Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

nurdanemmm filizimm mervemm melikemmm sizler nasılsınz kuzularımmm.çok özlüorum sizi yaa (

mafoldumben

inş herşey yoluna girer tatlımmm:Saruboceq:

üzülme lütfen.geçici bi durumdurr.arasıra hep olur böle.önemli olan eşinizle birbirinizi kırmadan üzmeden bu dönemi atlatmak

(eşim yok ama sevgilimden biliorum )

canım bennim inşallah düzelir aranız peki hep mi böyleydi yeni mi böyle oldu:uhm:

oyyy canım allah kolaylıklar versin inşallah sağlıcakla bebişini kocaklamışsındır:ecrin_bebek: poyyy bebişide bizim yerimize bol bol kokla inş.

:kedi:canım yaa ne diycemi inan bilemedim her kadının belli bi dönem sıkıntıları oluyo sende eşinle yaşıyosun yada seninde dediğin gibi kendin yaratıyosun inşallah aranız çokçok daha ii olur hep mutlu olursun bitanem.Bu arada burcun nedir canım?

bir sitede evlilikte seks çokönemli dedim evliliğin %80 ni dedim
bana yapmadıklarını bırakmadılar şidetle kınandım
ilişkiler büyükelçilik seviyesinden temsilciliğe indi

vayyy valla koyykaydirigubbakcemile3 mustehak derim ama inşallah unutmaz ve beraber bipazar vapur gezisi yaparsınız tatlımyerimseniben

bir sitede evlilikte seks çokönemli dedim evliliğin %80 ni dedim
bana yapmadıklarını bırakmadılar şidetle kınandım
ilişkiler büyükelçilik seviyesinden temsilciliğe indi

yaa bence biilişkide gerçekten sevgi varsa bence o evliliğin %80ini cinsellik oluşturmamalı sevgi,saygı enönemlisi değer verme varsa o evlilikte %ler mutlaka eşittir cinsellikse o aşkın cilvesidir diye düşünüyorumCADIARZU

weydenim ne yaptın hep aklıms ende valla geldimi bizim minik kuş.....boshayallersmile :Saruboceq:

günaydınn fıstıklarımmm.

nasılsınız bakemmm?

ya weydeni bebişi çok merak ediorummm.fotolarını görmk için sabırsızlanıorum.

nurdanemdende ses yok.giremicekmi artıkk yaabilmiyorumkismile

off canım yaaamafoldumben sen öyle olsun istiyosun eşin kendini yetersiz hissediyo hakkaten karmaşık bi durum:kedi: yinede bii aile büyüğünüzü yanınıza alarak konuşun derim canım

canım değer verip bizimle paylaştığın için teşekkür ederima.s. yaa tabii kendi ailene yada onun ailesine herkese söle demek istemedimm ki görümcene söylüyomuşsun zaten çok iyi edyosun ama bunlara rağmen çok mu abartıyorum diyosan biraz kendini dizginlemeyi dene derim:kedi: bide öle dene bakalımm mutluluk oolabilecek mi tatlımm :Saruboceq:

oyyy canım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:inşallah sorunlarınız çözülür bitanemm yaa sen gerçekten çook sıcak kanlıbirisin eşinlede böle konuşuyosun mutlaka ama seni anlamayan belkide anlamamakta ısrar eden o canım.Belkide hepsini seni kıskandığı için yapıyodur olabilir mii kiibenneyaptımki

offf canımm yaaamafoldumben bilmiyorum artık pes diyorum ne diyim:sinifsinif: ama sende birascık onu umursamamaya çalışmayı denesen olabilir mi pekibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…