Sinüzit (Doğal yolla)

lütfen yardımcı olun, hamileyim ve sinüzitim arttı, kulağıma ve sol gözüme vuruyor ağrısı, yüz felci olmaktan korkuyorum, ilaç da kullanamıyorum

Ama bence hamılelıkte yuksek bagısıklık koruyu gıdalar alarak. bıtkıler demıyorum gıdalar alarak hasta olmaktan kacmalısınız. bal tuketın mesela. pekmez tuketın yuksek oranda yesıllık tuketın tabıkı yasak degılse hamılelıkle ılgılı.

lütfen yardımcı olun, hamileyim ve sinüzitim arttı, kulağıma ve sol gözüme vuruyor ağrısı, yüz felci olmaktan korkuyorum, ilaç da kullanamıyorum
ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site gördüm [sinuzite son. o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site görene kadar.sinuziteson.o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

evet koklayarak vede bırazcık derıye tatbık ederek..bıraz yakma hıssı verır ama acacaktır agrınızı azaltır. gecmıs olsun gercekten hamılelıkte hastalık zor bırsey
ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site gördüm sinuziteson o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

Geçen gün doktora gittim sorunum: devamlı boğaz/ağız kuruluğum var, boğazımda balgam oluyor arada, yutkunurken birşey varmış gibi geliyor ve gıcık yapıyor, arada sesim gidiyor ve kimi zamanda öksürüyorum. Tomografi çektiler dün de gittim sonuçları aldım. Akut sinüzit çıktı sonuçlar, fakat sinüzitin belirtilerine baktım bana uymuyor hiçbiri. Anlamadım bu işten kafamçokkarıştı İlaçta verdi tehlikeli bir ilaçmış içime hiç sinmedi ne yapsam acaba? bilmiyorumkismile
ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site gördüm .sinuziteson. o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

Sinüzit...Hayatımın kabusu resmen.mafoldumben
Artık geceleri uyutmuyor da beni.akannehir
Devamlı geniz akıntısı. buna bağlı olarak balgam yutma ihtiyacı, kötü koku, mide bulantısı.:sinifsinif: :bbo:..

Nefret ediyorum nefret...:gitme:

Haftaya perşembe doktora gidiyorum tekrar. En son 2 sene evvel gitmiştim, iyice ilerledi..mafoldumben.

Her sabah duş alıp çıkmanın sonucu bu işte...
alsanaalsanasmile
ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site gördüm .sinuziteson.o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

