- Konu Sahibi karamel2001
-
Şaşkın bir şekilde okudumMerhaba kızlar. Daha önceki konularımdan bilen vardır belki. Çocuklarımın babasıyla boşandık. Yarı yıl tatilinde bir haftalığına alacak çocukları. Bu arada kızım otizmli. Bakıcısı olarak ben gözüküyorum. Mahkeme 1 hafta yatılı almasına izin verdi yarı yıl tatilinde. Neyse konuya geleyim. Görümceler tarafından aşırı baskı altındayım. Çocuklarla birlikte gidip çocuklarımın başında durmam gerektiğini söylüyorlar. Kardeşleri iş dönüşü uğrayıp görecekmiş çocuklarını. En son bugün beni arayıp anneliğime laf etti. Ben çocuklarımı düşünmeyen bir anneymişim. Sırf babalarıyla görüşmemek için oraya gitmiyormuşum. Kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim. Benim çocuklarımı gözümden sakınmam gerekirken gidip onlara göz kulak olmuyormuşum. Ben de dedim ki ben çocuklarımın hep başındayım. Evde bile odalarında yalnız bırakmıyorum. Babalarına gönderiyorum,bundan alâ güvenli yer mi var? Hadi dedim şimdi 1 hafta yazın 1 ay mı gelip kalacağım? Çocukları göstermesem sıkıntı olur ama yanlarında gidip durmamam sıkıntı olur mu kızım özel çocuk olduğu için?
Daha yeni boşandık biz. Kızlarım çok istekli gitmek için. Ben de yatılı vermek istemedim kızımdan dolayı ama hakime inadına verdi derdimi anlatsam da. Gidecekleri yere alışıklar,alacak insanları seviyorlar.Sorduğunuz sorudan farklı bir noktaya takıldım. Çocuklar daha önce sizden ayrı kaldılar mı babalarında? Otizmli çocuklarda düzen çok önemli, siz yanında olmayınca, yaşadığı yer ve düzeni değişince sorun yaşamaz mı? Otizmli çocukla ilgilenebilecek sabır ve becerileri var mı eş ve ailesinin?
Büyük ihtimalle izinli olacak o vakitte. Kardeşinin işi buçocuklarını karne tatilinde görmek isteyen babaları kendi izninide çocuklarına göre ayarlamalıydı.
Kesinlikle haklısınızŞaşkın bir şekilde okudum
Mümkünse 'eski gömrümceleriniz' size ulaşamasın. Engelleyin hepsini. Kim oluyorlar da size bu kadar rahat laf edebiliyorlar!
Ne demek "sende git"ay bi yaşıma daha girdim. Boşandığınızı idrak edememişler anlaşılan!
Ne alaka ya? Boşandığınız eşinizle aynı ortamda kalmak zorunda mısınız? Görümce de demeyin şunlara hayatınızdan atın gitsin. Ben olsam engellerdim size mi kaldı anneliğim diye. Beyefendiye bak hem uzun süre çocuklar kalsın hem de akşamları 1 saat yalandan ilgileneyim bakımı annesinde olsun. Oldu canım.Merhaba kızlar. Daha önceki konularımdan bilen vardır belki. Çocuklarımın babasıyla boşandık. Yarı yıl tatilinde bir haftalığına alacak çocukları. Bu arada kızım otizmli. Bakıcısı olarak ben gözüküyorum. Mahkeme 1 hafta yatılı almasına izin verdi yarı yıl tatilinde. Neyse konuya geleyim. Görümceler tarafından aşırı baskı altındayım. Çocuklarla birlikte gidip çocuklarımın başında durmam gerektiğini söylüyorlar. Kardeşleri iş dönüşü uğrayıp görecekmiş çocuklarını. En son bugün beni arayıp anneliğime laf etti. Ben çocuklarımı düşünmeyen bir anneymişim. Sırf babalarıyla görüşmemek için oraya gitmiyormuşum. Kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim. Benim çocuklarımı gözümden sakınmam gerekirken gidip onlara göz kulak olmuyormuşum. Ben de dedim ki ben çocuklarımın hep başındayım. Evde bile odalarında yalnız bırakmıyorum. Babalarına gönderiyorum,bundan alâ güvenli yer mi var? Hadi dedim şimdi 1 hafta yazın 1 ay mı gelip kalacağım? Çocukları göstermesem sıkıntı olur ama yanlarında gidip durmamam sıkıntı olur mu kızım özel çocuk olduğu için?
Kendi haberinin olduğunu sanmıyorum. Yoksa eski görümce abimin haberi olmasın demezdiNe alaka ya? Boşandığınız eşinizle aynı ortamda kalmak zorunda mısınız? Görümce de demeyin şunlara hayatınızdan atın gitsin. Ben olsam engellerdim size mi kaldı anneliğim diye. Beyefendiye bak hem uzun süre çocuklar kalsın hem de akşamları 1 saat yalandan ilgileneyim bakımı annesinde olsun. Oldu canım.
