Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

teşekkür ederim nurcum bende iiyim tatlım ne olsun bizde aynı devam gözümü açtım soluğu sizin yanınızda aldım iştealkisalkisalkis

yok canım yaa daha yapmadım Sen yaptın mııalkisalkisalkis bende daha hazırda bişi yok bizimkilerde evde yok ne yiycemcokacimcoook daha doğrusu kim hazırlıycaksengözlerimebaksanab

bende adamakıllı kahvaltı yapmadımm canikomm.birazdan gidip simit alcamm.sanada alimmi :jeyyar:

kız tembell kim hazırlıcakk olurmuukaydirigubbakcemile3

bende adamakıllı kahvaltı yapmadımm canikomm.birazdan gidip simit alcamm.sanada alimmi :jeyyar:

kız tembell kim hazırlıcakk olurmuukaydirigubbakcemile3

al valla ne güzel olur simitede bayılırım gerçektenyerimseniben
kız tembelim biras galiba:roflol: benim sevdiğimde bişi deyince ben nası yapcam ben bilmem diyorum bana 'üşengeçlerin çocuğu olmazmış diyo'kaydirigubbakcemile3

yenı uyanan kıslarrr gunaydınn:))nurcum yaa evt muhasebe yorucu butun gun bılg basında,Allah sabır versın ,ee kıslar naılsınız??

günayyyyydııınnnn canlarım valla gözümü açtım pc nin başına geldim nasılsınız sabah şekerleri
opuyorumnanaktan

günayyyyydııınnnn canlarım valla gözümü açtım pc nin başına geldim nasılsınız sabah şekerleri
opuyorumnanaktan

günaydın canımmmmopuyorumnanaktan ben şahsın adına iyyim hihoyyyt görünüşe göre nurcum ve mervecimde iyiler:teytey: sen nasılsın tatlımyerimseniben

nurum simit almaya gitmişti ama galiba baya bii alıyoo hala gelemedikaydirigubbakcemile3 nurcummm bak benim için fazla fazla alıosan ben pek yemem enfazla 2tane yerim yerimseniben olar mı cnm :jeyyar:

X