- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.341
evet yaa farkındayım nereye kaçtı nurum .kız nerelerdesin nurummmm....
nurum dershanede kızlarrrrrrrrrrr.... :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa farkındayım nereye kaçtı nurum .kız nerelerdesin nurummmm....
olur canımcım hayırlısı rabbimden bakalım ne olucak....
kayınvalidemde diyoki kızım 18 yasına kadar beyin herseyi iyi ezberlermiş ama 18.den sonraa unutkanlık baslarmış diyo ne bilemmmm:umursamaz:
hoşgeldin yawruuu kusuummmmm nerelerdesin canımcım nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kayınvalidede dolma sarma yapıyo mutfakta ohhh bee bugün ona yükledim yemegii rahatladım yaneeeeeekaydirigubbakcemile3
inşallah kuzusum kıss sen yoksa polis olunca dondurmamı ısmarla bana diyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hosbulduk bebisiimmm burdayim iste disari cikmistim bebisim icin
iyilik neolsunn nur kacmisss nere gittikiiihaberiniz varmiii
nurum dershanede kızlarrrrrrrrrrr.... :ecrin_bebek:
yok sen inanma kayınvalideye bozma moralini ben daha geçen yıla kadar öğrenciydim allahıma şükürki her sınavı geçtim..sende geçersin yeterki inan kendinee gerisi gelicek bak gör canım...
hangi ara kaçtı bu yaff:uhm:
yazdı ben gidiyorum diye ama sohbetten farkedemedikbilmiyorumkismile gideli çok oldu
gelip dondurma istiyomuşum karakolda benı deli dıe atarlar bakkk sempatiksalakcinni
tatlışım çok saol bendee urfada harran üniv.de okudum 2 yıl okulda kendi bölümümde 5.ci geldim onur belgelerim felan hep var eşimde güveniyo calışkan benim eşim yapar diyooo gaz la calışmıyoki araba buuu gaz ver getsinnnnn keleeeekaydirigubbakcemile3
kime neymiş canımmmm yerik beraberrr bide benim bacımııı höyttttt dagıtırım uleynnnnn allahına kadar adanalıyıkkkkkklava: naniknanik
yaa o kadar dalmışız muhabbete:roflol: dimi?
ben bu konunun kapanmasini degil tasinmasini istiyorum demistim msj atmistim ada böyle yazmissss
gazvermıyor seni motive etmeye çalışıyordur..stres tavan yapmış anlaşılan sende...rahatla birazz bilirim sınav gerginliğini canım..allah kolaylık versın...