Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ben de evlendiğim günleri görebilecek miyim yaaa :gitme:

inşallah canımın içi rabbime söyle dua et alllahım hakkımda kim hayırlıysa öyle biriyle evlenmemi nasip eyle beni pişman etme....hakkında hayırlısı olsun da canım gec olsun....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallaaaaaaaaaaaah boshayallersmile :Saruboceq:

ee szi evli hatunlar evliliği tavsiye ediyo musunuz bakalımmm sengözlerimebaksanab

doğru insan olduktan sonra neden tavsiye edilmesinki canım ya ama bana evden annemde ailemden ayrılmak çok koyuyo:KK43:

inşallaaaaaaaaaaaah boshayallersmile :Saruboceq:

ee szi evli hatunlar evliliği tavsiye ediyo musunuz bakalımmm sengözlerimebaksanab

eger eşin seni çokkk seviyo sayıyo az biraz da dinliyosa aynı sekilde sende inanki çok mutlu oluyosunnn canımcım seviyor ve seviliyosan saygıda sonsuzda hiç merak etme derimmmolumunekankayizsmile :asigim:

inşallah canımın içi rabbime söyle dua et alllahım hakkımda kim hayırlıysa öyle biriyle evlenmemi nasip eyle beni pişman etme....hakkında hayırlısı olsun da canım gec olsun....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğru diyosun.. hayırlı kişi olsun da... ama yaaa inşallah benim aşkım benim için hayırlı kişidir de ayrılmayız, bi ömrü beraber geçiririz..:asigim:

doğru insan olduktan sonra neden tavsiye edilmesinki canım ya ama bana evden annemde ailemden ayrılmak çok koyuyo:KK43:

evet, işin bi de o kısmı var di miii :gitme:

evet aklıma geldikçe çok kötü oluyorum o yüzden sözü hep erteliyorum:KK43: sanki ne kadar evde kalsam kar gibi geliyo ayrılmıcam ya güya ailemden:KK43: ya kötü bir olay herhalde ben komalık olurum evden ayrılırsam hep öle geliyo bana

doğru diyosun.. hayırlı kişi olsun da... ama yaaa inşallah benim aşkım benim için hayırlı kişidir de ayrılmayız, bi ömrü beraber geçiririz..:asigim:

evet, işin bi de o kısmı var di miii :gitme:

rabbim gönlüne göre versin guzummmolumunekankayizsmile :lepi:

evet aklıma geldikçe çok kötü oluyorum o yüzden sözü hep erteliyorum:KK43: sanki ne kadar evde kalsam kar gibi geliyo ayrılmıcam ya güya ailemden:KK43: ya kötü bir olay herhalde ben komalık olurum evden ayrılırsam hep öle geliyo bana

ama canım doganın kanunu bu örf adetlerimiz böle kacış yok söle bişide var sevdigin insanla aynı evdesin ortak paylaşımlarınız var ve geziyosun elele egleniyosun sürekli yanında ne bilim bak ayrılamasam ben ayrılmazdım guzum düşün yani ama ilk evledigimde her annemden ayrılışımda yolda eve gelirken hüngür hüngür aglardım şimdi alıştım işte duygusalda olunca tutamıyorum kendimi annem bana cok düşkündür eşimede sölüyo melikem baskadır diye....canım annemmm seni çok ama çokkk seviyorum tek ve gercek askım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

ya herkes ailesine düşkündür ama ben anneme başka düşkünüm ya en iyi arkadaşım benim ya onsuz bir hayat düşünemiyorum allah benim ömrümden alsın annemin ömrüne koysun ne diyim

ya herkes ailesine düşkündür ama ben anneme başka düşkünüm ya en iyi arkadaşım benim ya onsuz bir hayat düşünemiyorum allah benim ömrümden alsın annemin ömrüne koysun ne diyim

ayyy sorma canım ebnde öyle sölüyom allahım basımızdan eksik etmesinnnn inşallahh ömürleri uzun olsunnnolumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X