Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

canlarımmm sizler naslsınızzz.nası gidio hayatt.weyden naptı acaba.çok merak ediorum minik prensesimizi.

nurtanemm,filizim,mervemm,mervehayatim,zorlusevdam sizler nasılnızzz kuzularr.çok özlüomm sizi yaamafoldumben

mutlu yıllar bitanemmmmmmmmma.s. nice mutlu sağlıklı huzur dolu senelere inşallah enkötü günün böyle mutlu geçsin inşallah:1hug:İYİKİ DOĞDUN MELİKEMMMM

iiki doğdun melikemmm.nice mutlu senelere.dilerim yeni yaşın yeni mutluluklar getirir.herşey gönlünce olsunn canım arkadaşımmm

:emir_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt:teytey::dance::1hug:a.s.

:nazar::nazar::nazar:

iiki doğdun melikemmm.nice mutlu senelere.dilerim yeni yaşın yeni mutluluklar getirir.herşey gönlünce olsunn canım arkadaşımmm

:emir_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt:teytey::dance::1hug:a.s.

:nazar::nazar::nazar:

oyy oyyy kuzucummmm benimm yerim ben siziii yaaaaa çok ama çok tesekkürler bitanemmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

hep az uyuorum artık canımm yaaa.akşamları sınava çalışıorumyaa.e gündüz işteyimmm.oyüzden akşam çlşmak zorundayımm.çok yoruldummm artıkkk.şu sınavı kazansamda kurtulsam şu iştenn.

dün aslında 11de yattımmm.ama 1di hala uyanıktımm.şam şeytanı gibi oluom gece.sabahta kalkasım gelmio:roflol:

ii gidio tatlımmm.evet işten sora dersaneye gidiorumm.sora eve git tekrar ders.ondan yoruluom böle.

kuzumm şuann ii gidio.dersanedeki hocalrımm lysdede böle al kesin gidersin diolarr.

dua et bana emi

oyyy canımmm dualarımız seninle inşallah hakkında hayırlısı olur bitanem:Saruboceq: emeklerin boşa çıkmasın tatlımmm

X