Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

Ben onu o kadar cok sevıyorum kı, bazen haklı oldugumda dahı affedıyorum onu. Ama bazen zor bela uzak davranıyorum, o zaman sokuluyor bana. Af dılıyor. Ama degısmıyor. Neyse yorumların ıcın tesekkur ederım.

hmm canım allah yardımcın olsun bitanem inan daha fazla yardımcı olabilmek binebzede olsa biyol göstermek isterdim ama :kedi: beceremedim ....

herkeze selem kizlarr nasilsiniz coktandir görüsmedikk hastanede kaldim 2haftadir hastenedeydim canlarim yaaa bebisim hastalandi bronsit oldu anca iylesti halada cok iyi degil siz nasilsiniz ne var ne yokkk

oyy kuzumm geçmiş olsunnn.dikkat et paşaya.

off çok özledim seni yaa.ben iiyim tatlım.bende pek giremiorumm.işler yoğunda.

oyy kuzumm geçmiş olsunnn.dikkat et paşaya.

off çok özledim seni yaa.ben iiyim tatlım.bende pek giremiorumm.işler yoğunda.

hhmmm bende cok özledim sizi canim yaa hastaneye gitti hastaa oldum bende iyi degilim yaa 2hafta hastanede kafayi yedim valla yaa bakiyorum ona elimden geldince disleri bi cikmadi gitti onunda atesleniyo sürekli yaaa korkutuyor beni hep sempatiksalakcinni

gicikkk nurrr nere gittin beeeeee delii ben geldim sen kactim geldigimi görüyonda niye beklemiyon az biseyy neyse bende kaciyorumm kizlar sizi cook öptüm insalla firsat buldukca girmeye calisirim unurmadim sizi sizde unutmayin byeee

slmmmmmmmmmm canlarrrrrrrrrr nerdesiniz yaf kaç zaman oldu bitoplanamadık:sinifsinif:

aynen canım yaa kimsecikler yukkk benimde annem cok hasta sölemesi ayıp menopoza girdigi halde iki haftadır kanaması çok yogun geliyomuş dr demiş hastaneye yatman lazım durur sanmış durmuyomuş benimde moralim sıfırın altınaaa cuma günü eşim görevden cıkınca gidicez aklım hep annemde nolur dualrınızı esirgemeyin olurmu canlarımnmmmmolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

aynen canım yaa kimsecikler yukkk benimde annem cok hasta sölemesi ayıp menopoza girdigi halde iki haftadır kanaması çok yogun geliyomuş dr demiş hastaneye yatman lazım durur sanmış durmuyomuş benimde moralim sıfırın altınaaa cuma günü eşim görevden cıkınca gidicez aklım hep annemde nolur dualrınızı esirgemeyin olurmu canlarımnmmmmolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

oyy bitanem allah acil şifalar versinnn inşallah:teselli:

agzına ve o güzel yüregine saglık bitanem sen napıyosun nasılsın minik kusummmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saolasın canım bende napyım aynı bildiğin gibi:kedi: yine ikilemlerdeyim yine aradayım ve yine sevdiğimden uzaklardayımsenağlama işte buraya geliyorum ara ara biraz moral bulabilmek için:çok üzgünüm:

saolasın canım bende napyım aynı bildiğin gibi:kedi: yine ikilemlerdeyim yine aradayım ve yine sevdiğimden uzaklardayımsenağlama işte buraya geliyorum ara ara biraz moral bulabilmek için:çok üzgünüm:

hayırdır bitanemmm yaa bak çok üzüldüm bende şimdi çok zor o yaaaaaolumunekankayizsmile

X