Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba bunu 8 yaşındaki kızımda deneyebilirmiyim sizce ne dersiniz.
BAYANALAR SİNÜZİT İÇİN BİR TAVSİYEM VAR.
1) SAÇLARINIZI YIKADIĞINIZ ZAMAN HEMEN MAKİNAYLA KURUTMAYIN ÖNCE İYİCE SUYUNU ALIP BEKLEYİN NEMLİ İKEN KURUTUN.
2) BİRAZ KURUMUŞ PAPATYAYI KAYNATIN VE BUHARINA DURUN BELLİBİR ZAMAN DEVAM EDİN BU KÜRE ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ SİNÜSLERİNİZİN BOŞALDIĞINI GÖRECEKSİNİZ..şutarafagitti
kuzenim ardıç yağına hala devam ediyor. kullanmaya başladığı günden beri hiç aksatmadan düzenli olarak kullandı bir iki gün daha kullandıktan sonra sanırım bırakacak hala kelebek gibi dolaşıyor. çok da mutlu. bu arada bi tedbirsizlik yapıp gribe yakalandı grip ağır olduğu için mecburen dr gittik antibiyotik vs gribal ilaçlar verdi antibiyotiğide alınca sinüzitleri nerdeyse tamamen temizlendi en ufak esintide başı ağrırdı ağır gripte bile en ufak ağrısı olmadı yüzündeki dolgunluk hissi tamamen yok oldu.onu en çok da bu his rahatsız ediyordu. sadece göz altlarındaki şişlikler kaldı o da eskiye nazaranla bayağı azaldı ama tamamen yok olurmu bilemiyoruz.şimdilik bu kadar birgünde benim sinüzitten kurtuluş öykümü anlatırım sağlıcakla kalın
bu ardıç yağı işe yaramadı yaa:1no2:
dün akşam hem anneme hemde eşime yaptım
aynen tarif ettiğiniz gibi pamuğa damlatıp burun deliklerine koyudum pamuğu bi 15-20 dk ikisindede durd pamuklar ama hiç bişey olmadı pamuklar kurudu yağ uçtu onlarda tık yok
hemen akabindede eşimin yine çok kötü bişekilde başı ağrıyama başladı =(
geçen günde kokladığında aynı şey olmuştu
bunun bi tekniği felan varmı ya nasıl yapıcazsenağlama
arkadaşlar kuzenim son bir ay dır aralıksız sinüzit ağrıları çekiyor ve fakülteye bile gidemiyor. iki gündür ardıç yağını deniyoruz ve durumu şu anda çok iyi ardıç yağından 5 damla kadar pamuğa damlatıp burnuna koyduk ve 15 dk sonra müthiş bir hapşurma oldu gözleri ve burnu bir anda akmaya başladı bir ara biz grip oldu sandık bu şekilde 10 -15 dk geçti ve 2 yıldır dr ların dahi açamadığı burnu açıldı şu anda mükemmel şekilde nefes alıyor kızcağız burnundan nefes almayı bile unutmuştu ne antibiyotik ne otrivine hiçbiri fayda etmiyordu umarım oda benim gibi sinüzitten kurtulur gelişmeleri ilerleyen günlerde yazmaya devam edeceğim inşallah denildiği gibi mucizevi bir yağdır da sinüzitlilerin ilacı olur.
bugün tam bir hafta oldu kuzenimin ardıç yağına başlaması kullandığı ilk günden beri hiç durmadan gözleri ve burnu akıyor tam bir haftadır kendimi kuş gibi hissediyorum diyor uykusu düzene girdi ilk 2 gün bütün gün uyudu ama daha sonra düzeldi ilk bir kaç gün korkmuştuk sürekli grip gibi burnu akıyor sarhoş gibi dolaşıyor bütün gün uyuyordu fakat kendimi çok inanılmaz hissediyorum müthiş zindeyim sadece fazla rahatlamış olmanın vermiş olduğu bir uyku ve rehavet hali var diyordu sonunda dayanamadım iki günde ben kullandım tabi benim sinüslerim daha önceden boşalmış olduğu için (benim sinüzitlerimden kurtulma hikayem de ilginçtir)fazla burnum akmadı çok az bir akıntı oldu ama feci rahatlatıp uyutuyor.3 haftadan fazla kullanmayı düşünmüyor böbreklerde tahrişe sebep olabilirmiş herneyse ben herşeye rağmen bu durumdan endişelendim ve kuzenimle bugün dr gittik ve film çektirdik benim sinüslerim tamamen temiz çıktı kuzenimin ise bir haftada 6 tane sinüsten 4 ünün açılmış olduğunu öğrendik bu harikaaaa...