Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Eşiniz büyüyememiş bir erkek çocuğu (mailden etkilenenler olmuş, halbuki her cümlede belli yaşının adamı olmadığı), sizse gereksiz fedakâr bir kadın.

Okuyorsa kusura bakmasın, amacım ne yermek ne dolduruşa getirmek.

Evlenen adamın tek kişilik bencil düşünüp eşini arka plana atması, sonra ama şöyleydi de böyleydi de demesi çocukluktur, evlenme yaşı gelmemiş besbelli.
Yok haklısın da yok düşünmedim de belli bir yaştan sonra bana samimiyetsiz geliyor.
Evliliğin gereklerini düşünemiyorsan ne demeye boyunu aşan evliliğe evliliğe yelteniyorsun?

Devam ettim sildim, sert kaçıyor biraz sanırım söylediklerim.
Allah size, ikinize güzel günler göstersin.
Mailde etkilenecek bir şey yok herhangi bir çözüm içermiyor sonuçta. Evet yaptım özür dilerim ve dikkat edeceğimden başka. Bunlar zaten yıllardır duyduğum şeyler...
10 gün önce bana o arkadaşının bize geleceğini söylemesi de bunun kanıtı. Ben de sevmediğim biri gelecek, kpcamla yılışık tavırlarını geniş geniş izleyeceğim diye yırına yırtına hazırlık yapacağım o da keyfine bakacak öyle mi?
Düzelme kırıntısı gösterse bu konuda düzelirdi, inanmıyorum o yüzden.

Neyse bana patla boşver eşine patlama :KK66: Biliyormusun biz nişanlıyken hiç kavga etmezdik ama ne olduysa evlendik 2 ay öyle büyük kavgalar ettik ki. Aldım karşıma konuştum. '' Ben niye evlendim seninle hergün kavga etmek için mi ? Ben hergün aglamak için mi evlendim nasıl kocasın sen? Ben aglarken nasıl k*çını dönüp horul horul uyuyorsun.Bu mu senin erkekliğin? Böyle mi erkeklik olur? senin kişiliğin oturmamış ama geç farkına vardım sen evlenilcek adam değilmişin'' dedim. Off bizimkinin bir zoruna gitmiş görme gitsin :KK70: Ondan sonra birazcık düzeldi. Ama düzelmesede kendi bilirdi yani ne yapayım o beni memnun edemiyorsa kendi kendimi memnun ederim bende süreklide yüzüne söylüyordum bunu sen beni memnun edemiyorsun mutsuzum seninle dedim. :KK70: sizin baş başa kalmaya ihtiyacınız var birde kış ayı çok fazla birşey yapılmıyor.yaz gelsin haftasonu sen plan yap. Benim şu planım var gelmek istermisin diye sor. :) Düzelicek ama zamana ihtiyaz var bu arada sende yıpranıcaksın ama kadının dogasında var malesef bu
Ben de ben sinir krizi geçirirken onun horul horul uyumasına sinir olup ayrı yatıyorum yoksa uyuyamıyorum gördükçe:KK45: bunu da söylememe rağmen sallamadı. Düşünsene eski konumu okumuş, adam değil, ailesinin de onun da canı cehenneme yazmışım vs..ve söylediğine göre ben gelmeden okumuş zaten oraları... e ne yaptı hiç:)
Dürte dürte mi düzelteceğiz bu adamlrı bilmiyorum. Ben de yalnız kalmak için mi evlendim diyorum ama ona göre yalnız değilim:KK43:

Rapor alıp kalabilirim ama arayıp özlediğini söyleyen öğrencilerim var:)
salla öğrencilerini bi süre senin psikolojin gittikten sonra öğrencilerine ne hayrın dokunacak..bu sebeple al raporunu gitme kaynananlarda anlasın bi tavrın olduğunu bence.

koalina malum aklımda hep cazgır ve çaçaron bi karısın ama neden böyle çelişiyo şu tavırların çözemiyorum,meğer sen ne mazlum ne sessiz ne mütevazi bir insanmışsın ...
şımarma len:KK70:

salla öğrencilerini bi süre senin psikolojin gittikten sonra öğrencilerine ne hayrın dokunacak..bu sebeple al raporunu gitme kaynananlarda anlasın bi tavrın olduğunu bence.
Öğrencilerimle daha çok eğleniyorum ama sınıftaki durumuma çok yansıtmıyorum. Etkinlik, eğlence, ders derken öğlen oluyor bile. Evde kalsam kukumav kuşu gibi düşünürüm yaşadıklarımı. Ne gerek var kocamın cezasını çocuklar çeksin:KK45: he ileride çok bunalırsam bir hafta sonu kimseyi sallamaz çıkar gelirim memleketime

koalina malum aklımda hep cazgır ve çaçaron bi karısın ama neden böyle çelişiyo şu tavırların çözemiyorum,meğer sen ne mazlum ne sessiz ne mütevazi bir insanmışsın ...
şımarma len:KK70:
A a aa ne cazgırlığımı gördün de acaba:KK12::KK12:

