- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- Konu Sahibi Pa-NickYok
Yarıyor gibi oluyor. Sonra uzadıkça Eski durumuna dönüyor. En azından ben de öyle olduÜst üste kazitirsam ise yaramaz mi bazı arkadaşlar yaradığını söyledi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarıyor gibi oluyor. Sonra uzadıkça Eski durumuna dönüyor. En azından ben de öyle olduÜst üste kazitirsam ise yaramaz mi bazı arkadaşlar yaradığını söyledi de
ben tiptaki adini bilmiyorim ama bizim burda demro derler ..Sağolasın,amin herkese şifalar dileriz ..
Olmadı son çare onuda denicem..
Sencede dermaa dedikleri şey egzama dilmi ya?
Yani eğer dilse derma dedikleri şeyin tıp dilinde adı nedirki??
Zarqa hiç duymadım, aldığınız mağaza nın adını söylerseniz yeterli olur, avrupa da varsa tabii..Bende tesetturluyum ve bekarim diye hep aklimda olan seyi yptim ve tam 3 kere ardi ardina kafami kazidim tamamen sifira. Askerlik kesimi felan degil bildgin tum sifira vurdum.
Saclarimin dibi yaraydi acirdi, sivilceler cikardi kanardi. Kepek degil kerme gibi kocaman kocaman beyaz parcalar soyulurdu kafa derim. Cok cabuk yaglanirdi.
Bi kac tane sampuan denedim ve Allaha sukur bi kac denemeden snra buldum dogru sampuani. Olu deniz ozlu bi sampuan( dead sea shampoo). Marka belirtirim ama heryerdw varmi bilmiyorum ben yurt disinda kaliyorum. Ismi zarqa.
Kepege benzer seyler gitti, yagi azaldi ve ve sivilceler kayboldu cok sukur. Dokulmede azaldi tam full gitri diyemesemde.
Bu sampuana baslarken vitamine E kapsulleri almistim aktardan. Evet sacimi ve tirnaklarimi daha saglikli yapiyordu, saclarim guclenmisti. Ama bunun yani sira vucudumdaki tuyleride daha cabuk cikardi bu vitamine E.
Bende ismarlıcam netten, kullanicı yorumları cok iyi surekli bakiyorumda..Ayni ben. Okadar sey denedim tek ise yarayan eczane den aldigim vichy nin yesil kapakli sampuani .
Bi kadın buldum dün, dediğiniz gibi hazır kafa saçsızken denicem inşallah.Cesaretinden dolayı tebrik ederim.. hazır saçı kestirmişken birde hacamatı deneyip , no-poo akımına başlamanın tam zamanı kaşıntılarının hepsi geçer. Ben bir senedir saçlı deride sedefle uğraşıyorum aşırı derecede kaşıntı döküntü vardı çok şükür kaşıntılarım geçti. Saç diplerine çörekotu yağı ile güzelcene masaj yap...
Ben yıllardır başka hiçbisi takmıyorum her rengini aldım,çoook rahattt..kendinden boneli topuzlu sal nasil oluyor , nerde bulabilirim
bumursam onlardan bende kesebilirim asker olmasada plis trasi fln olur ehrhalde :)
saçlarim çok dokuluyor çunku (
Bende sizin yavrularınıza bayıldım, Allah bağışlasın..Tebrik ediyorum cesaretinizi ..ayrica anlatiminiza bayildim gulmekten bi hal oldum cok sekersiniz:)
Zarqa hiç duymadım, aldığınız mağaza nın adını söylerseniz yeterli olur, avrupa da varsa tabii..
Sanırım Hollanda veya Fransa dasın ben Almanyada ne bu mağazayı duydum nede bu markayı..Magazanin adi " de Tuinen" di. Smdi ismi "Holland and Barrett" oldu.
Zarqa ölu deniz sampuani diyin verirler. Bu aktarin kendi markasida var bu sampuandan. Kendisi urettigi icin daha ucuz oluyor. ölu deniz diye geciyor yine adi. Uzerine " de tuinen" yaziyor( yani dukkanin eski ismi). Ben senelerdir onu kullaniyorum. Bazen hatta 3 aliyosun 1 oduyosun, helede su senenin sonlarida dogru buyuk indirimler oluyor. Takip et derim.
Sanırım Hollanda veya Fransa dasın ben Almanyada ne bu mağazayı duydum nede bu markayı..
Ama merak ettim,kuzenlerimden isteyebilirim her yerde elimiz kolumuz var nasilsa:))
Cok sağol
Bende ismarlıcam netten, kullanicı yorumları cok iyi surekli bakiyorumda..
Ama bunun yağlı saç,kuru saç ayrımı var ve ben şuan saçlarım ne durumda anlayamadim.
Hem kuru kuru kaşınıyor hem çabuk yağlanıyor.
Siz hangisini tercih ettiniz?
