Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kuzusu ana sayfaya gelince ilk konu var. KK Yönetiminden msj var diye.oranın sağ tarafına bak.en son curly ziyaretçi msjları hakkında bişey yazmışş.ordan ulaşabilrsinn.msj at ona

yaptim bile ben burdayiimmm zalim yok artik onu acmam bidaha ama yaptigim bütün konular zalimde kaldi yaa oda kötüüüü

kuzusu ana sayfaya gelince ilk konu var. KK Yönetiminden msj var diye.oranın sağ tarafına bak.en son curly ziyaretçi msjları hakkında bişey yazmışş.ordan ulaşabilrsinn.msj at ona

nurrrrrrr tanimadinmi beniiii benim zalim nerdesin beee

allah bağışlasın.en güzel zamanları tadını cıkart.büyüdükce dertleride büyüyor.annemde bize böyle söylerdi cok haklıymış

:))))))bizde biran önce büyümesini istiyorduk simdi bile cok yaramaz yaa hic durmaz evin yüzünde gezip duruyo koltugun kenarlarindan tutuyo baska yerlerden tutuyo kalkiyo düsüyo amaaaann yürümeye baslasin bittim ben saten :)))))

onu allah korur inşallah.merak etme cokta sakınma herşeyden.bırak düşşün ki kalkmayı öğrensin.doğan her canlı allah ömür verdiğince yaşar önemli olan eğiterek büyütmek.

evt öylede kafasinin üstüne cok fazla düsüyo ondan korkuyorum ben bisey olcak saniyorum ilk cocugum yaa ister istemez düsüyorum üstüne ama bende fazla umursamiyorum düsüyo felan birakiyorum tabi ama cok kötü ddüsüyo bazen öyleee aliscaz arti canimm:)))

güzel nick vala canımm :lepi:

oyy oyy tosuncukk kalktı hee.ay bi görmek nasip olmadıı (

öp bnm için onu.en büyükünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…