- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.701
1o.cu ayın içindeyim canımmm:asigim:
amanda aman taze gelinopuyorumnanaktan
Gorursun canım gorursun merak etmeeee
he he he ye benı canımm :))) ekmak kadayıfı da olsun mu yanında
ben de evlendiğim günleri görebilecek miyim yaaa :gitme:
inşallaaaaaaaaaaaah boshayallersmile :Saruboceq:
ee szi evli hatunlar evliliği tavsiye ediyo musunuz bakalımmm sengözlerimebaksanab
canımsınnnnn:asigim:
inşallaaaaaaaaaaaah boshayallersmile :Saruboceq:
ee szi evli hatunlar evliliği tavsiye ediyo musunuz bakalımmm sengözlerimebaksanab
şekerim benimŞeniz
inşallah canımın içi rabbime söyle dua et alllahım hakkımda kim hayırlıysa öyle biriyle evlenmemi nasip eyle beni pişman etme....hakkında hayırlısı olsun da canım gec olsun....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
doğru insan olduktan sonra neden tavsiye edilmesinki canım ya ama bana evden annemde ailemden ayrılmak çok koyuyo
bende malatyaya gitmek istiyoruuuummmmm:gitme:
doğru diyosun.. hayırlı kişi olsun da... ama yaaa inşallah benim aşkım benim için hayırlı kişidir de ayrılmayız, bi ömrü beraber geçiririz..:asigim:
evet, işin bi de o kısmı var di miii :gitme:
evet aklıma geldikçe çok kötü oluyorum o yüzden sözü hep erteliyorumsanki ne kadar evde kalsam kar gibi geliyo ayrılmıcam ya güya ailemden ya kötü bir olay herhalde ben komalık olurum evden ayrılırsam hep öle geliyo bana
he valla ne güzel olur bende geleyim sizi gezdiririm orda:)
ya herkes ailesine düşkündür ama ben anneme başka düşkünüm ya en iyi arkadaşım benim ya onsuz bir hayat düşünemiyorum allah benim ömrümden alsın annemin ömrüne koysun ne diyim