17 yaşımdan beri hayatımda, 20 yaşımdan beri eşim..He he konunuz uzun olmasına rağmen çok zevk alarak okudum , tebrik ederim çok iyi cesaret
Ayrıca eşiniz ile iletişiminizi de çok sevdim , maşallah
Kızlar selam,
Kafamın içinde bilmediğim, derman, çare bulamadığım bi kaşıntı var son 1 yıldır ve inanılmaz saç döküyor..
Deli gibi saç topluyorum heryerden ve birsürü ilaç, losyon, şampuan v.s denediğim içinde feci şekilde yıprandı kazık gibi oldular son zamanlarda.
Ayrıca fazlasıyla gür, bi okadar düz ve şekil alması inat bi saç tipim vardır..
Eşim kısa saçtan pek hoşlanmaz ama son 1yıldır sorunlu olduğum için kısa kullanıyordum (omuzda veya küt) ki saçlarım çok cabuk uzarlar..
Neyse asıl konu dün gece yine okadar feci kaşındımki oturduğum yerde saçlarıma sövmeye,dövünmeye başladım.
Eşimde gel keselim kökten diyince o an "tamam len" dedim ve bi hışımla yerimden kalktım..
Zaten yıllardır denemek istediğim ama bitürlü eşimi ikna edemediğim bi çılgınlık için ilk adımı kendimce atmış bulunuyordum o ann.
Buarada eşim çok güzel erkek traşı yapar mesleğiyle hic alakası yok tabi,el becerisi diyelim.
Tabi o ķökten keselim derken o an lafın gelişi söylemişti, benim okadar ileri gideceğimi düşünmemişti zavallım..
Nasıl cesaret ettinde eşine kestirdin, neden kuaföre gitmedin dersenizde ben kendi kuaförümden başkasına gitmem ve x ablam da bana asla o istediğim şekli (yalvarsamda) kesmezdi..şöle güzel böle düz, nasıl kıyılır felan filan kafasındadır kendisi.
Ayrica aile dostumuz olduğundan ve beni sevdiğinden tabiiki..
Neyse bizzz kestikkk,kestik en az 5 farklı uzunluk ve şekil denedik.. herseferinde soruyor tabiiki, yetermi iyimi diye filan..
Diyorum halaa şuralarım ferahlamadı kaşınıyorum deli gibi,acaba enseyi hatta yanlarıda tüm makineyemi vursak derkeeenn bu sefer makineyi aldı eline başladı enseyi önce en uzun ayariyla kesmeye, sonra yanları..
O an
dedim yaa yapmışken taraksız direk makine nin 1 ayariylamı kessen, losyon filan iyice içine işlesin,şu saçlarım dökülmesin derkeeeen birde baktım asker traşlı bir x var aynanın öbür ucunda..
Aslında maksadım bikezde olsa hayatımda kendi kafa tasımı görebilmekti, neden derseniz bilmiyorum ama saçlarımı toplamayı yapıştirmayı arkalara doğru çok seviyorum ve yüz tipimede gidiyor. Dedim bide bakim tüm gidince nasil olacak, ayrıca eşimin tepkisinide ölçmek istedim..
(Bacanak naber diye enseme şaplatsada, yatağa girdiğimizde gardaşım sende kimsin) diyerek gülme krizine sokmuş olsadaa oda beğendı yanii..
E yakıştımı yakıştı, bira Rüzgar Erkoçların ilk ameliyat olduğu tüğsüz hallerine benzedim..
Erkek olsanda bi giderin varmiş dedi adam bana..
Şuan bildiğiniz asker traşlı bi bayanım, en üstte hafif tarak altı bi saçım var gerisi sıfır, kazınmış.
Nedir bu yüksek cesaretinin sebebi,manyakmısın da derseniz dışarda örtülü olmasam belki bende bu deli cesarette bulunamazdım.ayrıca şallarımın hepsi kendinden topuzlu ve boneli olduğundan uzatıp bağlamamda gerekmiyor saçlarımı..
En mutlu olduğum noktada, benim çocuklarimin ikisininde ense de (saçları cok kısayken beliren bir renk var.orası sanki saç yokmuş köseymiş gibi görünüyor ama aslında dipleri sarı çıkıyor, uzadıkca rengi koyulaşıyor ve kayboluyor..
Hep anneme sorardim anne bende küçükken böylemiydim acaba banami çekmişler diye ama annem hatırlamazdı
Neyseki bana çekmişler enazından bunu öğrenmiş oldum.. Benimde var ensemde o tuhaf renkteeeennn..
Ayrıca oğlum sabah okula kaldırırken uykuluya, bana baba dedi
Biraz zor olacak bu duruma alışmamız..
Ama ben dediğim gibi cesaret gösterip tüm sınırlarımı zorladım..
Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.
Kızlar selam,
Kafamın içinde bilmediğim, derman, çare bulamadığım bi kaşıntı var son 1 yıldır ve inanılmaz saç döküyor..
