Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Of of offfff esin cok bencilmis ah koalinacım konularını hep okuyorum ama inan bi tavsiyem yok hic

Malesef 2 evlılık gecırdım 2. evlılıgımıde halen devam ettırıyorum.
esımın cocugumla olan ılgısını alakasını bır yere koyarsak adıl davranayım
hangısıne daha cok fedakarlık yaptım dersem durup bır dusunmeden sımdıkı esım ıcın dıyebılırım.
ılk esımde daha kucuktum bebekte gordugum tedavılerı fedakarlık olarak goremem bende cok ıstemıstım. ınsan ne kadar fedakarlık edıyorsa altan alıyorsa o kadar haksızlıga uğruyor. işte herşeyin fazlası zarar.
ben misal çok demiyimde iyi bir insan oldugumu düşünüyorum , yada iyi bir insan olmaya calısıyorum. agzıma geleni söyleyemem eşime filan. eşim o yahu benim. şu dünyada gönül bağı kurdugum tek kısı demıyımde o andaki tek kişi
iyi bir eşte oldugumu dusunuyorum , bende bazı seylerı altan aldım gormezlıkten geldım. sonra baktımki aynı seyler bana yapılmıyor yalnız bu sadece esten degıl arkadas cevremdende boyle cunku ben umursamazım buyutmem kusmem eger kusersem sonsuzluk olur benım ıcın. o sebeble cok buyuk bısı olmadıgı surece araya mesafe koymam fakat vay arkadas ınsanlar bu kadar empatidenmi uzak, nankörlermi ne düşünüyorlar bilmiyorum ama en ufacık ot b.k meselesınde bana trıp atabıleceklerını sanıyorlar. bende hıc oralı olmuyorum sormuyorum vs.
ama esımden cok duydum sunu ''senın ıcın onemlı olsaydı susmazdın'' yanı altan aldı , fedakarlık etti gibi asla düşünmüyorlar.
ben kadın olarak yırtık fatma olmayı kadınlara yakıstırmıyorum , hanı car car konusalım demıyorum ama. cidden geleceğide dusunerek ben bu yaptıgım fedakarlıgın altında kalırmıyım , buyuturmuyım dıyede dusunmek gerekır ve ona gore hareket etmelıyız ama ımkansızmı bılmıyorum.

yorumu yazdıktan sonra gerıye donup yazılanları okudumda bende sana bır tavsıye veremeyecegım .
esın uzerıne soguk su dokmus ya, neden ayrı yatıyordun sebeb neydı sorun neydı?
konusmadan dınlemeden anlamadan uzerıne ergen bebeler gıbı su dokuncemı yataga gerı donecektın?
dun erkeklerı tanırım mı demıstım, aman tanrım tanımıyormusum meger.

Esın bence olan bıtenın farkında degıl ya da gercekten bunu hasır altı edıyor bılmıyorum.
ama ben kendı esyamın olmadıgı , hadı aılesıyle 1 sene belkı bılmıyorum 2.evliliğim olmasına ragmen gormeden alınan tek bır sey bıle olmadı kabul etmezdım evlenmezdım kesınlıkle net.

koalina aklı başında karısın vesselam...bence evi ayırma şartı ko0y..kaynananlar küserse küssün..kocanda evlendiğini bir karısı olduğunu sadece yataktayken hatırlamasın..yatak almamak ne demektir ...yazlığı olan insanların maddi durum u ortanın üstüdür en az orta düzeydedir...bence siz kendi evinize rahatlıkla çıkabilirsiniz..2015 teyiz yahu aloooooo...insanlar elden ayaktan düşmedikten sonra ne gerek var.. ne gerek var....ne gerek var.

Hatırlamıyorum tam ama şu kız arkadaşı meselesi olabilir yine. Farkında olmaması mümkün mü? Misal o arkadaşınla brn artık görüşmem sen istediğin kadar görüş demişken buraya gelmeden önce arradığını ve bize geleceğini söyledi:) şaka gibi...yani aynı meseleden nikah gününde de kavga ettik, o günden beri devam ediyor. Bir insan anlamamk için bu kadar direnmez ve bu kadar aptal olamaz.

kimsenin yardımına ihtiyacım yok, şu an çıksaşar evin zaruri ihtiyaçlarını gayet rahat alır kalanı da tamamlarım. Onların durumu gayet iyi, olayın da farkındalar ama meseleyi onlara çevirmek istemiyorum işte. Kocam önce adam olsun...

iki haftadan biraz daha uzun kalamaz mısın ailende bu gidişi bir aya tamamlarsan mükemmel olur .

Çalışıyor ya kadın aslında bıraz ayrı kalsınlar vs dıyenler olmus ama kız calısıyor , bu sehırdede kocasını aılesının yanına gonderıp evde tek kalacagı bır yerı yok .

Onun dısında su kız arkadası emselesı dahada rahatsız edıcı ozellıkle karısına,eşine bu denli vurdum duymaz duran bırının baska bırıyle gayet etkılı bır bıcımde ıletısımde olması adam gıbı adama hıc yakısmıyor. cok yazık.

Bazen ergenusların elınde hıc oluyoruz dıye dusunuyorum . Neyse

Kindar oldugunu ve susup sussp patladıgına şahit oldugum için biliyorum evet. Günlerdir önüme çıkıyor bu konu yazma ATALANTE boşver diyorum sanane diyorum ama dayanamıcam sanırım tepkinden korksamda yorumumu yazıcam..

Tüm konunu okudum sana kendinimi çok benzetiyorum İKİZLER burcumusun bilmem ama yinede herşeyde tepkilerimiz aynı büyük sıkıntılarda tepki göstermeyip susuyoruz en sonunda küçücük bir olayda patlıyoruz..Bunun sebebi ilgisizlik ve bizim evlilikten beklentimizin çok olması. Biz kocalarımızı gözümüzde çok büyütmüşüz. Biz onları hayatımızın odak noktası yapmışız. Bizim başka arkadaşımız yok. Yalnızız...

Sana sadece tavsiye; Seviyorsunuz ve evliliğiniz oturmadı ikinizinde eksikleri var. Tatilden sonra git evine sanırım öğleden sonra boşsun. Spor salonuna kayıtol. Halk egitim merkezlerinde kurslar olur o kurslara kayıtol. Bu hem kafanı dagıtacaktır. Hemde arkadaş edinmeni sağlayacaktır.Gün içince yeterince konuştugun için ve yoruldugun için kocanla ugraşacak halin kalmıcaktır eminim.Geçen günlerde benimde eşim ilgisizdi. Gittim bir iş çıkışı arkadaşlarımla buluşup kahve içtim eve ondan sonra girdim. Yemegi geç hazırladım. Yine tüm görevlerimi yerine getirdim ama umursamayarak yaptım herşeyi. Ve iki üç gün sonra hadi dışarı çıkalım sıkıldım filan demeye başladı.

Sizin bide kv ile beraber kalışınız olumsuz etkiliyor. Evliliğinizi degerlendirmen için tamamen onlardan ayrıldıktan sonra ayra karar verceksin. EVET BEN EVLİLİĞİMDE MUTLUYUM.. yada, EVET BEN HALA MUTSUZUM KV İLE ALAKASI YOKMUŞ diceksin. Yani sen evliliğini ancak sadece ikiniz yaşamaya başlayınca anlıcaksın.. Umarım en kısa zamanda düzelir herşey.

Koalina bence çok mantıklı ve tutarlı bir insansın. Ve aynı şekilde mantıklı ve tutarlı bir karar vereceksin bence. Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Ben de şaştım kaldım yaşadıklarına. Özellikle kendi bazasının uzatıp yatak yapması falan komedi resmen. Nikahta bile atışmalar olması, içinde yaşayacağın evi, kredisini kendin çektiğin evi hiç görmedne almış olman bir de gidip küçük odasında yaşamak durumunda kalman. Allah yardımcın olsun.

Bu kız arkadaş meselesi zaten sinir bozucu. Sanki boşa konuşuyorsun sen.

Neden tepki vereyim ki, ben sana küsmemiştim küsüp konuşmak istemeyen sendin. Sadece alındığım noktaları belirtmiştim...Sen de böyle düşünmeme alınmışton. Seninle yaşadığımız olay tam her şeyin prtasında daraldığım zamanlardaydı, o lanet yılbaşı dönemi işte. Belki o yüzden bilmiyorum...
Evet kendimi yalnız hissediyorum, yakın zamanda çevrem oluştu, gidip gelmeye başladım insanlarla ama bu durum yalnızlığımı geçirmiyor. Sadece vakit geçirmeme yarıyor ama deniyorum.
Ben daha farklı bir hayat düşünmüştüm ama olmadı. Belki kayınvalideler çıkınca daha farklı olur ama 5 senedir bildiğim ve sorun yaşadığım insan. Az çok nelerin değişeceğini biliyorum...Yine de zaman diyorum ama böyle bazen düşüncelerim içimde kaktüs sanki. Ben hareket ettie batıyorlar:)
Teşekkürler yorum yaptığın için

Teşekkür ederim. Nikah gününden bir hafta önce bana gelme diyerek o güne kadar konuşmayan biri. Nikah günü de bu kız arkadaşı ile benim istemediğim bir yerde fotoğraf çekinmek için direten, trafik dolayısıyla gidemememiz(ki zaten bu sebepten istememiştim gitmeyi) nikah sonrası yemeğe gitmeden önce yine onların isteği üzerine bir yerlere gidip kafede gelinlikle çay içmem ve geri eğlence mekanına gitmemiz yine sürekli o arkadaşlarıyla oturmamız. Benim şehir dışından akrabalarım gelmiş ben hala o uyduruk arkadaşlaro ile aynı masada oturuyorum...Hepsi, her şey aklımda. Keşke o yapıda olsam da unutabilsem resmen yük taşıyorum ama olmuyor. Üzerine hala devam ettiği umursamaz tavırlar da tuz-biber.
Ben bu meseleyi çok güzel hallederim de kırıp dökmeden olsun istiyorum.

Bu kız arkadaş meselesi zaten sinir bozucu. Sanki boşa konuşuyorsun sen.
Sadece konuşsam yine iyi, konuştum, kavga ettim, ağladım, hakaret ettim. Her yolu denesem de sonuç değişmiyor. Biraz geç algıladığı için kendisi...

Çok sinirlendim. Peygamber sabrı mı var sende? Masayı kafasına geçirirdim ben olsam. Nikah masasını tabi.

Evet aslında ikimizin yaşadıgı olayda büyütülcek birşey yoktu ama o kadar hassas düşünüyordun ki ve bana söylemeden topigin ortasına pat diye yazınca çok üzüldüm benlkide o yüzden konuşmak istemedim kusura bakma neyse geçti gitti..

O değişmezse sen değiş boşver sende aynı onun gibi olursan bence çok rahatsız olacaktır. Burda sana sadece sabretmek düşüyor.Herşeyi sorun etme. Öyle ayrılık filan girmesin aklına yuva kolay kurulmuyor. Bende eşimle çok büyük kavgalar ediyorum aglıyorum küfür ediyorum ona hakaret ediyorum günlerce ayrıda yattıgım oldu. Ama sinirim geçince onun yoklugunu getiriyorum aklıma.. İçim acıyor biz onları çok sevdigimiz için üzülüyoruz aslında. Beklentimiz fazla. Boşver evlilik böyle birşey iste ama oturunca herşey yerli yerine. Bence mutlaka değişiklik gösterecektir. Ben Eşinin sana bakışını gördüm ve senin ona bakışını..

koalina bence boşa kürek çekiyorsun,bu adam düzelmez
sen sağlığından olduğunla kalırsın,ömrünü çürütme boşuna
allah yardımcın olsun

Çok sinirlendim. Peygamber sabrı mı var sende? Masayı kafasına geçirirdim ben olsam. Nikah masasını tabi.
Salaklık var diyelim...