Merhaba,
Ben 28 yaşındayım. Tam 9 yaşından beri de sinüzit hastasıyım. İğne, hap, soluma yoluyla alınan mentollü ilaçlar, damlalar kullandım. Hiçbiri fayda etmedi. Bir nezle oldum mu, haftalarca burnum tıkalı gezerim. Şu anda da burnum tıkalı. Üstelik başımda ve elmacık kemiklerimdeki ağrılar hayatı zehir ediyor.
Şimdiye kadar hiç doğal ilaç kullanmadım. Bugün bir eczacı tanıdıkla sinüzit üstüne konuştuk. Forumdaki arkadaşlardan birinin dediği gibi; denize dalmayı önerdi. Ama ayrıntılı bilmediğini söyledi. Bilen birinden detaylı öğrenilir, öğrenmek zor bir şey değil. Masraflı olabilir ama değer. Korkacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Bir dalgıç yardımıyla, denizin derinliklerine inilebilir. Üstelik çok da derine inmeye gerek yoktur tahminimce... Suyun derinliklerinde basınçtan o iltihaplar patlayıp akıyormuş. Bunu yapmak için yazın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Eh, zengin olmadığıma göre; şu andan itibaren para biriktirmeye başlasam iyi olur:) Herhalde birkaç ay kenara biraz para koyarak, gerekli miktarı toplarım. Ne kadar pahalı olabilir ki... Bence en mantıklı, en doğal yol budur.
Bazen aylar süren kesintisiz (geceli gündüzlü) baş ağrısı çekerek 19 yıldır bu rahatsızlığı yaşadığım için hepinizi çok iyi anlıyorum. Herkese şifa dilerim.
ben uzun yıllardır sinüzitten muzdarip olanlardanım eziyetini ve yaşattıklarını çok iyi bilirim.sorunumu tamamen doğal ve bitkisel yolla çözdüğümü size müjdelemek isterim.internette bir site gördüm .sinuziteson. o kadar çaresizdimki denemediğim şey kalmadı birde bunu deneyeyim dedim.telefon açtım 0 212 240 76 96 ya netten online satışıda var ben konuşup biraz bilgi aldıktan sonra zaten sağlık bakanlığından izinli ve ciddi bir şirket olduklarına kanaat getirdikten sonra.sipariş verdim.kargo kapıma getirdi sinüzit solüsyonu diye küçük ve zarif bir kutuda gösterişsiz bir şişede bütün sorunlarımı çözen ilaç vardı ve doğal,bitkisel olarak 49,90 tl yi kredi kartımla ödedim.prospektüsünde ve internet sitelerinde yazdığı gibi her burun deliğine 2 şer damla damlattım 5.günün sonunda burnumdan bir şeyler şiddetle aktı parçacıklarla birlikte ve başağrım ile birlikte onlarca sorunum bitti teşekkür etmek için aradığımda karşımdakiler kibarca beni dinledikten sonra zaten bu bitkisel ürünün patentli olduğunu ve kendilerinden başka bir yerde bulunamayacağını söylediler.teşekkür ve memnuniyetimi bildirerek kapattım 8 aydan beride hiç bir sıkıntım yok her sinüzitliye öneririm harika bir şey şu sinüzit solüsyonu...allah çıkaranlardan razı olsun.helal olsun...[/SIZE][/B]Şeniz:lepi:turkbayragi:

Sinüzit...Hayatımın kabusu resmen.mafoldumben
Artık geceleri uyutmuyor da beni.akannehir
Devamlı geniz akıntısı. buna bağlı olarak balgam yutma ihtiyacı, kötü koku, mide bulantısı.:sinifsinif: :bbo:..

Nefret ediyorum nefret...:gitme:

Haftaya perşembe doktora gidiyorum tekrar. En son 2 sene evvel gitmiştim, iyice ilerledi..mafoldumben.

Her sabah duş alıp çıkmanın sonucu bu işte...
alsanaalsanasmile

canancım sanırım artık benim böyle bir derdim kalmadı ama kuzenim için hala bu kafasüpürgesini araştırıyorum verdiğin bilgilerden yola çıkarak filiskin (diğer adı yarpuz dur bu bitkinin) olduğunu düşünüyorum sana zahmet olmazsa kafasüpürgesi ile filiskini bir karşılaştırsan lütfen artık sinüzit belasından insanlar kurtulsa benim kurtuluş yöntemim oldukça masraflı ve herkesin yapabileceği bir yöntem değil ben sorunumu tüple denize dalarak hallettim artık canıma tak etmişti ama 3 ay düşünüp taşındıktan sonra bu kararı aldım kuzenim korktuğu için hala ilaçlarla bitkilerle kurtulmaya çalışıyor. şimdiden ilgin için teşekkürler

Karbonat Sinüzlerime iyi geliyor bilginiz olsun

Şırınga ile (UCUNDAKİ İĞNEYİ ÇIKARIP) Karbonatlı su, Buruna sıkıp rahatlatıyor...
Arada içmek iyi geliyor içimizi temizliyor. Daha neler neler...

Kızlar sabah ezanından beri başımın,gözlerimin ağrısından duramıyorum,sürekli burnum akıyor,aralıksız...Ama bu kadar akmasına rağmen ağrım geçmedi....Dayanamıyorum artık....

Birkaç yıl önce Denize girdikten 1 gün sonra burnumdan koyu yeşil renkte katı katı parçalar gelmişti,lastik gibiydi resmen,silmekle gitmesi mümkün değildi.....Yaklaşık 5 dakika akmıştı ve sonrasında hemen doktora gitmiştim,sinüslerin temizlenmiş çok şanslısın dmeişti...Bunun başka çaresi yokmu,kışın bu ağrıyla napcaz :KK43:(

Bende suan sinuslerimle cebellesmekteyim..:KK14::KK50:

internette arastirriken okudum... bitkisel olmasina daha cok dikkat ediyorum..

yarim kg suzme balin icine 100 gr corek otunu blenderda iyice cekip bal ile karistirdim gunde 3 defa 1'er tatli kasigi yiyorum sabah,ogle,aksam... bakalim bugun ikinci gunum bugum agrilarim cok artti inshAllah faydasi olacaktirda ondandir:...kullanan birisi anlatmis, kullanmaya basladiktan sonra burnunda irinler aktigini ve cok rahatladigini yazmis.. bende faydasini gorurum inshAllah, paylasmak istedim sizlerle...Allah herkeze sifalar versin...

Sonuclari bildiririm....:KK61:

bende çok çektim sinüzitten. en son iyi bir doktor bulmuştum ve o bana "sinüzitin en iyi ilacı deniz suyudur. denize girip dalacaksın." demişti. tabi mevsim kış olduğundan denize girme durumu mümkün olmadı ve yapay olarak bir karışım tarifi verdi. tarif şu şekilde; "1 su bardağı kadar ılık suya 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı kadar da tuz ekleyip karıştırılacak, ve bu su buruna çekilerek burun temizlenecek...." aynı zamanda antibiyotikte yazmıştı bana ve azalma oldu sinüzitimde. fakat asıl havalar ısınıp da denize girince gördüm değişimi. deniz suyu temizledi tamamen. şimdi kafamı ıslatmıyorum ve daha dikkatli hareket ediyorum, bir süredir de sinüzit yok çok şükür :)

bende yarım limonu sıkıyorum bir çay bardağına gerisini normal içme suyu ile dolduruyorum bardağın..sonra bu suyu lavaboda burun deliklerimden hızlıca çekiyorum bir kaç defa
ilk anda yakıyor vazgeçmeyin bir kaç tekrarlayın ertesi gün çok rahatlamış olduğunuzu göreceksiniz kireçsökücünün kireci söküp atması gibi limonlu su atkıtıyor rahatlatıyor akşamları yapıyorum günde bir defa 2-3 kez yeterli oluyor sonuçta limon doğal asit hiç zararı yok ve tahriş olmuyor yumuşacık hissediyosunuz ertesi gün burnu ve genizi bir deneyin derim bende işe yarıyor..ayrıca bir acil hekimine sordum bunu zararı varmıdır die yoktur dedi limon doğal asit ve mikroplar asitli ortamda yaşayamazlar dedi

herkese merhaba....
10 yaşındaki oğlum sinüzitten her sene olduğu gibi bu senede doktorluk hale gelmişti. alerjik astımı oldğu için geniz akıntısı öksürtüp boğazı tahriş etmişti ve boğaz enfeksiyonu da oldu, çocuğum öksürükten nefes alamayıp midesi bulanıyordu boğulacak gibi oluyordu... 3 hafta boyunca antibiyotik sprey astım ilacı vs... kullandık geçmedi... tesadüfen aktarda ki bey 10 DK. SİNÜZİTİ İYLEŞTİRİCEM dedi burnuna ENFİYE çektirdi bir pakette mendil verdi şimdi 50-55 kere hapşıracak sonrada sinüsleri boşalacak dedi.. benim oğlum 70'e yakın hapşırdı gözleri yaşardı sonra 2 paket mendili doldurarak sinüslerini boşalttı 20 DAKİKADA NE VAR NE YOK HEPSİ TEMİZLENDİ. ertesi güne oğlımun ne baş ağrısı ne de geniz akıntısı kaldı, damla sakızı zeytin yağı karışımım zaten hazırdı 1-2 gün de onu içirdim öksürükte geçti...aktara daha kullanmamız gerekir mi diye sormuştum şikayetiniz tamen geçene kadar enfiyeyi gün aşırı kullanabilirsiniz demişti...3 kez daha kullandık, şimdi çok şükür iyi ama ben bir şişe daha enfiye evde bulunduruyorum ne olur ne olmaz ...herkese sağlıklı günler..

X