Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisi acı kavun...
bi sülale tamamen kurtulduk bu illetten :lepi:
ama 10ccliik bi enjektere 2 damla acı kavun gerisi 10 a kadar suya tamamlanacak şekilde. yoksa çok ağır geliyor. enfazla 3 gün günde bi kere olacak
bu konuyla ilgili komik bir hikayemi paylaşmak istedim :)
gecenlerde tv de tıp dr u olan ömer adında bir dr umuz; alerjiler için üserlik otu tohumunun buharının solunması gerektiğini ibni sina bile hastalarında bunu kullandığını söyledi benimde bitmek bilmez bu burun serüvenim için hemen yaptım bu tarifi....
güzelce soludum kaynayan tohumun buharını sonra çörekotu yağını bir pamuk yardımıyla bolcana burun deliklerimin içine sürdüm derin derin nefes aldım.....sonra sıcak bir banyo yaptımm...
banyodan sonra saçlarım çok uzun olduğu için küvetin içine eğilerek saçımı tarar ve iyice sallarım (herzaman yaptığım bişi bu)...yine saçımı sallarken kafamı küvetin kenarına çok kötü vurdum......gitti kafa tasım demeye kalmadı bütün sinüslerim boşaldı:roflol::roflol:evet evet resmen musluktan gelir gibi sarımsı renkte su geldi.........a.s:roflol:
aman Allahım nasıl bir rahatlama bu böyle....resmen yeniden doğmuş gibi oldum ogün bugündür......ses tonum açıldı hergün şarkı söyler oldum....nefes aldığımı anladım bol bol burnumdan soluyorum Allahım nasıl güzel bir duyguymuş.........uykularım anlam kazandı bu sinüsler ne önemli şeylermiş böyle:1rolleyes:
Geçen gün doktora gittim sorunum: devamlı boğaz/ağız kuruluğum var, boğazımda balgam oluyor arada, yutkunurken birşey varmış gibi geliyor ve gıcık yapıyor, arada sesim gidiyor ve kimi zamanda öksürüyorum. Tomografi çektiler dün de gittim sonuçları aldım. Akut sinüzit çıktı sonuçlar, fakat sinüzitin belirtilerine baktım bana uymuyor hiçbiri. Anlamadım bu işten kafamçokkarıştı İlaçta verdi tehlikeli bir ilaçmış içime hiç sinmedi ne yapsam acaba? bilmiyorumkismile
Merhaba canım geçmiş olsun, aynı şikayetler bende de var banada aynı teşhisi koydular ve daha 3 gün önce gene ilaç yazırdım ama bu defa öksürük başlamamadan gittim ya değilse öyle bir öksürük oluyorduki anlatamam. Sana ne ilaç verdi bilemiycem dr ama bana verdiği ilaç iyi geldi yalnız tansiyon düşüklüğ yaptığı için sadece akşamları içiyorum.
ben sinüzit için bildiğiniz bir şey varmı diye soruyorum lütfen bilen yazssın
Sinüzit...Hayatımın kabusu resmen.mafoldumben
Artık geceleri uyutmuyor da beni.akannehir
Devamlı geniz akıntısı. buna bağlı olarak balgam yutma ihtiyacı, kötü koku, mide bulantısı.:sinifsinif: :bbo:..
Nefret ediyorum nefret...:gitme:
Haftaya perşembe doktora gidiyorum tekrar. En son 2 sene evvel gitmiştim, iyice ilerledi..mafoldumben.
Her sabah duş alıp çıkmanın sonucu bu işte...alsanaalsanasmile
Merhaba ,
sünizitiniz için aktarlarda satılan isveç şurubunu alabilirsiniz. Ben onunla tedavimi gerçekleştirdim.