Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

sivas küçük yer iş olasılığı az olabilir ama izmirin iş potansiyelini bilemem..inşallah hemen bi iş bulursun canım ben 4 yıldır arıyorum mezun olduk daha iş güç yok

haklısınn benim aşkımda iş bulmakta çok zorlandı çookkk ünv mezunu olmaktaa artık yetmiyor..ben lise mezunuyum eğitimler aldım çalıştımda....ünv okuyodum nişanlanmıştım dedımya o insan yuzunden bıraktım yurt dışında okuyodumm...sivastan oyuzden kaçtım diceklerdi ünv bıraktı bıde nişan attı falan filan off off herkessın bi hatası var iştee

anammm ne oldu güzelimm yaaa.

yaa bu bana bi anda cam yolladı bende başka biarkadaşımla yazışyodum bunun sayfasına tıklayınca bianda camı reddettim:kedi: vay ben miymişim bunu reddeden neden reddetmişim bende bidak mutfaktan kavemi alıp gelyorum hemen açcam dedim ama o baibai demiş ve gitmiş sora görüşürüz demiş yani sitemli yazmış birazmafoldumben

haklısınn benim aşkımda iş bulmakta çok zorlandı çookkk ünv mezunu olmaktaa artık yetmiyor..ben lise mezunuyum eğitimler aldım çalıştımda....ünv okuyodum nişanlanmıştım dedımya o insan yuzunden bıraktım yurt dışında okuyodumm...sivastan oyuzden kaçtım diceklerdi ünv bıraktı bıde nişan attı falan filan off off herkessın bi hatası var iştee

saçmalama neden hata olarak görüyorsun ki yaşadıklarını o insan senin kıymetini anlamadıysa hatayı kendisi yapmıştır sakın suçlama kendini..bırak sivastakiler yada bi başkası ne düşünürse düşünsün sonuçta neler yaşadığını nekadar üzüldüğünü sen biliyorsun gerisini boşver...

yaa bu bana bi anda cam yolladı bende başka biarkadaşımla yazışyodum bunun sayfasına tıklayınca bianda camı reddettim:kedi: vay ben miymişim bunu reddeden neden reddetmişim bende bidak mutfaktan kavemi alıp gelyorum hemen açcam dedim ama o baibai demiş ve gitmiş sora görüşürüz demiş yani sitemli yazmış birazmafoldumben

alınganlık yapmışşş cnm yaa.

takma .düzelir.büyük bi sorun değil

aynı konular bizde bole tartışyoz bunu yapma sebebıde sevip kıskandığından üzülmee

inşallah canlarım yaa.düzelsin hemen çünkü çok seviyorum üleyynnopuyorumnanaktan ayy kadirinanır gibi oldum bendekaydirigubbakcemile3

sıkma canını erkekler öyle hemen sinir yapıyorlar herşeye..akşama düzelir geçer siniri...

X