- 23 Mart 2010
- 275
- 0
- 34
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.461
slm canlar vizeler yuzunden gıremedım nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep kalbimdesinizzzzzzolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Şeniz
bir araya gelemesekteee ben hepinizi hem çok özlüyom hemde cok seviyommma.s.a.s.a.s.
çok gecmiş olsun zorlu sevdam kendine ii bak canımcım benim kocişde üşüttü az biraz öksürüyoooo:gitme:
iyi akşamlar herkeseeee ben yeni geldimm çok beğendim burayıı
slmmm datlımmm ben birass hastaydımm ballarımm giremiyodum netesenağlama kaç gündür.Nasılsınız kızlarrr bakıyorum ama yine bii araya gelinememiş tatlımmm yaaa:gitme:
hoşgeldin aramıza...güzel yerdir burası birde sohbet halindeyken görsen burayı ve bizi çok eğlenirsin emin olkaydirigubbakcemile3
bidaha sohbet halinde olmucaz heralde bu gidişlemafoldumben
geçmişş olsunn canımmm.
şimdi nasılsınn.daha iisindir umarım
çok saolasın bitanesimm yaaa ( hakkaten öksürük kötü bişi gece uyuyamıyorum gündüz kursta öksürmekten derse adapte olamıyorum napcaksammafoldumben yemediğim içmediğim kalmadı pekmez içirdiler,ballı karabiberli su içirdiler,limon yedirdiler yok bana mısın demiyo gitmiyo bu öksürük:1no2:
hoşgeldin aramıza...güzel yerdir burası birde sohbet halindeyken görsen burayı ve bizi çok eğlenirsin emin olkaydirigubbakcemile3
bidaha sohbet halinde olmucaz heralde bu gidişlemafoldumben
slmmmm canlarrr özledim yaww geldim şükürr opuyorumnanaktan
oluruz oluruz toplaşırızzzz opuyorumnanaktan
ben arada uğramaya çalışyorum ama bende kimseyi göremiyorummm:gitme: