Sinüzit (Doğal yolla)

kesinlikle kullanma acı kavunu onun tek tesiri hapsurma onun sayesine rahatlarsın ama ya zararlara biliyorsun zehirli onu kullanmak yerine okyanus suyu satılıyor eczanelerde oda aynı etkiyi ğösterecek birde ıslak sacla asla dolasma o cok fena ağrı yapıyor

kızlar anneme bugun ardıç yağı almasını söylemiştim.
aktara gitmiş, bir karışım satılıyormuş bir kaç yağın karışımı.
o çok daha etkili demiş ondan aldık.
kullandıktan sonra size bilgi vericem

arkadaşlar sinüzit için kafa süpürgesi otunu içmiştim bana çok iyi geldi şimdide ardıçı yapıyorum zaman zaman. gerçekten iyiyim tam tııkanma başlıyor ikisinide yapıyorum sevgi ve angel teşekkürler canlarım rahatladım sağolun

bu yağ karışımını kullanamadım.
öksürtüyor , gözlerimden,burnumdan deli gibi yaş geliyor. inanılmaz yakıcı bir şey.
tüm gün acısını çekiyorum.

onun yerine çok rahatsız olduğumda çin yağı damlatıyorum burnuma
o da yakıyor ama öbürü kadar rahatsız edici değil.

kızlar bugünlerde sinüzit ağrılarım çoğaldı resmen hayatım felç gibi oldu dayanılcak gibi değil..ilaç dışında başka hiç bir yöntem bilmiyorum..benimki kronik derecede..bu önerdiğiniz ardıç yağı sadece burun tıkanıklığını açmak içinmi yoksa ağrı içinmi kızlar..benim burnum tıkalı değil yada nefes almakta zorlanmıyorum sadece aşırı derece baş ağrısı var..çok nadir tıkanır burnum sizce bana da iyi gelirmi bu ardıç yağı?

Kıvılcım, yukarıdaki yazılar sana yardımcı olur ama çok çaresizsen bir DR'a görün canım

sinüzit için kafa süpürgesi veya diğer adı karabaş otu içtim ardıç yağını yaptım faydasını gördüm
bunlar sinüzit için....
senin baş ağrın sinüzitten kaynaklanıyorsa buğu öneririm ve DR'un verdiği ağrı kesici ilaç
çok geçmiş olsun

çok sağol canım.. sana da büyük geçmiş olsun ..yazılanları baştan sona okudum okadar faydalı şeyler yazıyorki hepsini not aldım..bu bilgilerle iyileşenleri okuyunca biraz olsun rahatladım demekki çaresi varmış..gripim şuan o yüzden iyice çoğaldı ağrı..1 hafta önce yine film çektirdim oldukça ilerlemiş sinüzitim..şimdi tekrar daha iyi bir doktora görünmeyi düşünüyorum..belki onun farklı bir önerisi olabilir..en yakın zamanda kesinlikle yazılanların hepsini uygulayacağım..özellikle kafa süpürgesi ,ardıç yağı ve buğu kesinlikle...bilgileriniz için çok sağolun kızlar..herkese acil şifalar diliyorum..

bende sinüzitten muzdaribim 2 sene önce ameliyat oldum kurtulurum sandım ama malesef ameliyat bile kesin çözüm olmuyor ameliyat öncesi ağrılarım ameliyattan 1 sene sonra tekrar başladı kocakarı ilaçları hiç denemedim ama denemeyi düşünüyorum sinüzit kronikleştiği zaman ne yazık ki doktor,ilaç,ameliyat bile çözüm olamıyor

ne yani kronik sinüzitin tedavisi yok mu? bir haftadır çok fena ağrılarım artmaya başladı..her gün ağrıyor ya artık normal hayattan zevk alamıyorum..işin kötüsü ben hergün saçlarımı yıkayıp çıkmak zorundayım saçlaımdan kaynaklanan bir durum maalesef birde jole filan,zaten bu yüzden hasta oldum..kışın kar yağsa bile yıkayıp çıkardım tabi tam kurumazdı..keşke dinleseydim annemi..ama artık toplayıp çıkıyorum bir kaç gündür..yoksa ölücem..masaj yapıyorum bazen iyi geliyor..bu arada kuru papatya aldım içined e nane koydum kaynatıp buharını çektim..hemen etkisini göstermez tabi.ama düzenli olarak yapıcam..bu arada doktorum çok güzel bir ağrı kesici verdi ismi dicloflam...çok iyi geliyor bana..yarım saat sonra kesiyor ağrıyı tabi etkisi geçince yine başlıyor ama uzun süre rahatlatıor sizi..ama artık haplarla ağrıyı kesmek istemiyorum tamamen kurtulmak istiyorum..

Kıvılcim, sen DR unu dinle ama yukarıda yaptıklarımızıda göz ardı etme kafa süpürgesini muntazam içmeni tavsiye ederim ardıç yağınıda yap.
umarım iyileşirsin. tekrar geçmiş olsun

aktara gittim dün ama onu sormayı unuttum canım onu bulabilirsem kesinlikle denicem kağıda not almışım hatta..birde ardıç yağı alıcam ..ne bulursam denicem Allahım yeterki temizlensin hepsi..sağol canım..

kızlar ben aktarcıya gittim ardıç yağı ve papatya alcaktım adam dedi ki boşver onları ben sana bi karışım vericem 2 damla damlat burnuna hemen akmaya başlıcak sinüzitler dedi ve ağran yerede masaj yaparsan ağrın diner dedi..inandım saf gibi ve aldım..koşa koşa eve gelip damlattım hem de kaç kez ama akan burnumu tıkadı daha çok..hiç ama hiç akıtmadı..bi yağ karışımı 10ytl fiyatı yanlız ağran yere masaj yaptığımda gerçekten ağrısını aldı.hiçbir zaman bildiğinden şaşmıcaksın onu anladım..o yağı alıp adamın kafasına atmak vardı ama dua etsinki öyle biri değilim..kuru papatya aldım başka bi aktardan ve naneyle buharını çektim çok iyi geldi gerçekten..bugün özel bir hastaneye gittim..çünkü alnımın sol tarafında tam kaşımın üstünde şişlik meydana geldi..kardeşim hemşire ve oradaki iltihatpların şişliğe sebep olabileceğini söyledi..ve aşırı bir ağrı var özellikle o bölgede..nörolojiye gittim ve tomografi çekildi..hiç birşey çıkmadı beynimde..sebep sinüzit..ama doktor azalmış dedi hatta öyle bir griple gelmiş geçmiş dedi..ilaç verdi..ya ben anlamadım diğer doktor kronik derecede demişti bu da gelmiş geçmiş azalmış dedi..sinüzit çok fazla gözükmüyor dedi..ozaman o şişlik niye başım niye ağrıyo niye sürekli akıntım var of artık doktorlarada güvenmiyorum kafayı yicem ya..

tekrar geçmiş olsun ..ben derim ki o elindeki tüm evraklarla, çektirdiklerinle bir doktora daha görünün bakalım ne diyecek ve herşeyi anlatın iki dr'un söylediklerini de. konsültasyon yapmalarını rica edin, yani 3-4 DR bakıp gözden geçirip karar versinler.en azından içiniz rahatlar

8 yaşından beri çekerim su belayı ne zaman kış gelse burnum çeşme olur akar baş ağrılarından kurtulamam acı kavunu duydum ben de ama tehlikeli die de deneyemedim hiç malum can tatlı

bende yıllardır bu dertle uğraşıyordum geçen sene televizyonda bir doktorun söylediği yöntemi denedim çok iddialıydı bütün kış bunu içtim ve bu sene tomogrofi çektirdiğimde doktor hiçbir şey kalmamış sonuç tertemiz dedi:sm_cool: hemen sonuç vermiyor en az 6 ay kullanmak lazım ama tamamen kurtuluyorsunuz.
bir cezve suya bir kök zencefil 6-7 tane papatya atıp 2-3 dakika kaynatıyorsunuz sonra içine biraz limon sıkıp birazda bal koyup sabah akşam bir bardak içiyorsunuz.
bana çok iyi geldi umarım sizede gelira.s.

bu arada bir uyarı yapacaktım unutmuşum acı kavun gerçekten iyi geliyormuş ama direkt değil sulandırarak sadeca birkaç damla kullanmak gerekiyor ve sakın kullanıp yatmayın bir arkadaşım kullandıktan sonra yatmış ve bütün iltihap kulağına akmış kendini acil serviste buldu beyin hasarına kadar götürebiliyor o yüzden kullanacaksanız çok dikkat edin

arkadaşlar bende zonklama şeklinde başağrısı oluyor ve şiddetli bir geniz akıntısı.Görüştüğüm bir kaç doktor kronik sinüzit olduğu için ameliyat dediler.İlaçla idare etsem ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor ameliyat olsam kesin çözüm değil tekrarlayabilme durumu var.Bitkisel yöntemleri denedim ama o yöntemler belki akut sinüzit için faydalı olabilir ama kemikleşmiş bir sünizit için bi kaç damla yağın faydası olmuyor maalesef önerdiğiniz damlalarda sürekli kullanıldığında geniz etlerini büyütüyor zaten sünizitten büyüyen geniz etleri bu şekilde daha bir sıkıntı yaratıyor.Ben ameliyat olmaya karar verdim ama başağrısından değil özellikle şu geniz akıntısından kurtulmak için.Çünkü yaşam kalitemi önemli ölçüde düşürüyor nefes alma problemleri çekiyorum

ah canıım, mutlaka yapacağım bunu...
bende de özelliklee akşamları ciddi bir başağrısı ve tüm gün geniz akıntısı...deli olmak üzereyim...atılamayan balgam hissinden bıktım usandım...nefes kokusuna da sebep oluyor. her gün duş alırım, bu alışkanlığımdan da vazgeçmem imkansız....
umarım herkes kurtulur şu sinüzitten...ben bıktım çünki...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…