Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

iiiymm tatlışımmm.biraz uykum var sadece.

dün pikniğe gittim.yeşlillik kuşlar böcekler çiçekler.içim açıldı yaa :))

bugün hiç işe gelesim gelmediçbide haftabaşımafoldumben geçermi 5 gün.

bu haftada sınavımm varr.abowww.napcamm vala bilmiomm.heyecan var biraz korku varr.karışık işte güzelimmdelikafadulden

hımmmm ne gzüel canım yaaa napıcan iş hayatı böleee işte tatlışımmmolumunekankayizsmile
bu arada öss yegiriyosun sanırım basarılar şimdiden bitanemmmmopuyorumnanaktan
benim eşimde sınavı bu haftaa inşallahh hayırlısı olsun hakkınızda canımcım bizde uyrt dısına gitmek için polislere özel bi sınav yani buturkbayragi

canlarımm zehranın hepinize slmı var.

ben şimdi çıkıorumm .öğle arası geldii.öğleden sora görüşürüz canlarımm.siz yazın.ben gelince hepiciğine cwp yazarımm :))

seviorum sizleri.kocaman öpüldünüz

canlarımm zehranın hepinize slmı var.

ben şimdi çıkıorumm .öğle arası geldii.öğleden sora görüşürüz canlarımm.siz yazın.ben gelince hepiciğine cwp yazarımm :))

seviorum sizleri.kocaman öpüldünüz

güle güle canımcım afiyet olsun bende cıkıcam şimdi dusa giricem kaynana kayınbabada oturuyo ayıp olur şimdi yanımdalar ögleden sonra gelirem öptüm hepiniziiiolumunekankayizsmileŞeniz

hımm ne güzel bitanem okulu bitirmeden evlenmişsin canım asık oldunuz heralde eşin ne iş yapıyoooolumunekankayizsmile

cnm bız 3 sene sevgılılık donemı oldu,esımle aynı memleketlıyız,canakkale:)) ama o ıst.da oturuyodu,bnde unıyı burayı kazandım okula baslarkn evlndım,dedı bn senı okuturum,yurtta klmmamı ıstemedı,evt cok sevdık,halada ole,asıgız:))eşimde acıkogretım okuyo,ama oto elekrık dukkanımız var,orasını ısletıyo cnm:)

cnm bız 3 sene sevgılılık donemı oldu,esımle aynı memleketlıyız,canakkale:)) ama o ıst.da oturuyodu,bnde unıyı burayı kazandım okula baslarkn evlndım,dedı bn senı okuturum,yurtta klmmamı ıstemedı,evt cok sevdık,halada ole,asıgız:))eşimde acıkogretım okuyo,ama oto elekrık dukkanımız var,orasını ısletıyo cnm:)

hımmm ne güzel tatlışım önemli olandaa bu ask sevgi saygı bi ömür boyu mutluluklar dlerim tatlışımmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

X