Öğrencilerimle daha çok eğleniyorum ama sınıftaki durumuma çok yansıtmıyorum. Etkinlik, eğlence, ders derken öğlen oluyor bile. Evde kalsam kukumav kuşu gibi düşünürüm yaşadıklarımı. Ne gerek var kocamın cezasını çocuklar çeksin:KK45: he ileride çok bunalırsam bir hafta sonu kimseyi sallamaz çıkar gelirim memleketime

A a aa ne cazgırlığımı gördün de acaba:KK12::KK12:
ee yıldızlarımızın harp ettiği günler aha şuracıkta kayıtlarda durur öyle :-):-):-)

Konularınızı biliyorum, ve buradan beni bile yordu eşiniz.
Böyle bencil vurdumduymaz olunmaz.
Fazlasıyla sinir bozucu kendisi ve siz çok sabırlı davranmışsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Vallah kusura bakmayin ama tüm suc sizde!!! Siz anasini danasini kabul etmissiniz ama onlar cogunluklada esiniz burnundan kil aldirmiyor... Sanki siz bu fedakarliklari yapmak zorundamisiniz gibi tavirlar... Böyle tavirlara ragmen siz genelde alttan almissiniz, susmussunuz ve yapmissiniz, hep onun istedigi sekilde ilerlemis hersey... Anliyorum sizi, huzursuzluk olmamasi icin ve sevdiginiz icin yapmissiniz ama sekil a da göründügü gibi kiymet bilmiyorlar... Sizin hataniz hep he demeniz, istemediginizi belirtsenizde sonucta olay büyümesin diye kabul ettikleriniz simdi volkan olmus patliyor... Durusunuzu cok begendim, keske daha uzun ayri kalip kafanizi toplama imkaniniz olsa, olmadi gönderin evden baksin basinin caresine, erkek degilmi, hem isin ciddiyetini anlar... Yanliz iyi laf yapiyor yani maillerinden belli, nekadar erkeklerin klasik fikirleri olsada iyi süsleyip püslemis ve akillica aileden pek bahsetmemis... Nedir bu erkeklerin kraliyet ailesiymis gibi olan ailelerinin özelligi anlamis degilim... Neyse, esinde okuyomus ya burayi ona bisey diycem izninle... "Büyüde gel cocuk büyüde gel, evlenip esine ve kendisine yani yeni kücük ailesine ev acip gecindiremeyen adam daha büyümemis ana kuzusudur... Anasiyla sevdiginin arasinda denge kuramiyorsada daha olgunlasmamis, bencil ve adaletsizdir...
Keske büyüyüpte evlilik yoluna girseydin... Ha bide unutmadan, hani zekice diyorsun ya, ergenlikteki tavirlarimdan dolayi vicdan azabi cekiyorsun o yüzden ailenle arandakiler böyle minnet borcunu ödüyosun yaaa, eee o zaman biz kadinlar evlat degilmiyiz? Ergenlikte bizde hatalar yapmadikmi annemize babamiza karsi? O zaman bundan sonra esinin Aileside sizde kalsin onunda minnet borcu var sonucta..." Büyü biraz büyü ve sorumluluk sahibi ol, laflarida kivirma... Allah yardimcin olsun Konusahibi, sabrina hayran kaldim...:KK14:

