Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

yatak örtün cok sık canım güle güle kullan

Çok teşekkür ederim cnm..:)

Bugün aldıklarım ..
b-657403-wdas.jpg

b-657404-QWEQW.jpg
b-657405-afsdareg.jpg

Vileda_Eldivenler_Temizlik_Eldivenleri_Comfort_and_Care.jpg

Sağolasın Gülşencim ..Eksik Olmaz mı canım ..:KK43:
Günlük kaşık çatal bıçak
pasta takımı
kek fanusu ve standı
silikon spatula
rulo kagıt havluluk
damat bohcası yapcam
baharatlık
yaglık sirkelik
kek kalıbı seti
pike takımı 2 tane
günlük yatak örtüsü
saten nevresim
iğne iplik takımı
şarjlı süpürge
kızartma tenceresi
sos tavası
metal saklama kapları
patates sogan sepeti
silikon ve celik cırpıcı
çay bardagı
birkaç biblo
çerceve
polar battaniye 2 tane
halılarımız
giyecek ,çamaşır vs.

oyy daha cok :KK5:

Son düzenleme:
Tatalım evini nezamn görücez yahu çeyiizin serili sekilde.

4 ay sonra inşallah canım .. ceyiz sermeyi düşünmüyorum ama herşey yerli yerinde cekip koymak istiyorum evimi siteye..:)
İnşallah kısmet ederse Rabbim..:KK31:
Se ne zaman evleniyorsun hemşom?

hemşom benimki asker biliyosun ama 47 günü allahın izniyle geliyor .bende artık seneye bu zamnlarda inş canım

kendimi şanslı gördüm kızlar.. benim 1 mahalle ötede..
Allah kolaylık versin nakliye işinde.. vasıta tutulur dimi?

foto%5CBparis(3).jpg

Bu da yatak örtüm kızlar.. kırık beyaz icinde pulları olan fransız güpürlü ve dantelli sanırım ,danteli güzeldi.. perdemle uyumlu diye sectim..
abiyeleri sevmiyorum ama annemin ısrarı uzerıne almış bulundum cok uygun fiyata..

cnm çok hoş güzel günlerde kullan :nazar:

canım biliyor musun ben hep senin aldığın yatak örtüsünü almak istemişimdir
ama üstünde 700 tl yazdığı için hep vazgeçtimm ve başka örtü aldımm
sen çokkkk uyguna almışsın güle güle kullan canımmm:nazar:

Cnm çeyizlerine baktım, çok güzeller. hele ki yatak örtün. Yaldızlı gibi, çok severim öyle şeyleri:KK16:

bence de çok şanslısın canım
nakliye işini bende merak ediyorum :)umarım aldıklarıma zarar gelmez yoksa çok üzülürüm:KK43:

Canım kolilerken bol gazete koyarsın aralara kumaş kullanırsın birde.. köpük varsa dış alanını kopukle kaplarsın.. o şekilde bişey olmaz cam esyalara. inşallah güzel şekilde nakliye olur canım.. her güzelliğin bir meşakkati var.. Allah agız tadı versin yeter ki.

canım biliyor musun ben hep senin aldığın yatak örtüsünü almak istemişimdir
ama üstünde 700 tl yazdığı için hep vazgeçtimm ve başka örtü aldımm
sen çokkkk uyguna almışsın güle güle kullan canımmm:nazar:
Canım bizim burda perdeci vardı.. kendileri belli modelleri kendileri yapıo satısa koyuyorlar.. o günde şansıma tek gunluk indirimmiş. gene gelir mi bilmiyorum ama bakarım istersen..

Cnm çeyizlerine baktım, çok güzeller. hele ki yatak örtün. Yaldızlı gibi, çok severim öyle şeyleri:KK16:

çok teşekkür ederim canım ,sein ceyizlerinde cok güzel ..takip ediyorum hep..:KK16:

oh oh masallah canim herseyin cok güzel. Ama en cok babaannenden kalan helkegine bayildim...
RAbbim mutlu, huzurlu, saglikli günlerde sevdiginle kullanmayi nasip etsin insallah..

Canım bizim burda perdeci vardı.. kendileri belli modelleri kendileri yapıo satısa koyuyorlar.. o günde şansıma tek gunluk indirimmiş. gene gelir mi bilmiyorum ama bakarım istersen..

canımm teşekkür ederim
o örtüden ümidi kesince başka bitane aldım canımmm

oh oh masallah canim herseyin cok güzel. Ama en cok babaannenden kalan helkegine bayildim...
RAbbim mutlu, huzurlu, saglikli günlerde sevdiginle kullanmayi nasip etsin insallah..

Çok sağol canım benim..çeyizdeki en değerli parçam o zaten ..:107:Hepimiz güle güle mutlulukla kullanalım inşallah..

canımm teşekkür ederim
o örtüden ümidi kesince başka bitane aldım canımmm

güle güle kullan o zaman canım .. :107:

X