• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile doğal yoldan gebe kalmak icin ne yaptınız ?

Pcosum 4 yıldır benim de çocuğum olmuyor 1 kere oldu kalbi durdu ve ben mfkya başladım daha yeni kullanıyorum ama enerji verdi ve insülin direncime çok fayda etti devam ediyorum umutluyum
mfk yı çok duydum ama hiç cesaret edemedim. Biraz daha detay verir misin canım. Bende de pcos görüntüsü çıktı doktor Combinol verdi 1 aydır kullanıyorum. Birde hayıt macunu almıştım onu kullanıyorum 🤦🏻‍♀️

Çocuktan dolayı paketli gıda girmez evime ,yoğurt kendim yaparım ekmegide genelde ben yapıyorum.gaps diyeti nasıl bişey bahseder misiniz rica edersem,kaç kilo verdiniz ve ne kadar sürede?peki regl sizde benim gibi sadece ilaçlami oluyorsunuz? Bu diyet duzelttimi nasıl oldu?
Un ve bir çok bakliyat var yememeniz gereken ben diyetisyenin önerisiyle kitapta almıştım..Buraya bırakıyorum ..Bu Türkçe uyarlaması...Bizim kültürümüze uygun tariflerde var içinde ..

Netten de yine bu gapsin çıkışı hakkında bilgi alabilirsiniz..

70 kiloydum...54'lere düştüm..Bu diyet evet çok zorlayıcıydı ama evlat hasreti daha ağır bastı ve herşeyden geçtim yemek yemek vs.sadece kendimi buna verdim ve inandım.. :KK200:
Reglimde doğumdan sonra düzeldi..

Screenshot_20241225_020411_Samsung Internet.jpg

Ben de kendi kendime çok zor adet oluyorum gerçekten yoruldum . Ama çok çabalamışsınız takdir ediyorum sizi . Şunların yarısını ah bir yapabilsem ama artık bir yerden sonra fedakarlık etmem gerekiyor benim de
Ben gerçekten faydasını gördüm..Bu diyetide her doktor ya da her diyetisyen önermiyor buarada..Beni de gittiğim kadın doğum uzmanı bu diyetisyene yönlendirmişti ve o da buna inanıyordu.Nasıl yapıcam herşeyi anlatmıştı ve kontrollerede gidiyordum..Arkadaşım evime geldi kahvaltıya ve ona çeşit çeşit şeyler hazırladım ve o yerken ben çiğ bademlerimi yedim..

İnanın insan istedikten sonra herşeyi başarır...Buna bizzat şahit oldum kendim..:KK3:

Selam kızlar 5 yıldır pcos var sol tarafımda ileri derece olmayan . 1 yıllık evliyim ve doğal yoldan gebelik istiyorum ama 40 gündür regl olamadım. Geçen ay inanılmaz belirtiler lekelenmeler yasadim ama maalesef sonuç negatifti.Doktor yumurta takibi ,vitamin vs yapmak için de regl olduğunda gel dedi ama ben regl olamıyorum ki gideyim. Bana moral verecek var mı veya pcos varken nasıl beslenme programı uygulayıp doğal yoldan gebe kaldınız?
Öncelikle 1 yıl denedim olmadı doktora gittim. Pkosmuşum adetim yavaş yavaş ileri atmaya başlamıştı sanırım yeni olmuştu bilmiyorum. Kilo da almıştım evlendikten sonra. Doktor yumurta geliştirici takviye yazdı. 6 ay böyle deneyelim dedi birde zayıfla dedi. O ay 8 kilo verdim diğer ay hamile kaldım. Heralde işin sırrı zayıflamak ve yumurta geliştirici takviyeleri düzenli kullanmakta

Un ve bir çok bakliyat var yememeniz gereken ben diyetisyenin önerisiyle kitapta almıştım..Buraya bırakıyorum ..Bu Türkçe uyarlaması...Bizim kültürümüze uygun tariflerde var içinde ..

Netten de yine bu gapsin çıkışı hakkında bilgi alabilirsiniz..

70 kiloydum...54'lere düştüm..Bu diyet evet çok zorlayıcıydı ama evlat hasreti daha ağır bastı ve herşeyden geçtim yemek yemek vs.sadece kendimi buna verdim ve inandım.. :KK200:
Reglimde doğumdan sonra düzeldi..

Eki Görüntüle 3526277

Ben gerçekten faydasını gördüm..Bu diyetide her doktor ya da her diyetisyen önermiyor buarada..Beni de gittiğim kadın doğum uzmanı bu diyetisyene yönlendirmişti ve o da buna inanıyordu.Nasıl yapıcam herşeyi anlatmıştı ve kontrollerede gidiyordum..Arkadaşım evime geldi kahvaltıya ve ona çeşit çeşit şeyler hazırladım ve o yerken ben çiğ bademlerimi yedim..

