- 11 Mart 2010
- 440
- 0
- 38
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.421
slmmmmmmmmmmm cnmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesiniz yahu...haftasonu olduğu için kimsecikler yok..çok canım sıkılıyor sanırım doğum yaklaşıyor..gergin ve sinirliyim bu aralar...burda olsaydınız sohbet ederdik başka zaman artık...öpüyorup hepinizi..
slmmm kizlarrr ben geldim kimse yokben labtopumu yaptiramadim düsmüstü olmuyo baktirdimda isi bitmis onun dediler acamiyorum artik maleseffff cok üzüldüm yaaaaaa sizi seviyorum unutmayin beni iyi gecelerrrr byee
bende geldim iştee....
slmmm kizlarrr ben geldim kimse yokben labtopumu yaptiramadim düsmüstü olmuyo baktirdimda isi bitmis onun dediler acamiyorum artik maleseffff cok üzüldüm yaaaaaa sizi seviyorum unutmayin beni iyi gecelerrrr byee
günaydınn canımmm.ben bu haftasonu yoktum.sınavım vardı.cumarteside izin aldımm.üzerimden büyük bi yük kalktı.
ne kadarın kaldı doğuma tatlımm.eva prensesin gelmesi yakındır heralde.
bende seni öpüorumm güzelimm.grş.kibopuyorumnanaktan
weydenim,nurum,nur denem,mervem,zorlu sevdam hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar....a.s.a.s.a.s.
eşim pazar günü polislere özel bi sınav vardı o yüzden adanama geldik suanda annemlerdeyim hala cuma gelmiştik bugün dönücez kısmetse ama polis kayınımda tarsusta illam ugrayın diyomus ama ben evime gitmek istiyom zaten sizinlede görüşemedimmm orda kayıtlıydınız ya hemen acıyodum sık kullanılandan burdan zor oldu bulmam sizi cok ama cok seviyorum hepinizi koccaman öptüm sekerlerrrrrrrrr
nerelerdesin sende yoksun herkes kayıplarda..nasılsın hayat ne alemde canım...
canım üzüldüm laptopun için.yok unutmayız seni olurmu öyle şey hiç...zaten baksana iyice dağılmış durumdayız toplaşamıyoruz artık..asıl sen unutma bizi internete girdikçe slmını eksik etme bide bebişini öpüyorummmmmmŞeniz
canım inşallah sınavın çok güzel geçmiştir emeklerinin karşılığını alırsın.sonuçlar ne zaman açıklanıcak bir bilgin varmı..mutlaka haber ver sonuçlar açıklanınca.
sanırım son 1 haftanın içindeyim doğum sancıları ufak ufak sıkıştırıyor.korkmaya başladımakannehir bende öpüyorum seni kocaman kızımda öpüyor teyzesi seniopuyorumnanaktan
canım nasılsın nevar ne yok diye sorcaktım ama zaten yazmışsın adanaya gittiğini.inşallah keyifli vakit geçirmişsindir.
insanın evi gibisi yok dimi biraz ayrı kalınca nasılda özleniyor ev...yaa fırsatın varsa gez anacım benim içinde gez kızlar içinde gez sonra bize anlat..öpüyorum seni..görüşürüz...
iyi akşamlar herkeseeee ben yeni geldimm çok beğendim burayıı
slmmmmmmm arkadaşlarr kimse var mıı??
bu arada nurummm sınavında inşallah süper ötesi gecmiştir kuzummmm