Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ya kusura bakma da biraz kalasmış sanırım.okumakla adam olunmadığını kendisi yeterince göstermiş sana...ayy kızdım bi an ne olur kusura bakma...adam olsaymışta önce konuşmasını öğrenseymiş...

ne kusuruu canımsınn.....çıktı gitti hayatımdan kötü biri banada ders olduu iştee bir erkek için ne okulundan nede ailenden vazgeçmiycen nezamankı eşin olur ozaman senın herşeyindır...olgunlaştık :lepi:

hehehe evet erken evliliğin avantajları var
ben şuan sadece avantajlarını görüyorum
inş. dezavantajlarını görmem

ooo sen daha cicim aylarını bile geride bırakmamışsın canım...dur bu işin daha kavgası gürültüsü varkaydirigubbakcemile3 inşallah hep mutlu olursunuz canım

ne kusuruu canımsınn.....çıktı gitti hayatımdan kötü biri banada ders olduu iştee bir erkek için ne okulundan nede ailenden vazgeçmiycen nezamankı eşin olur ozaman senın herşeyindır...olgunlaştık :lepi:

neyse kapatalım o insanın konusunu bak sinirlendim yinee hanzoo töbe töbeee...sen sakın suçlama kendini vardır her işte bir hayır şuan mutluysan gerisini sallaaaaaaaaa

ooo sen daha cicim aylarını bile geride bırakmamışsın canım...dur bu işin daha kavgası gürültüsü varkaydirigubbakcemile3 inşallah hep mutlu olursunuz canım

kaç ay sürüyo cicim ayı:)

biz 4.5 yılda beraberdik cnm hani az bi zamanda geçirmedik

neyse kapatalım o insanın konusunu bak sinirlendim yinee hanzoo töbe töbeee...sen sakın suçlama kendini vardır her işte bir hayır şuan mutluysan gerisini sallaaaaaaaaa

evvett aman canım sen sinirlenme bebiş varrr opuyorumnanaktan :teytey: mutluyum

kaç ay sürüyo cicim ayı:)

biz 4.5 yılda beraberdik cnm hani az bi zamanda geçirmedik

valla ne bilim kaç ay sürüyo bu cicim ayıŞeniz

evet bayaa zaman geçirmişsiniz ama evlilik farklı oluyo dimi sevgililik zamanlarından hani sorumluluk artıyo falan...haksızmıyım

canlarımm benim dersane vaktim geldii.sizleri seviorumm.hepinizi kocaman öptümm.bebişleride öptümm tabiii.özlicemm sizlerii.

beni unutmayınn haa:eek:klava:

X