Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sinüzit (Doğal yolla)
- Konu Sahibi yesilim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sinizüt için benden de bir tavsiye.umarım sizinde işinize yarar arkadaşlar.
yaklaşık 3-4 parmak genişliğinde (kaş üzerinde sünizüt bölgesini kapatacak büyüklükte olmalı) pamuğu kesip isveç şuruuyla ıslatıyorsunuz.bu pamuğu sinizüt bölgesine koyup üzerini bir gazlı bez yada tülbentle sarıp yatar vaziyette 20 dak bekletiyorsunuz.daha sonra kalktığınızda şiddetli bir akıntı başlıyor.lavaboda akıntı tamamen bitene kadar temizliyorsunuz.uzun süre rahatlatıyo.
yaklaşık 3-4 parmak genişliğinde (kaş üzerinde sünizüt bölgesini kapatacak büyüklükte olmalı) pamuğu kesip isveç şuruuyla ıslatıyorsunuz.bu pamuğu sinizüt bölgesine koyup üzerini bir gazlı bez yada tülbentle sarıp yatar vaziyette 20 dak bekletiyorsunuz.daha sonra kalktığınızda şiddetli bir akıntı başlıyor.lavaboda akıntı tamamen bitene kadar temizliyorsunuz.uzun süre rahatlatıyo.
bir tatlı kaşığı kadar kuru bitki bir su bardağı kaynamış suda bir dakika kadar demlenecek , hergün bir bardak içilecek burundan sıvı akmaya başlayıncaya kadar devam edilecek
.
benim kanaatime ve tecrübelerime göre sinüzitin , pratik ve zararsız tedavisi bu bitki GEÇMİŞ OLSUN
.
benim kanaatime ve tecrübelerime göre sinüzitin , pratik ve zararsız tedavisi bu bitki GEÇMİŞ OLSUN
yeşilim ben kendime denediğim bir yöntemi söyleyeyim avuç içine sirkeyi alıp birden genzimi (burnuma)çektim ama sirkeyi azıcık sulandırdım ne olu ne olmaz korktum o anda beynimde ki butün damarların yerini hissettim çok acıdı daha sonra gözlerimden ve burnumdan sular geldi .sonuçta çok şükür baş ağrılarından kurtuldum denemek isteyen dikkat etsin başta sirke ile su karıştırın.
İstanbul'da yaşarken bitmek bilmez bir sinüzitim vardı, Köyceğiz'e taşınınca geçti. Banyodan sonra (kışın) saçları iyice kurutmalı...
Ben sinüzit çektiğim sıralarda tencerede biaz papatya ile biraz kuru naneyi kaynatıyor, tencereye eğilip, bir havlu yardımıyla da buharın kaçmasını önleyip dakikalarca onu soluyordum, hem sinirleri gevşetiyor, huzur veriyor, hem bir parça burnu rahatlatıyor hem de siyah noktalara iyi geliyor.
Onun dışında ben çocukken (ve yine sinüzitken) aynı şeyi annem eczaneden aldığımız pulmex adlı merhemi kaynar suya biraz ekleyerek yapardı. Tam anlamıyla bütün sinüslerim boşalırdı bir kaç seans yaptıktan sonra(günde en fazla 2 seans)... Onu soluyup soluyup burnumu boşaltırdım, bir seansta max. 15 dak. Ama o sonuçta kimyasal bir şey, onun buharını solumak papatya solumaya benzemez, doktora değilse bile en azından eczacınıza sorun. Vicks (böyle mi yazılıyordu o?) diye de bir şey vardı çocukluğumda sanırım hala var, o da aynı şekilde işinizi görür. geçmiş olsun, çok kötüdür bilirim, eğilemezsin falan baş ağrısından...
Ben sinüzit çektiğim sıralarda tencerede biaz papatya ile biraz kuru naneyi kaynatıyor, tencereye eğilip, bir havlu yardımıyla da buharın kaçmasını önleyip dakikalarca onu soluyordum, hem sinirleri gevşetiyor, huzur veriyor, hem bir parça burnu rahatlatıyor hem de siyah noktalara iyi geliyor.
Onun dışında ben çocukken (ve yine sinüzitken) aynı şeyi annem eczaneden aldığımız pulmex adlı merhemi kaynar suya biraz ekleyerek yapardı. Tam anlamıyla bütün sinüslerim boşalırdı bir kaç seans yaptıktan sonra(günde en fazla 2 seans)... Onu soluyup soluyup burnumu boşaltırdım, bir seansta max. 15 dak. Ama o sonuçta kimyasal bir şey, onun buharını solumak papatya solumaya benzemez, doktora değilse bile en azından eczacınıza sorun. Vicks (böyle mi yazılıyordu o?) diye de bir şey vardı çocukluğumda sanırım hala var, o da aynı şekilde işinizi görür. geçmiş olsun, çok kötüdür bilirim, eğilemezsin falan baş ağrısından...