- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Mailde etkilenecek bir şey yok herhangi bir çözüm içermiyor sonuçta. Evet yaptım özür dilerim ve dikkat edeceğimden başka. Bunlar zaten yıllardır duyduğum şeyler...Eşiniz büyüyememiş bir erkek çocuğu (mailden etkilenenler olmuş, halbuki her cümlede belli yaşının adamı olmadığı), sizse gereksiz fedakâr bir kadın.
Okuyorsa kusura bakmasın, amacım ne yermek ne dolduruşa getirmek.
Evlenen adamın tek kişilik bencil düşünüp eşini arka plana atması, sonra ama şöyleydi de böyleydi de demesi çocukluktur, evlenme yaşı gelmemiş besbelli.
Yok haklısın da yok düşünmedim de belli bir yaştan sonra bana samimiyetsiz geliyor.
Evliliğin gereklerini düşünemiyorsan ne demeye boyunu aşan evliliğe evliliğe yelteniyorsun?
Devam ettim sildim, sert kaçıyor biraz sanırım söylediklerim.
Allah size, ikinize güzel günler göstersin.
10 gün önce bana o arkadaşının bize geleceğini söylemesi de bunun kanıtı. Ben de sevmediğim biri gelecek, kpcamla yılışık tavırlarını geniş geniş izleyeceğim diye yırına yırtına hazırlık yapacağım o da keyfine bakacak öyle mi?
Düzelme kırıntısı gösterse bu konuda düzelirdi, inanmıyorum o yüzden.
Ben de ben sinir krizi geçirirken onun horul horul uyumasına sinir olup ayrı yatıyorum yoksa uyuyamıyorum gördükçe bunu da söylememe rağmen sallamadı. Düşünsene eski konumu okumuş, adam değil, ailesinin de onun da canı cehenneme yazmışım vs..ve söylediğine göre ben gelmeden okumuş zaten oraları... e ne yaptı hiç:)Neyse bana patla boşver eşine patlama Biliyormusun biz nişanlıyken hiç kavga etmezdik ama ne olduysa evlendik 2 ay öyle büyük kavgalar ettik ki. Aldım karşıma konuştum. '' Ben niye evlendim seninle hergün kavga etmek için mi ? Ben hergün aglamak için mi evlendim nasıl kocasın sen? Ben aglarken nasıl k*çını dönüp horul horul uyuyorsun.Bu mu senin erkekliğin? Böyle mi erkeklik olur? senin kişiliğin oturmamış ama geç farkına vardım sen evlenilcek adam değilmişin'' dedim. Off bizimkinin bir zoruna gitmiş görme gitsin Ondan sonra birazcık düzeldi. Ama düzelmesede kendi bilirdi yani ne yapayım o beni memnun edemiyorsa kendi kendimi memnun ederim bende süreklide yüzüne söylüyordum bunu sen beni memnun edemiyorsun mutsuzum seninle dedim. sizin baş başa kalmaya ihtiyacınız var birde kış ayı çok fazla birşey yapılmıyor.yaz gelsin haftasonu sen plan yap. Benim şu planım var gelmek istermisin diye sor. :) Düzelicek ama zamana ihtiyaz var bu arada sende yıpranıcaksın ama kadının dogasında var malesef bu
Dürte dürte mi düzelteceğiz bu adamlrı bilmiyorum. Ben de yalnız kalmak için mi evlendim diyorum ama ona göre yalnız değilim