İnanın insan istedikten sonra herşeyi başarır...Buna bizzat şahit oldum kendim..:KK3:
Takdir ediyorum gerçekten yürekten kutluyorum ama çok ağır bir diyet yapabilir miyiz diye acayip düşünüyorum tabii ki çocuk düşüncesi ağır basıyor. Bebişin hayırlı olsun çok sevindim . Doktor doğumdan sonra düzelir demedi hiç acaba siz diyetle birlikte vücudunuzu hizaya getirmiş olabilir misiniz 🤭🤭

Öncelikle 1 yıl denedim olmadı doktora gittim. Pkosmuşum adetim yavaş yavaş ileri atmaya başlamıştı sanırım yeni olmuştu bilmiyorum. Kilo da almıştım evlendikten sonra. Doktor yumurta geliştirici takviye yazdı. 6 ay böyle deneyelim dedi birde zayıfla dedi. O ay 8 kilo verdim diğer ay hamile kaldım. Heralde işin sırrı zayıflamak ve yumurta geliştirici takviyeleri düzenli kullanmakta
Kilom yok aslında ama takviye lazım galiba ya bir ara imom primo kullanıp bıraktım iyi de hissetmiştim bilmiyorum doktora danışmak lazım tabi

Takdir ediyorum gerçekten yürekten kutluyorum ama çok ağır bir diyet yapabilir miyiz diye acayip düşünüyorum tabii ki çocuk düşüncesi ağır basıyor. Bebişin hayırlı olsun çok sevindim . Doktor doğumdan sonra düzelir demedi hiç acaba siz diyetle birlikte vücudunuzu hizaya getirmiş olabilir misiniz 🤭🤭
Doğumda çok kan kaybettim (rahimde damarlardan birinde pıhtılaşmadan ötürü kan sulandırıcı kullandım ) sanırım bu olayla birlikte de gelısıp gelısıp catlayamamıs ergenlıgıme gırdıgımden berı rahmime yapışmıs olanlarda gıttı ve rahatlama yasadım diye dusundum ben acıkcası...Çünkü hamılelıkte de kılo aldım o rahatlamayla beraber ve dogumdan sonra da bır muddet kıloluydum ona ragmen kendı kendıme adet olmamı buna baglıyorum...

İsteyen herkese Allah'ın nasip etmesi için dua ediyorum...Çabanız ödülsüz bırakılmıyor bunu net söyleyebilirim 🌸

Doğumda çok kan kaybettim (rahimde damarlardan birinde pıhtılaşmadan ötürü kan sulandırıcı kullandım ) sanırım bu olayla birlikte de gelısıp gelısıp catlayamamıs ergenlıgıme gırdıgımden berı rahmime yapışmıs olanlarda gıttı ve rahatlama yasadım diye dusundum ben acıkcası...Çünkü hamılelıkte de kılo aldım o rahatlamayla beraber ve dogumdan sonra da bır muddet kıloluydum ona ragmen kendı kendıme adet olmamı buna baglıyorum...

İsteyen herkese Allah'ın nasip etmesi için dua ediyorum...Çabanız ödülsüz bırakılmıyor bunu net söyleyebilirim 🌸
Ne güzel söylediniz o kadar doğru ki . Emeksiz yemek olmadığı gibi bu da çaba gerektiriyor. İnşallah bizlere de nasip olur bu güzel eşsiz duygu

Ne güzel söylediniz o kadar doğru ki . Emeksiz yemek olmadığı gibi bu da çaba gerektiriyor. İnşallah bizlere de nasip olur bu güzel eşsiz duygu
Gerçektende öyle emekle elde edilmiş şeylere bakış açınız bile değişiyor...Oturdugu yerden başarılı olan tek canlı tavuktur derler ya...O yüzden hayatta her ne istiyorsak ona dogru kosmalıyız..

İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşun❤️

Evet bilmiyorum pcos yapar normal diyorlar 40 gün oldu hala olmadım regl olsam bi . Valla artık kendi doktorumuz olmamız gerek ya
Evet arkadaşlar anlatıyorum eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ve ilk günden beri çoçuk düşünüyorduk tedaviye başladık yumurtlama tedavisi oldum olmadı daha sonra polistik over tanısı kondu çok korkmuştum zatıflayacaksın filan dendi defalarca uğraştım olmadı sonra ara verdim tekrar gittim bu seferde polip dendi polip ameliyatı olmaya gittim o gün grip oldum almadılar ameliyata hastanede tanıştığım bir bayan bana soğan suyu iç olur çoçuğun dedi adetim biter bitmez başladım 15 gün içtim 16. Gün adet oldum ama diğer ay hamile olduğumu öğrendim tabiki herşey önce allah vergisi ama yinede herkes faydalansın isterim o bayandan allah razı olsun düşük yapmıştı o bayanda allah onada tekrar evlat sevgisini yaşatsın şuan çok mutluyum ve 1.5 aylık hamileyim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••

Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle