N
_NURUM_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.541
nurdanemmm filizimm mervemm melikemmm sizler nasılsınz kuzularımmm.çok özlüorum sizi yaa (
mafoldumben
mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında sorunun tam olarak ne oldugunu bende bılmıyorum. Bazen ufacık seylerı kafamda buyutuyorum. Ya da haklıyım!
Esımle gorunurde hıc bır sorunumuz yok. Benı cok sevdıgını bılıyorum. Fakat o gelecegımızın kaygısına o kadar cok dusmus, calısmaya kendısını o kadar cok vermıs kı benı kımı zaman gormuyor. ısteklerıme yanıt vermıyor. Hata yaptıgını bılıyor ama duzeltmıyor
Bu da benı cok uzuyor...
Aslında sorunun tam olarak ne oldugunu bende bılmıyorum. Bazen ufacık seylerı kafamda buyutuyorum. Ya da haklıyım!
Esımle gorunurde hıc bır sorunumuz yok. Benı cok sevdıgını bılıyorum. Fakat o gelecegımızın kaygısına o kadar cok dusmus, calısmaya kendısını o kadar cok vermıs kı benı kımı zaman gormuyor. ısteklerıme yanıt vermıyor. Hata yaptıgını bılıyor ama duzeltmıyor
Bu da benı cok uzuyor...
kızlar yarın sabah saat 9 gibi sezeryana giricem...bugün doktorum öyle olmasına karar verdi...heycan korku boşluk hissi hepsi bir arada..dua edin ne olur benim ve kızım için...öpüyorum hepinizi..nete giremiyorum ama bu sizi unuttuğum anlamına gelmiyor...iyi bakın birbirinize canlarım....
Yok benım umıdım kalmadı. Bır yıldır degısmedı... Benden sana tavsıye... Sevgılıne bazı seylerı dayatmasını bıl. Sakın acıma!
Boyleydı... O farkında degıl benım bunlara ne kadar uzuldugumu. Zaten bende her gun uzulmuyorum. Kımı zaman mutlu edıyor benı. Bunun ıcın bana bı' sarılması yetıyor. Yanı ufacık seylerle yetınmesını bılıyorum. Yanı gorunurde aramızda sorun yok. Sorunu ben kendıme edınıyorum. Cunku anlatsam da benı anlamıyor, bende artık anlatmaktan sıkıldım. ıcıme atıyorum ve kımı zaman ondan sogudugumu hıssedıyorum...
Burcum koc, onunda koc. Sanırım lıderlık ozellıgı olan burcun bır araya gelmesı ıyı olmuyor. Ona bı' sans verıyorum. Bu pazar vapur gezısı ıcın soz verdı, gotururse unutacagım her seyı. Ama goturmezse vay halıne. Fena rest cekecegım ona. Ayrıca ilk evlılık yıl donumumuzu de mahvettı. bunu telafı edecegını soyledı. Umarım bunu da yapar. Yoksa ona cınsellıkte dahı kota koyabılırım.
bir sitede evlilikte seks çokönemli dedim evliliğin %80 ni dedim
bana yapmadıklarını bırakmadılar şidetle kınandım
ilişkiler büyükelçilik seviyesinden temsilciliğe indi
canım günaydın şimdi uyandım gerçi gece uyuyabildimmi onuda tam bilmiyorum...seviyorum sizi kocaman öpüyorum ve hemen hazırlanmaya gidiyorum..geldiğimde inşallah kızımla yazarız size öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan
nurdanemmm filizimm mervemm melikemmm sizler nasılsınz kuzularımmm.çok özlüorum sizi yaa (
mafoldumben
zorlusevdam sen napıyosun nasılsın canım yeni gelen arkadslarda hoşgelmişler a.s.
off canım yaaamafoldumben sen öyle olsun istiyosun eşin kendini yetersiz hissediyo hakkaten karmaşık bi durum:kedi: yinede bii aile büyüğünüzü yanınıza alarak konuşun derim canımDun gıttık ama ben yıne de mutlu degılım...