Ben yanlış anlayıp yorumlamışım ve aslında o son 1-2 güne kadar bir sıkıntım da yoktu. Sanırım yaşadığım şeyler yüzünden sana patladım Keşke yazmasaydım oraya, sen de kusura bakma...
Bilemiyorum ben artık hissettiklerinden bile emin değilim bazen düşünmüyorum, düşündkçe büyütüyorum. Bazen de canına okumak istiyorum. Evet yeniyiz, belki ondan böyle

Eşiniz büyüyememiş bir erkek çocuğu (mailden etkilenenler olmuş, halbuki her cümlede belli yaşının adamı olmadığı), sizse gereksiz fedakâr bir kadın.

Okuyorsa kusura bakmasın, amacım ne yermek ne dolduruşa getirmek.

Evlenen adamın tek kişilik bencil düşünüp eşini arka plana atması, sonra ama şöyleydi de böyleydi de demesi çocukluktur, evlenme yaşı gelmemiş besbelli.
Yok haklısın da yok düşünmedim de belli bir yaştan sonra bana samimiyetsiz geliyor.
Evliliğin gereklerini düşünemiyorsan ne demeye boyunu aşan evliliğe evliliğe yelteniyorsun?

Devam ettim sildim, sert kaçıyor biraz sanırım söylediklerim.
Allah size, ikinize güzel günler göstersin.

Neyse bana patla boşver eşine patlama Biliyormusun biz nişanlıyken hiç kavga etmezdik ama ne olduysa evlendik 2 ay öyle büyük kavgalar ettik ki. Aldım karşıma konuştum. '' Ben niye evlendim seninle hergün kavga etmek için mi ? Ben hergün aglamak için mi evlendim nasıl kocasın sen? Ben aglarken nasıl k*çını dönüp horul horul uyuyorsun.Bu mu senin erkekliğin? Böyle mi erkeklik olur? senin kişiliğin oturmamış ama geç farkına vardım sen evlenilcek adam değilmişin'' dedim. Off bizimkinin bir zoruna gitmiş görme gitsin Ondan sonra birazcık düzeldi. Ama düzelmesede kendi bilirdi yani ne yapayım o beni memnun edemiyorsa kendi kendimi memnun ederim bende süreklide yüzüne söylüyordum bunu sen beni memnun edemiyorsun mutsuzum seninle dedim. sizin baş başa kalmaya ihtiyacınız var birde kış ayı çok fazla birşey yapılmıyor.yaz gelsin haftasonu sen plan yap. Benim şu planım var gelmek istermisin diye sor. :) Düzelicek ama zamana ihtiyaz var bu arada sende yıpranıcaksın ama kadının dogasında var malesef bu

konularınızı takip etmeye çalıştım.
sizin sorununuz aslında yeni evli biri olarak düzgün bir evin eşyanızın ve iki kişilik bir düzeninizin olmaması.
eşiniz iletişim konusunda sıkıntılı evet ama erkeklerin pek çoğu böyle.
bende bir sorun yaşadığım zaman eşimle çözmekte konuşmakta anlaşmakta zorluk çekiyorum.
en baştan bazı hatalar yapmışsınız.
ev, eşya, beraber yaşama konularında daha net olmalıydınız.
istemediğiniz hiç bir şeye geçiçi de olsa evet demiycektiniz.
bundan sonra da kv, kp ne düşünür demeyi bırakın lütfen.
sıkılınca geçin odanıza kitap okuyun dinlenin.
akşamları arkadaşlarınızla buluşun arada kafa dağıtın.
kv, kp var diye evde sürekli misafir var havasına girmeyin çünkü beraber yaşıyorsunuz.
her proğramı eşinizin yapmasını beklemeyin, eşinizin dediği gibi sizde plan yapın, hayatınıza siz de yön verin.
herşeyi karşı tarafa bırakmışsınız, yapısal olarak tartışmayı sevmeyen biri olduğunuz için olabilir bu.
ama bazı şeyler tartışılmadan da çözülmüyor malesef.
daha güçlü olmanız lazım, kendinizi bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…