Deli gibi saç topluyorum heryerden ve birsürü ilaç, losyon, şampuan v.s denediğim içinde feci şekilde yıprandı kazık gibi oldular son zamanlarda.
Ayrıca fazlasıyla gür, bi okadar düz ve şekil alması inat bi saç tipim vardır..
Eşim kısa saçtan pek hoşlanmaz ama son 1yıldır sorunlu olduğum için kısa kullanıyordum (omuzda veya küt) ki saçlarım çok cabuk uzarlar..
Neyse asıl konu dün gece yine okadar feci kaşındımki oturduğum yerde saçlarıma sövmeye,dövünmeye başladım.
Eşimde gel keselim kökten diyince o an "tamam len" dedim ve bi hışımla yerimden kalktım..
Zaten yıllardır denemek istediğim ama bitürlü eşimi ikna edemediğim bi çılgınlık için ilk adımı kendimce atmış bulunuyordum o ann.
Buarada eşim çok güzel erkek traşı yapar mesleğiyle hic alakası yok tabi,el becerisi diyelim.
Tabi o ķökten keselim derken o an lafın gelişi söylemişti, benim okadar ileri gideceğimi düşünmemişti zavallım..
Nasıl cesaret ettinde eşine kestirdin, neden kuaföre gitmedin dersenizde ben kendi kuaförümden başkasına gitmem ve x ablam da bana asla o istediğim şekli (yalvarsamda) kesmezdi..şöle güzel böle düz, nasıl kıyılır felan filan kafasındadır kendisi.
Ayrica aile dostumuz olduğundan ve beni sevdiğinden tabiiki..
Neyse bizzz kestikkk,kestik en az 5 farklı uzunluk ve şekil denedik.. herseferinde soruyor tabiiki, yetermi iyimi diye filan..
Diyorum halaa şuralarım ferahlamadı kaşınıyorum deli gibi,acaba enseyi hatta yanlarıda tüm makineyemi vursak derkeeenn bu sefer makineyi aldı eline başladı enseyi önce en uzun ayariyla kesmeye, sonra yanları..
O an
dedim yaa yapmışken taraksız direk makine nin 1 ayariylamı kessen, losyon filan iyice içine işlesin,şu saçlarım dökülmesin derkeeeen birde baktım asker traşlı bir x var aynanın öbür ucunda..
Aslında maksadım bikezde olsa hayatımda kendi kafa tasımı görebilmekti, neden derseniz bilmiyorum ama saçlarımı toplamayı yapıştirmayı arkalara doğru çok seviyorum ve yüz tipimede gidiyor. Dedim bide bakim tüm gidince nasil olacak, ayrıca eşimin tepkisinide ölçmek istedim..
(Bacanak naber diye enseme şaplatsada, yatağa girdiğimizde gardaşım sende kimsin) diyerek gülme krizine sokmuş olsadaa oda beğendı yanii..
E yakıştımı yakıştı, bira Rüzgar Erkoçların ilk ameliyat olduğu tüğsüz hallerine benzedim..
Erkek olsanda bi giderin varmiş dedi adam bana..
Şuan bildiğiniz asker traşlı bi bayanım, en üstte hafif tarak altı bi saçım var gerisi sıfır, kazınmış.
Nedir bu yüksek cesaretinin sebebi,manyakmısın da derseniz dışarda örtülü olmasam belki bende bu deli cesarette bulunamazdım.ayrıca şallarımın hepsi kendinden topuzlu ve boneli olduğundan uzatıp bağlamamda gerekmiyor saçlarımı..
En mutlu olduğum noktada, benim çocuklarimin ikisininde ense de (saçları cok kısayken beliren bir renk var.orası sanki saç yokmuş köseymiş gibi görünüyor ama aslında dipleri sarı çıkıyor, uzadıkca rengi koyulaşıyor ve kayboluyor..
Hep anneme sorardim anne bende küçükken böylemiydim acaba banami çekmişler diye ama annem hatırlamazdı
Neyseki bana çekmişler enazından bunu öğrenmiş oldum.. Benimde var ensemde o tuhaf renkteeeennn..
Ayrıca oğlum sabah okula kaldırırken uykuluya, bana baba dedi
Biraz zor olacak bu duruma alışmamız..
Ama ben dediğim gibi cesaret gösterip tüm sınırlarımı zorladım..
Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.
[/QUOT
eşinizin tepkisine çok güldüm. bende de aynı sorun var denesem mi acaba?
Sedef testi yaptirdiniz mi sedefte cok kasindirir ozellikle kafada cikarCildiyeye gittim evet, verdiği hiçbisey işe yaramadı, kızarıklık gördük yara gibi görünmüyor..
Ama hala kaşınıyor geçmedi malesef
Saç dökermi peki? yok hayır yaptırmadım, doktorumda gerek görseydi söylemezmiydi ?Sedef testi yaptirdiniz mi sedefte cok kasindirir ozellikle kafada cikar