Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

canlarımm günaydınn.ben pek giremicem kkye.işler çok yoğun .girdikçe yazmaya çalışırımm.

weydenimm canımm mayısın ilk haftası açıklanıcak sonuçlar.yeterli puanı aldıysam 2 sınav beni beklicekk.haber veriirm açıklanınca.tabi sen ozman prensesten vakit bulup girebilrsenn görürsünn:))
bende sizi çok öpüorum tatlımmm.

melikemm canımm bizde seni çok seviozzzopuyorumnanaktan

hepinizi çok özledimm canlarımm

oyy kuzum benimmmm aynen canımcım wallaaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

türkçe tarih coğrafya gerçekten güzeldi canımm.

ama matematikte sorun var. ama yinede türkçe öğretmneliği için yeterli mat yaptımm :))

şimdi yine bi maraton başladı.2 ay sonra edebiyat sosyal sınavım varr.sınavın ertesi günü ders çalışmaya başladım yani kzucumm.

çok özledimm güzelim seni yaa.bi araya gelemioz artıkk :KK43:(

ohhhh nasılsevindim hadi inşallah kuzu yaaaa benim arkadasım yapar.....zemuszemus
bende seni çok özeldim kuzu yaa hiç bir araya gelemiyoz dedigin gibiiii:gitme:

bi giriorum bi çıkıorum kuzu.iş yoğun.bakamıomki pcye.

eskisi gibi bi araya gelemicez sanırsamm :KK43:(

zehrayı çok özlüorumm yaa.o hiç giremio.binde bir.bebişi nası oldu acaba.
filizin face açık ama kkye girmio.

ne oldu bize yhaa:uhm:

slm zorlusevdam naber nasılsın kuzusum yaa yine koymussun resmini gördünmü yazdım yine sanaaaa datluşummmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kimsecikler yukkkkmafoldumben

slmmm datlımmm ben birass hastaydımm ballarımm giremiyodum netesenağlama kaç gündür.Nasılsınız kızlarrr bakıyorum ama yine bii araya gelinememiş tatlımmm yaaa:gitme:

bi giriorum bi çıkıorum kuzu.iş yoğun.bakamıomki pcye.

eskisi gibi bi araya gelemicez sanırsamm :KK43:(

zehrayı çok özlüorumm yaa.o hiç giremio.binde bir.bebişi nası oldu acaba.
filizin face açık ama kkye girmio.

ne oldu bize yhaa:uhm:

:gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben

çok gecmiş olsun zorlu sevdam kendine ii bak canımcım benim kocişde üşüttü az biraz öksürüyoooo:gitme:

X