Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

allah razı olsun bebişimmmm ayy koptum yine benn yaaaadelikafadulden sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kopmak yok bugün koptuklarımıza sayalım hadi derse sen ben burda nöbet tutarım bu gece geyik bölümünden de taşınırız falan yerimizi birbirimizi kaybetmeyelim dimiolumunekankayizsmile

işte görüldüğü gibi kimsecikler olmasa bile tekbaşıma geyik yapabiliyorum...buraya taşınmamız süper oldu havasındanmıdır adındanmıdır nedir insanın sürekli geyik yapası geliyorrdelikafaduldenlaelaelaelaelaenaniknaniksositososito

kopmak yok bugün koptuklarımıza sayalım hadi derse sen ben burda nöbet tutarım bu gece geyik bölümünden de taşınırız falan yerimizi birbirimizi kaybetmeyelim dimiolumunekankayizsmile

işte görüldüğü gibi kimsecikler olmasa bile tekbaşıma geyik yapabiliyorum...buraya taşınmamız süper oldu havasındanmıdır adındanmıdır nedir insanın sürekli geyik yapası geliyorrdelikafaduldenlaelaelaelaelaenaniknaniksositososito

oyy yerim ben senii yerrr yerrr kuzusummmmolumunekankayizsmile

yofrişlerimmm taşınmışızz yaa.e hayırlı uğurlu olsunn.

neler konuşmuşsunuzz hepsini okudummm.

hadinn özledimm sizi .gelinn çabukk

bugün ayın 1i canımm.bizim işler başlıoo.off offfff.ama hiç işe bakasım varmı.yok :umursamaz:

ayy bende sabah bişeyler atıştırdımm ama vala açımm şuann.gidip alasım yok yaa.

hmm snn işin ne cnm ?yes bugun 1 nısan var mı bırıne yapacagın 1 nısan sakası:)))bnde bırzadan atıstırım bısıler,yoksa bosverdıkce kalıo yaa gercekten,eşim gidince hele hic yapasım gelmıyo:KK43:(

ben muhasebecide çalışıorumm tatlımm.hesaptır şudur budur hiç aram yoktuu.nası düştümkine ben burayabilmiyorumkismile bilmiom vala.

yapcamm canikommm.kk de bi dostumm var.msj atcamm ona şimdii.ayy hemen gözleri dolcakk biliomm ama bugünn 1 nisann.bişeyler yapmk lazımm :))

atıştır tabi kuzucumm.aç kalmaa.nete takılınca insanın eli bişeye değmioo.helede KKdeydenn.dünyayla ilişkin kesilio :roflol:

X