Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

beni sevmeyen ölsün dimi :)))))))))))opuyorumnanaktanbencede ölsün evet biraz sitemliyim biraz zorumdur :kedi:ama iyiyimdir

beni sevmeyen ölsün dimi :)))))))))))opuyorumnanaktanbencede ölsün evet biraz sitemliyim biraz zorumdur :kedi:ama iyiyimdir

vayyy tam aradığım öselliktesin yafruu kaydirigubbakcemile3 şaka maka bi yana sıcak birisin zuzu bu arada kendimi tanıtıyım ben kırıkkaleden şerife yaş 24:kedi:

iyiim tatlışım dün aksam evş toparladık işte az biraz tayinimiz cıktı guzumm malatyaya giidiyoz inşallah hayırlısıylaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yaa malatya çok süper bi yer yaa geçen sene yazın gitmiştim hadi hayırlısı bebemmmm sağlıcakla mutlulukla gidin yerleşin inş.

vayyy tam aradığım öselliktesin yafruu kaydirigubbakcemile3 şaka maka bi yana sıcak birisin zuzu bu arada kendimi tanıtıyım ben kırıkkaleden şerife yaş 24:kedi:

ben sıcak birisiyimdir ama anlayana canikom:teytey:
bende funda 31 yaşındayım canım

nurumuzda gelseydiii nur tanemiz sonra dogum yapan arkadas vardı iki mervemiz vardı hani kimse gelmiyooo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…