli olsun güle güle oturun. Yalniz merak ettigim ev mi aldiniz yoksa kendinize ait daire mi? Mutfagi gercekten güzelmis. Afiyetle yemeklerinizi yapar yersiniz insaAllah :)

Speedy tekrar hayirli olsun güle güle oturun. Yalniz merak ettigim ev mi aldiniz yoksa kendinize ait daire mi? Mutfagi gercekten güzelmis. Afiyetle yemeklerinizi yapar yersiniz insaAllah :)

amin canım inşallah mutfağı şimdi daha güzel oldu inşallah yeni resimlerini de eklerim. :51:
ev aldık canım kredi ile :3:

amin canım inşallah mutfağı şimdi daha güzel oldu inşallah yeni resimlerini de eklerim. :51:
ev aldık canım kredi ile :3:

InsaAllah yeni resimleride görmek isteriz. Anladim canim peki ne kadara aldiniz? Bizde ev almayi düsünüyoruz da dügünden bir iki sene sonra planliyoruz. Maddi yönden biraz kendimizi toparlayalim diyoruz. Tek katli mi peki? Veee son olarak yalniz mi yasiycaksiniz yoksa kayinvalidenlerle mi oturcaksiniz orda?

Back