Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Kızlar değişime mutfaktan başladık, istediğim bazı şeyler vardı onları hallettik geçen gün. Bir çok şeyin yyeri de değişti, babasını alet edavatları ortalıktan kaldırıldı. Yatak odası için havaların düzelmesini bekliyorum, yalıtım ve boya yapıp geçeriz. yeni eşya koyulacak gibi değil çünkü. Apartman toplantısı da yapılacak bu küf sorunu için belki ortak bir karar alınır, dıştan yalıtım yapılır bilemiyorum. Bu arada kayınvalidem her aradığında "biz gelince, gelene kadar" gibi şeyler söylüyor, gelecekler yine belli ki. Geldiklerinde eşim zaten söyler düşündüklerimizi. Kendi kendine de konuşmaya başladı çünkü salonu şöyle yapsak, şunu böyle yapsak diye.

Kızlar değişime mutfaktan başladık, istediğim bazı şeyler vardı onları hallettik geçen gün. Bir çok şeyin yyeri de değişti, babasını alet edavatları ortalıktan kaldırıldı. Yatak odası için havaların düzelmesini bekliyorum, yalıtım ve boya yapıp geçeriz. yeni eşya koyulacak gibi değil çünkü. Apartman toplantısı da yapılacak bu küf sorunu için belki ortak bir karar alınır, dıştan yalıtım yapılır bilemiyorum. Bu arada kayınvalidem her aradığında "biz gelince, gelene kadar" gibi şeyler söylüyor, gelecekler yine belli ki. Geldiklerinde eşim zaten söyler düşündüklerimizi. Kendi kendine de konuşmaya başladı çünkü salonu şöyle yapsak, şunu böyle yapsak diye.

Bu degisim icin kayinvalidenlerin tepkisini merak ettim ben de...

Aklıma geldin de, geldiler mi??
yok gelmediler, gelmeyecekler sanırım. En son kayınvalidem eşime doğum günü için geleceğini söylemiş, kayınpeder gelmeyecekmiş. Eşim de biz gidelim oraya o zaman dedi. Benim de işime geldi hazırlık yapmamış olurum:)

Aaaa ayyy çok heyecanlı:KK53:
Telefonda söyledim kayınvalideme, iyi yaptınız babanın her şeyi ortadaydı derli toplu olamıyor ben kaldırınca kızıyor dedi:KK70: ve sanırım gelmeyecekler yahut 1-2 gün kalıp dönecekler gibi

Koalina, gelişmelere çok sevindim.
Senin de kızgınlığının ve gerginliğinin yok olduğu hissediliyor mesajından.
Bundan sonra hep böyle olursunuz umarım.

Bence de siz gidin:)
Çok sevindim adına ve sanırım gerginliğini birazcık da olsa atmışsın:KK50:

Koalina, gelişmelere çok sevindim.
Senin de kızgınlığının ve gerginliğinin yok olduğu hissediliyor mesajından.
Bundan sonra hep böyle olursunuz umarım.

Bence de siz gidin:)
Çok sevindim adına ve sanırım gerginliğini birazcık da olsa atmışsın:KK50:
Sağolun kızlar:)
dün öğrendiğime göre bu hafta başlıyormuş inşaatları da.duyduğum andan itibaren eşya bakmaya, hesap yapmaya başladım :KK70:

Sağolun kızlar:)
dün öğrendiğime göre bu hafta başlıyormuş inşaatları da.duyduğum andan itibaren eşya bakmaya, hesap yapmaya başladım :KK70:
Baştan beri takip ediyordum konunu çok ama çok sevindim gelişmelere umarım bir daha huzurun bozulmaz canım .. Güzel günlerde kullan inşallh yeni alacağın eşyalarıda :KK19:

Baştan beri takip ediyordum konunu çok ama çok sevindim gelişmelere umarım bir daha huzurun bozulmaz canım .. Güzel günlerde kullan inşallh yeni alacağın eşyalarıda :KK19:
Sağol canım:) İnanmalı mı güvenmeli mi bilmiyorum ama bu da bir adım işte:)

X