Son düzenleme:
Vallah kusura bakmayin ama tüm suc sizde!!! Siz anasini danasini kabul etmissiniz ama onlar cogunluklada esiniz burnundan kil aldirmiyor... Sanki siz bu fedakarliklari yapmak zorundamisiniz gibi tavirlar... Böyle tavirlara ragmen siz geneld alttan almissiniz, susmussunuz ve yapmissiniz, hep onu istedigi sekilde ilerlemis hersey... Anliyorum sizi, huzursuzluk olmamasi icin ve sevdiginiz yapmissiniz ama sekil a da göründügü gibi kiymet bilmiyorlar... Sizin hataniz hep he demeniz, istemediginizi belirtsenizde sonucta olay büyümesin diye kabul ettikleriniz simdi volkan olmus patliyor... Durusunuzu con begendim, keske daha uzun ayri kalip kafanizi toplama imkaniniz olsa, olmadi gönderin evden baksin basinin caresine, erkek degilmi, hem isin ciddiyetini anlar... Yanliz iyi laf yapiyor yani maillerinden belli, nekadar erkeklerin klasik fikirleri olsada iyi süsleyip püslemis ve akillica aileden pek bahsetmemis... Nedir bu erkeklerin kraliyet ailesimis gibi olan ailelerinin özelligi anlamis degilim... Neyse, esinde okuyomus ya burayi ona bisey diycem izninle... "Büyüde gel cocuk büyüde gel, evlenip esine ve kendisine yani yeni kücük ailesine ev acip gecindiremeyen adam daha büyümemis ana kuzusudur... Anasiyla sevdiginin arasinda denge kuramiyorsada daha olgunlasmamis, bencil ve adaletsizdir...
Keske büyüyüpte evlilik yoluna girseydin... Ha bide unutmadan, hani zekice diyorsun ya, ergenlikteki tavirlarindan dolayi vicdani azabi cekiyorsun o yüzden ailenle arandakiler böyle minnet borcunu ödüyosun yaaa, eee o zaman biz kadinlar evlat degilmiyiz? Ergenlikte bizde hatalar yapmadikmi annemize babamiza karsi? O zaman bundan sonra esinin Aileside sizde kalsin onunda minnet borcu var sonucta..." Büyü biraz büyü ve sorumluluk sahibi ol, laflarida kivirma... Allah yardimcin olsun Konusahibi, sabrina hayran kaldim...:KK14:
Evet bence de bu şekilde...
Bir çok şey onun isteğine göre oldu ama ben bazışeylerin karşılıklı olacağını düşünerek tamam dedim. Olay bana dönünce hiç de düşündüğüm gibi olmadı ve patladım. Ama yine de iyi niyetli olan o, kalbinde kötülük taşımayan o, alttan alan o, ilgi gösteren o...
Kendisi zaten onu görmek istemiyorsam işte kalabileceğini söyledi. Ben de böyle bir şeye gerek olmadığını zaten evdeyken bile yokmuşcasına yaşayabildiğini söyledim.
Bilemiyorum şu an için nasıl bir yol izyeceğimle ilgiili fikrim yok pek. İçimden nasıl gelirse öyle davranacağım döndüğümde ama çiçeğe böceğe kanacak durumda değilim.

Evet bence de bu şekilde...
Bir çok şey onun isteğine göre oldu ama ben bazışeylerin karşılıklı olacağını düşünerek tamam dedim. Olay bana dönünce hiç de düşündüğüm gibi olmadı ve patladım. Ama yine de iyi niyetli olan o, kalbinde kötülük taşımayan o, alttan alan o, ilgi gösteren o...
Kendisi zaten onu görmek istemiyorsam işte kalabileceğini söyledi. Ben de böyle bir şeye gerek olmadığını zaten evdeyken bile yokmuşcasına yaşayabildiğini söyledim.
Bilemiyorum şu an için nasıl bir yol izyeceğimle ilgiili fikrim yok pek. İçimden nasıl gelirse öyle davranacağım döndüğümde ama çiçeğe böceğe kanacak durumda değilim.

şimdi ailesini istemezsen çok kötü bir eş olcaksın.. Aileside hiç düşünmüyor ya ne zaman gitcekler onlar?

şimdi ailesini istemezsen çok kötü bir eş olcaksın.. Aileside hiç düşünmüyor ya ne zaman gitcekler onlar?
Aileesi benden sonraki gün gitmişler yazlığa. Geri ne zaman gelirler bilmiyorum zaten ara ara geliyorlar. Yazın birr kaç kere biz gitttik zaten. Ablaları da geliyordu ben yine mal gibi ortada kalıyordum beyefendi güneeşleniyordu. Baş başa vakit geçiremiyoruz diye kızdığım zaman da hadi o zaman yürüyüşe gidelim diyerek yeğenlerini de çağırmıştı. Böyle bu adam kafa yapısında sorun var.
Şu saatten sonra istemediğimi düşünse ne düşünmese ne, çabalamayacağım artık yanlış anlaşılmayayım diye:KK43:

Aileesi benden sonraki gün gitmişler yazlığa. Geri ne zaman gelirler bilmiyorum zaten ara ara geliyorlar. Yazın birr kaç kere biz gitttik zaten. Ablaları da geliyordu ben yine mal gibi ortada kalıyordum beyefendi güneeşleniyordu. Baş başa vakit geçiremiyoruz diye kızdığım zaman da hadi o zaman yürüyüşe gidelim diyerek yeğenlerini de çağırmıştı. Böyle bu adam kafa yapısında sorun var.
Şu saatten sonra istemediğimi düşünse ne düşünmese ne, çabalamayacağım artık yanlış anlaşılmayayım diye:KK43:

çabalama bence gör bak bazı şeyler daha az zoruna gitcek sen çabalamayınca. Belkide daha farklı davrancak bilemiyorum ama bence oda rahatsızdır senin huzursuzlugundan eşisin sonuçta.

