- Konu Sahibi speedy-gonzales
teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar yaptık işte. aslen antalyalıyım. ama ist. yaşıyorum:86:[/QUO
Ne kadarlık bir süreçte hazırlandın peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar yaptık işte. aslen antalyalıyım. ama ist. yaşıyorum:86:[/QUO
Ne kadarlık bir süreçte hazırlandın peki?
canım işte geçen sene ocakta sözlendim mart ayında ilk beyaz eşyalar ile başladık.![]()
Ben maşallah demekten kendimi alamıycam anlaşılan. Ben heralde 2 yıl giderdi bunlar. Detaycı olunca insan.Sabırsızlkla bekleyeceğim düğün resimlerini valla.
hem herşeyin en iyisini almaya çalıştım hemde uyguna da araştırdım. darısı daha iyileri ile bekarsan başına canım![]()
Bekarımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.![]()
:86::86: hayırlısı ile sende yaşarsın inşallah![]()
Valla böyle bakınca istemiyorum değil ama tabi ki herşeyin hayırlısı. Zaten aday da yok beğenmiyorlar beni![]()
olur mu canım herkezin bi yerde vardır kısmeti ya dibindedier göremezsin.
yada uzaktadır görmek istemezsin:81: Allah hayırlısını nasip etsin herşey olur![]()
Doğru söylüyorsun valla. Ağzın bal yesin![]()
bu nası bi liste moralim bozuldu yaaa :26::26: off nası bitecek bu çeyiz....![]()
güle güle otur tatlım evinizde tamamınıda görmek isteriz kısmetse eviniz kira mı yoksa sizinmi?