O zaman kardeşlerin böyle bir şey söylüyor bilgin olsun der o akılsızları da engeller geçerdim.Kendi haberinin olduğunu sanmıyorum. Yoksa eski görümce abimin haberi olmasın demezdi
Aynı evde olmayacağız ama ben uygun bulmuyorum. Umarım bir sorun yaşamazlarOtizimli çocuklar düzenleri bozulunca çok huzursuz oluyor umarım sorun yaşamazsınız.
Şeyi anlamadım çocuklarla birlikte gitmenizi istemişya siz nerde kalacaksını? Kayınvalidede mi yoksa eski eşin evinde mi?
Yıllık iznini kullansın 1 hafta çocukları için.
Muhtemelen görümce bakcak gündüz onun karın ağrısı o
Aklıma geldi öyle yapmak zaten. Büyük ihtimalle öyle yapacağımO zaman kardeşlerin böyle bir şey söylüyor bilgin olsun der o akılsızları da engeller geçerdim.
Aynı evde olmasan da mutlaka eski eşinin ailesinden birileriyle karşılaşırsın. Bakamayacaksa 1 hafta almasın çocuklarıAynı evde olmayacağız ama ben uygun bulmuyorum. Umarım bir sorun yaşamazlar
Oldu canım başka bir isteğin var mı diyemediniz mi?Merhaba kızlar. Daha önceki konularımdan bilen vardır belki. Çocuklarımın babasıyla boşandık. Yarı yıl tatilinde bir haftalığına alacak çocukları. Bu arada kızım otizmli. Bakıcısı olarak ben gözüküyorum. Mahkeme 1 hafta yatılı almasına izin verdi yarı yıl tatilinde. Neyse konuya geleyim. Görümceler tarafından aşırı baskı altındayım. Çocuklarla birlikte gidip çocuklarımın başında durmam gerektiğini söylüyorlar. Kardeşleri iş dönüşü uğrayıp görecekmiş çocuklarını. En son bugün beni arayıp anneliğime laf etti. Ben çocuklarımı düşünmeyen bir anneymişim. Sırf babalarıyla görüşmemek için oraya gitmiyormuşum. Kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim. Benim çocuklarımı gözümden sakınmam gerekirken gidip onlara göz kulak olmuyormuşum. Ben de dedim ki ben çocuklarımın hep başındayım. Evde bile odalarında yalnız bırakmıyorum. Babalarına gönderiyorum,bundan alâ güvenli yer mi var? Hadi dedim şimdi 1 hafta yazın 1 ay mı gelip kalacağım? Çocukları göstermesem sıkıntı olur ama yanlarında gidip durmamam sıkıntı olur mu kızım özel çocuk olduğu için?
Benim bir huyum var biri laf etti mi elim ayağım kilitleniyor o anda bir şey diyemiyorum. Ama aşırı derecede sinirim bozuldu. Söylenecek çok şey var da muhattap almıyorum. Bundan sonra telefonlarını açmayacağım.Oldu canım başka bir isteğin var mı diyemediniz mi?
Abisi bakamıyor tek kalamıyorsa madem 1 hafta kalsın diye tutturmasın,abisine dese abi sen bakamazsın diye anlarım ama sizin gidip kalmanız çok alakasız. Gerçekten çocuklar düşünülüyor olsaydi bu tavrı göstermezlerdi. Konu çocuğun iyiliği değil ki. Öyle olsa babası gelip görür giderdi. Sizi zor durumda bırakmak amac. Bakamaz demeyin,bakmak zorunda 1 hafta baksınlar ne yaşadığınızı anlasınlar,boş boş konuşmasınlar.
Bir daha sizinle böyle konuşmasına asla izin vermeyin ,haddini bilsin bir zahmet. Özel bir çocuğunuz var,ona düşmez sizin anneliginize laf etmek.
Mutlaka söyleyin yarın bir gün başka birşey isterler.. baştan tavrinizi gösterin onlar yüzünden bosandiniz hala devamAklıma geldi öyle yapmak zaten. Büyük ihtimalle öyle yapacağım
Ne demek başka evde sığıntı gibi kalmakAynı evde olmayacağız ama ben uygun bulmuyorum. Umarım bir sorun yaşamazlar
Halâ barışacağımızı umuyorlar. Bir araya getirmeye çalışacaklar
Çocuklarla birlikte gidip çocuklarımın başında durmam gerektiğini söylüyorlar.
Benim çocuklarımı gözümden sakınmam gerekirken gidip onlara göz kulak olmuyormuşum
Daha yeni boşandık biz. Kızlarım çok istekli gitmek için. Ben de yatılı vermek istemedim kızımdan dolayı ama hakime inadına verdi derdimi anlatsam da. Gidecekleri yere alışıklar,alacak insanları seviyorlar.
Eski görümcenizin söylediklerini dikkate dahi almayın, abiciklerinin konforu bozulmasın erkek abicikleri rahat etsin, kendileri de çooook sevdikleri yeğenlerine bakmak zorunda kalmasınlar +belki bir ihtimal barıştırırlar da abiciklerinin de tatillerde yatılı kalacak yeğenlerinin de sorumluluklarından kurtulurlar diye düşünüyorlar.Aynı evde olmayacağız ama ben uygun bulmuyorum. Umarım bir sorun yaşamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?