konu neydi bi özet geçsen tatlım..
bazen bende de öyle oluyor.
yok yere kavga edip deşarj olmak istiyorum.
öğlen dedim ki bi süre görüşmeyelim özleyelim,
çıktı geldi sensiz yapamam üzme beni diye..
şimdi yine canım sıkılıyor ve saracak yer arıyorum
yazık adama
Benimki yok yere değil aslında. Yani 1 ay boyunca beni sallamadı, ailesinin yanında konuşmadı bile. Sinirimi bozan hareketlerde bulundu. Ufak tefek bir sürü saçmalık yaşadık...
Adam özür dilemiş, seni arayıp sormuş da...eşine karşı tam bir patlama yapamadın, bi şeylerin hıncı kaldı. Tatil Dönüşü karşına al güzelce konuş, zaten değişim sinyalleri vermiş eşin.
Yani özür dilemesi için 1 ay beklemesi kadar saçma bir şey yok. Zamanında konuşmamasının siniri de var. Hiç konuşasım da yok, ben nasıl konuşmak için beklemişsem o da beklesin istiyorum...
Önce ki konunu biliyorum. Ama öfkene hakim olmayı denesen belki de gerçekten değişmiştir. Eğer değişmediyse ona göre yön verirsin hayatına. Ama lütfen eskisi kadar "iyi olma"...
Aslında geldiğimden beri konuşuyor değilim. Bir süre sessiz kalıp cevap vermedim, 2 gündür de sorularına cevap veriyorum. Onun dışında naber, nasılsın diye bir konuşma yok. İçimdeki bu öfkeyi atamıyorum bir türlü.
ailesi hala yazlıktamı?
sen döneceksin hafta sonu onalrda dönecekmi?
eşin cidden seni anladımı yoksa baska care olmadıgı ıcın ustunu kapatıyor olamazmı? belkıde boyle duusndugun ıcın hırsını alamıyorsu bılmıyorum
Benden sonra gitmişler, sordum ama bilmiyormuş eşim. Bana da söylemediler ama en geç mart ayı ortasında gelirler, oğluşlarının doğum günü çünkü.
Yani geçmişteki kavgalarımızda da böyle oldu. Ben normal bir şekilde söyleyince önemsemedi ne zaman kavga çıkarıp rest çeksem çok manidar konuşmalar yaptı; sen benim her şeyimsin manasında. Ama artık çok geçti olan olmuş, yapma demişim dinlememiş, ben rest çektikten sonra özğr dilese ne faydası var?
Doğru yolda oldugunu düşünüyorum.
Senin esine mustehak, biraz burnu surtsun
Yani konularımı takip ettiğin için olayın bir tek"annemden başka yar yok" gibi basit bir cümle olmadığını biliyorsun. Patlama yaşıyorum resmen..
Koalina konularının hemen hemen hepsini biliyorum.
Ama bence sen şuan kafa dağıttığını zannediyorsun. Aklın hep eşinde.. Yarım kaldı çünkü orası , konuşulması gerekenler konuşulmadı . Söylenecek sözle içinizde kaldı.. Bende eşimle kavga edince anneme gidiyorum mesela orada eğlenmiş gibi gözüküyorum ama aklım hep eşimde oluyor. Bence bu kadar sinirlenme hakim ol kendine hatta eşinle çıkın 2 günlük bir tatile anlatın anlatabildiğiniz kadar her şeyi .Paylaşım kadar önemli hiç bir şey yok bu hayatta..
Aynen hiç birşey konuşulmadı, ben de unutmadım haliyle. Her şeye tepkiliyim, kızıyorum haliyle. Ama o kendince mailinde anlattı, konuştu. Benim de derdimi anlattı daha konuşacak bir şey yok ona göre...
Çok uzatma bence, sonu iyi yerlere varmayacak bu gidişle.
Ha aklında zaten başka şeyler varsa devam et, ama evliliğini toparlamak istiyorsan uzun ve etkili bir konuşma sonrasında unut artık.
Uzun ve etkili bir konuşmanın olacağını zannetmiyorum. Sırf öfkemden kaçmak için böyle ben gider gitmez mail yazmayı tercih etti diye düşünüyorum. O ne derse desin ben ne düşünüyorsam ona inanıyorum aslında, yemin de etse bu böyle. Nasıl kapatacağımı bilmiyorum...
" Annemden başka ya yok" demesi üzücü olabilir fakat bu kadar uzatmanızı gerektirecek kadar vahim bir durum değil.
Şimdilik size ulaşmaya çalışıyor olabilir belkide bu yüzden uzatıyorsunuz, eğer aksi olsa belkide siniriniz geçecektir.
Kendisi 1 aydır bana ulaşmaya çalışmıyordu, konuşmuyorduk bile. Şimdi yalnız kalınca aklına geldi sanırım arada yazıyor, konuyu açıyor. İlla ki geçecek sinirim ama artık ben daraldım yük taşıyormuş gibiyim. Hep bi sinir, ne söylese laf sokuyorum. İçimden gelmiyor farklı bir şey.