- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.521
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkideşlerrrrrrrrrrrrrr
benım canım cok sıkılıyor. kendımı yapayalnız hıssedıyorum...
canlarım slmlarr.
nasılsınız şekerler.filizim,weydenim melikem zehram şerifem mervem çok özledim sizleri.
weyden son bi haftasın dimi.heyecan varmı bakemm :)) allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
ee kızlar ne var ne yok ??
benım canım cok sıkılıyor. kendımı yapayalnız hıssedıyorum...
muhabbete buyur tatlım knuşalım istersen buyrunnnnnnnnn
:gitme:
kızlar yarın sabah saat 9 gibi sezeryana giricem...bugün doktorum öyle olmasına karar verdi...heycan korku boşluk hissi hepsi bir arada..dua edin ne olur benim ve kızım için...öpüyorum hepinizi..nete giremiyorum ama bu sizi unuttuğum anlamına gelmiyor...iyi bakın birbirinize canlarım....
canım bukadar keder efkar iyi değildir daha çok gençsin yapma böylee kıyamamm kaydirigubbakcemile Şeniz
guclubacismile aklinialirimsmile yerimseniben yerimseniben yerimseniben
kızlar yarın sabah saat 9 gibi sezeryana giricem...bugün doktorum öyle olmasına karar verdi...heycan korku boşluk hissi hepsi bir arada..dua edin ne olur benim ve kızım için...öpüyorum hepinizi..nete giremiyorum ama bu sizi unuttuğum anlamına gelmiyor...iyi bakın birbirinize canlarım....
canım günaydın şimdi uyandım gerçi gece uyuyabildimmi onuda tam bilmiyorum...seviyorum sizi kocaman öpüyorum ve hemen hazırlanmaya gidiyorum..geldiğimde inşallah kızımla yazarız size öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan