Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

hımmm anladım güzelimmm.e eşinde işe gidince tek kalıosunn.evlemi ilgilenicen bebişemi yetişcen .zor vala.allah yardmcın olsunn.

şu diş evresid geçsin rahatlarsın diş çıkarken ateş huysuzluk uykusuzluk kaşıntı salya:)oluyor...az kalmış büyütmüşün maşallah bebişii....sonra negüzel oyuncakları ver oynasın tehlıkelı şeylerıde kaldırımışındır yürür rahatca...ayaklanınca bebek öle ortada sehpa cam şeyler felan bırakılmıyor herşeye yanaşıyor bebek çünkü...kolay gelsin canımm anne olmak çok güzel bir duygudur yaa :nazar:

şu diş evresid geçsin rahatlarsın diş çıkarken ateş huysuzluk uykusuzluk kaşıntı salya:)oluyor...az kalmış büyütmüşün maşallah bebişii....sonra negüzel oyuncakları ver oynasın tehlıkelı şeylerıde kaldırımışındır yürür rahatca...ayaklanınca bebek öle ortada sehpa cam şeyler felan bırakılmıyor herşeye yanaşıyor bebek çünkü...kolay gelsin canımm anne olmak çok güzel bir duygudur yaa :nazar:

darısı bize kuzucummmkaydirigubbakcemile3

Evt anne olmak cok güzel bir duygu bazen cileden cikariyo beni ama katlanmak zorundayim bi huysuzlugu olmasa cok huysuzlasiyo...
Bi yürümeye baslasin saten hic bisey birakmaz bende süs esyalarini kokulu mumlari cok severim yürüyünce kaldirmak zorundayim malesef bi büyüseydi sempatiksalakcinni:dance:

Evt anne olmak cok güzel bir duygu bazen cileden cikariyo beni ama katlanmak zorundayim bi huysuzlugu olmasa cok huysuzlasiyo...
Bi yürümeye baslasin saten hic bisey birakmaz bende süs esyalarini kokulu mumlari cok severim yürüyünce kaldirmak zorundayim malesef bi büyüseydi sempatiksalakcinni:dance:

büyür bebekim büyürr.7 aylık olmuşşş.ayy tam sevilme çağıı.kız merak ettimm.fotosunu koysana yakışıklının

erkek bebekse daha afacan oluyorlarr :emir_bebek: büyür annesi bakarsın okula başlamı inşallah :nazar:

bende iki bekarla konusuyorumm...
aman dediklerime alinmayin ben sakaciyimdir kötü bisey demem ok yanlis anlamayin ne dersemdesempatiksalakcinni

aminnn tatlim insalah hayirlisi sizi görcez bakiyim elinizi cabuk tutun bulun bi koca:roflol::dance:

kocayı buldumdaa.tapusunu almama çok var be kuzumm.daha okuo.sora askerlik.sora işe yerleşicekk.ölme eşeğim ölmeee.nese güç olmasında geç olsunn artıkınn :KK70:

büyür bebekim büyürr.7 aylık olmuşşş.ayy tam sevilme çağıı.kız merak ettimm.fotosunu koysana yakışıklının

evet değişik sesler çıkarırlar gülerler herşeyi ağzına götürürler tam ısırılmalık zamanları kolları yumuk yumuk oluyor ısırcan bi güzelll sempatiksalakcinni :emir_bebek:

evet değişik sesler çıkarırlar gülerler herşeyi ağzına götürürler tam ısırılmalık zamanları kolları yumuk yumuk oluyor ısırcan bi güzelll sempatiksalakcinni :emir_bebek:

anam anamm yerim o yumuk paşayı benn.ayy bebek delisiyimm haa.olsda sevsekk.kız zehra getir bebişi.ısırcamm :KK70:

ben simdi cikiyorum kizlar sonra grsz kusura bakmayin ok bye sonra gösteririm yakisiklidir oglum cok tatli
burdan güzel gözükmüyo bulanik cikiyo msnde gösteririm gedigimde haber veririm size hadi grsz öptüm sizi

tmm kuzucummm

bende bugün erken çıkcamm.geldiğinde burda olmayabilirimm.pazartesi görüşürüzzz.bnm evde net yok giremiom pazarlarıı.bebişi öp bnm içinn.kocaman.senide öptüm datlummm

görüşürüz cnm koly gelsinn sizlere bende annemle içki köfte yapcam sempatiksalakcinni

bende çıkıom kuzucuklarımm.kendinize ii bakınn.fırsat bulursamm gelirim yine işten çıkmadann.sewiomm sizi

X