çabalama bence gör bak bazı şeyler daha az zoruna gitcek sen çabalamayınca. Belkide daha farklı davrancak bilemiyorum ama bence oda rahatsızdır senin huzursuzlugundan eşisin sonuçta.
Ailesi varken rahatsız değildi ama hatta farkında bile değilmiş söylediğine göre:)
Mailleri okudukça sinirleniyorum inan... Kendince iyi şeyler yazmış ama alttan alta da mesajı vermiş.
Masaja fala n mı gideyim ne yapayım da rahatlayayım billmiyorum:KK70:

Ben onceki konunu da biliyorum takip etmistim ama seninku sanki az safca be :) :KK48:cocuk gibi iste baksana ozru bile oyle ayy hep boyle asik kalsin sana :KK70::KK51:
Bence hep böyle aşık kalmasın, davranışa da dönüştürsün aşk lafta kalmamalı. Böyle aşık kalıp üzüp, yıprattıktan, biz olmayıp bencilce davrandıktan sonra ne anlamı var ki aşkın-sevdanın?

"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..."

Son düzenleme:
Ailesi varken rahatsız değildi ama hatta farkında bile değilmiş söylediğine göre:)
Mailleri okudukça sinirleniyorum inan... Kendince iyi şeyler yazmış ama alttan alta da mesajı vermiş.
Masaja fala n mı gideyim ne yapayım da rahatlayayım billmiyorum:KK70:

olabilir masaja git rahatla valla.. Aman takma yaa canından degerli mi anlamadıysa onun ayıbı artık anlamış ona göre davransın. Tek kalmış belki kafasını toplar herşeyin farkına varır.

Koalina

Her iki konuna da çok yazdım yok öyle yok böyle kendimce bir şeyler söyledim

Çoğu arkadaş da fikir verdi. Eşin de okudu hatta sana dike getirilen uzunca bir mail at taktiğini de o uyguladı

Neyse ailenle 3 günün kaldı, bence kapattır bu konuyu da siteye de girme, eşinle de konuşma tatili güzelce bitir

Ondan sonrası da birbirini en iyi tanıyan sizsiniz neye kırılıp nasıl toparlanacağınızı, sonunda nasıl sarılıp aynı yatağa yatacağınızı sizden başkası bilemez

Sorunu çok küllenmeden ve büyümeden çözüp mutlu günlere yelken açmanız dileği ile....

Koalina

Her iki konuna da çok yazdım yok öyle yok böyle kendimce bir şeyler söyledim

Çoğu arkadaş da fikir verdi. Eşin de okudu hatta sana dike getirilen uzunca bir mail at taktiğini de o uyguladı

Neyse ailenle 3 günün kaldı, bence kapattır bu konuyu da siteye de girme, eşinle de konuşma tatili güzelce bitir

Ondan sonrası da birbirini en iyi tanıyan sizsiniz neye kırılıp nasıl toparlanacağınızı, sonunda nasıl sarılıp aynı yatağa yatacağınızı sizden başkası bilemez

Sorunu çok küllenmeden ve büyümeden çözüp mutlu günlere yelken açmanız dileği ile....

kesinlikle haklısınız.. Sonuçta dört duvar arasında neler oluyor belki eşinizde kırılır burdaki yorumlar çok acımazsız yapılıyor..

Mailleşme bu kadar değil aslında cevap vermişti ona da...Ama elbette elle tutulur bir yanı yok, yaptım işte hayır diyemedimden başka. Her şeye bir cevabı var zaten, cevabını verip "ama haklısın"ı araya sıkıştırıyor bence.
Kazancı daha fazla değil tabi ki ama kendisi askere gidince ailesi yalnız bırakmamak adına benimle kalacaktı. Göze alamadım. Bedelliyi hallettiğimiz gün de "madem hallettik gel bir pasta yiyelim" demiştim de bana cevabı annemler ne olacak olmuştu. Ablaları ve ailesi ile kutlayacakmışız. Ben de biz başbaşa kutlayalım isterlerse onlarla da pasta keseriz demiştim. Kabul etmedi ben de hazırlık yapıp 10 kişiyi ağırlayamayacağımı söyledim ve kaldı öylece. Ve o zaman dahi bu konular konuşuluyordu hala bana kalkıp böyle şeyler söyleyebildi.

Paralı askerliğin ücretini kim ödüyor?

X