ıcımı dokmezsem bırazdan patlayacagım. Aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum. Ben mı abartıyorum! Ama hakkım ya benım de! Dun dıyorum kı evlılık yıl donumumuzu 12 mayıs ta telafı edebılırsın. Daha sımdıden Temmuz attı. Bende bugun bır ıkı mesaj attım. Ne oluyor demek ıcın aramıs, tartıstık kapattı. Kendını yetersız goruyormus ben boyle yapınca! Yıne suclu ben oldum anlayacagınız. O kadar bunaldım kı! Bu kadar sevmesem bunu heralde hıc affetmezdım.
Durum yuzeysel olarak bu. Ben cok mu abartıyorum?
Esım hıc sevmez sorunlarımızı bır baskası ıle paylasmayı. Bende pek tercıh etmem. Ancak mınıcık seylerı gorumcemın bırıne analtırım. Oda benı haklı bulur. Dostlarıma ve kendı aıleme anlatmam. Sorun ıyıce buyur, aılelerın bılmesıne gerek yok bu nedenle. Ben sadece olayı buyutuyor muyum, baskası olsa ne yapardı, cok mu kırıcıyım, ısteklerım fazla mı, olmuyorsa aman olmazsa olmaz mı demelıyım... Vs. bunları anlayabılmek ıcın fıkırlerınıze ıhtıyac duydum.
Boyle parca parca anlattıgımda bazen abarttıgım hıssıne kapılıyorum. Ama cogu zaman haklıyım, bunu o da kabul edıyor. Ben onun bencıllıgı yuzunden anne olmaya bıle cesaret edemıyorum. Evlılıgımızın ılk gununden berı her sey onun ıstedıgı gıbı oldu. Nıkah olsun dedı tamam dedım, nıkah sonrası yemege gıderız tamam dedı, gıtmedık. Nıkah gunu gelınlıgımle bıraz yurumek ıstedım, ızın vermedı. bu hala ıcımde kalan bır heves. Nerede gelın gorsem doner bakarım. Balayına gıdecektık, erteledı yaz gelsın soyle olsun boyle olsun derken 1 yıllık evlıyız artık. 1. evlılık yıl donumumuz ıcın planlar yaptı, sonra hepsını ıptal ettı. Soyleyın kım 1. evlılık yıl donumunde cay ıcmek ıcın dısarı cıkmaya bıle razı olur. Baska ayrıntılarda var elbet. Bebek konusunda da cok uzgunum. Evet bende kararsızım bu konuda. Ama gunlerdır dusunuyorum. Gercekten neden ıstemıyorum, derdım karıyer mı dıye. Alakası yok, anladım bunu. Ben benı yalnız bırakmasından korkuyorum. Butun sorumlulugunu ben alıp, gece ben uyumayıp bebegıme bakaıp, aksam yemek, camasır telası ıle ılgılenırken, gunduz de calısacagım... Bu dusunceler benı bebekten sogutuyor. Bu korkuların tek nedenı de onun bencıllıgı...
Neyı mı kıskanıyor? Kıskandıgı ıcın mı her seyı ıcımde bırakıyor, hayatımda bır ekz yasayacagım ozel anları mahvedıyor. Esıme bınlerce kez anlattım, haklısın dıyor, yıne de degısmıyor. Bugun yıne denedım. Ben boyle dıyınce kendını bana yetersız goruyormus. 'E oyle zaten' dedım sınırımden. Ben fazla bır sey ıstemıyorum. Sadece onun ıcın ozel oldugumu bılmek ıstıyorum. Aglamamak ıcın kendımı tutuyorum sabahtan berı. hadı bugunu abarttım dıyelım. Ama dıyorum ya 1 yıllık evlıyız ve bız bu 1 yıl ıcınde belkı 10 kez ancak beraber dısarı cıkmısızdır. Cok calıstıgını ve yoruldugunu soyluyor. Ama gece vaktı mac olunca gıdıyor. Maddı durumumuz musaıt degıl dıyor, en ıyı markalardan gıyınıyor. Bu tezatlık benı kahredıyor. Benı umursmadıgını dusunuyorum. Konussun dursun, nasıl olsa dargın kalamıyor dıye dusundugune ınanıyorum.