- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
ya evde annem babam eşim var onlar yapıyorlar herşeyi ben boş boş geziniyorum etrafta.
bu arada sizi yeni tanıyorum yaa yanlış bişey yazarım diye korkuyorum ne yazcamı şaşırıyorum...
ya evde annem babam eşim var onlar yapıyorlar herşeyi ben boş boş geziniyorum etrafta.
bu arada sizi yeni tanıyorum yaa yanlış bişey yazarım diye korkuyorum ne yazcamı şaşırıyorum...
melikede geldiii nur tanemde geldı oh oh kaydirigubbakcemile2
oyyy kıyamamm kuzumm olumunekankayizsmile
ya ba da ba duuuuuuuuuuu :lepi: hohoyyy.
hadi kızlarr.
bütün kızlar toplandık toplandıkkhihoyyyt
melikede geldiii nur tanemde geldı oh oh kaydirigubbakcemile2
sivasta hayattaki tek dostum yaşıyor adı esra oda bana oyy kıyamam kuzum der ben üzgün falan olduğumda.onu hatırladım bir an...sağol valla sayende biraz gülümsedimopuyorumnanaktan
:hulya: :hulya: bn dinliyorum sohbete başlayın çehiz dizmemm llazımmm kaydirigubbakcemile3 :hulya:
:hulya: :hulya: bn dinliyorum sohbete başlayın çehiz dizmemm llazımmm kaydirigubbakcemile3 :hulya:
ben tanımıyorum bu arkadaşları...siz uzun suredir tanışıyorsunuz muhabbetin güzelliğine bakılırsa
mervişimm gel bi fönde bana yapp.kendimi pek bi çirkinn hissediomm bugünn.dağıttım iice yaa
1 haftadır sanırım canımmmkaydirigubbakcemile3
çok olmadı ama çok sevdik birbirimizi.
sende bizdensinn artıkk.herkese açığızz zate bebekimmhihoyyyt
hahahhahhkaydirigubbakcemile3 çeyizz haa.tabi yaza yüzük işi var.kızım benimde doğru düzgün bişeyim yok yaa.elinizden gelirmi öle danteldi falan filan
yapılacak iş varsa gelip tutalım ucundan düğün vakti yaklaşıyor tabi...kaydirigubbakcemile3
çekerimm canımm :))bende bazen kendımı çok çirkin hissediyorum yaw bazende çok güzelll...CADIARZU