Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

İnsanın her konuşmasına dikkat etmesi sıkıcı gerçekten.
Anladığım kadarıyla daha önce eşinle çok iyi bir iletişiminiz varmış.
Umarım yine o günlerinize dönersiniz de bu zamanlar kötü hatıralardan ibaret kalır
İlk yıllar iyiydi sadece. Son zamanlarda pek iyi değil sebebi de belki kendimi çekipp artık konuşmanın fayda etmediğini görmem. Ama en azından ailesi yokken naber, nasılsın derdik:) ailesi geldikten sonra abartmıyorum bu bile olmadı...

Offf bir yerde erkekler aynı b.kun laciverti demişim de alınmış nasıl beni kıyaslarsın diyye.
Aynı düşünce yapısı işte:)

Mailde "forum" kelimesi gecmis tam anlamadim ama burayi biliyor mu..
Biliyorsa eger bi girsin okusun bakalim butun kadinlar ne dusunuyormus..
Dahada sen beni nasil kiyaslarsinlari aklindan siler yani..

Bu forumda okumustum ben bir hanim demisti..
Erkegin "Allah bir dedigine inanacaksan, baska da hic bir seyine inanmicaksin" diye...

Ya o kadar sinir bozucu ki aslında.
Kutlayalım dediğimde "annemler????" diye şok içinde şapşal şapşal bakan bir surat. Onu dedikten sonra zaten kutlamam. Her kutlamayı sülalecek yapacak halimiz yok falan dedim ama tabi ki bana tatmin edici bir cevap vermedi. Hani o zaman "hadi gel kutlayalım" diye diretse belki yine bu derece aklımda yer etmezdi ama bir de üzerine "ablamları da çağırmak lazım" diye tur bindirdi.
Ya sabır diyerek bir şey dememiştim ama şimdi soruyorum neden diye. Onun verecek etkili bir cevabı yok. Başbaşa olmak bir şey ifade etmiyor, kalabalığı seviyor vs.
Bir de ablasi demek:KK57: Ve bu adam hala sen benim her seyimsin senden cok kimseyi sevmiyorum vs vs bi suru guzel soz siralamis mailinde.

Eniste bey madem burayi okuyorsun yazayim icimde kalmasin.Muhim olan sevgini hissettirmek yoksa sozler agizdan kolayca dokulur onda bir sıkıntı yok. Ailesinde kilometrelerce uzakta yalnizca size sahip olan bir kadini yapayalniz birakmak da sevginim kiyisindan kosesinden gecmiyor. Bu kadar bencillik fazla guzelim kizi kaybedeceksin haberin olsun

Mailde "forum" kelimesi gecmis tam anlamadim ama burayi biliyor mu..
Biliyorsa eger bi girsin okusun bakalim butun kadinlar ne dusunuyormus..
Dahada sen beni nasil kiyaslarsinlari aklindan siler yani..

Bu forumda okumustum ben bir hanim demisti..
Erkegin "Allah bir dedigine inanacaksan, baska da hic bir seyine inanmicaksin" diye...
Evet biliyor eski konumu okumuş.
Şu an okuyor mu bilmiyorum.
Hep söylerdi zaten girme oraya dolduruşa geliyorsun diye, yine aynı şeyleri söylemiş ama o kısmı silerek ekledim maili buraya...

Mailleşme bu kadar değil aslında cevap vermişti ona da...Ama elbette elle tutulur bir yanı yok, yaptım işte hayır diyemedimden başka. Her şeye bir cevabı var zaten, cevabını verip "ama haklısın"ı araya sıkıştırıyor bence.
Kazancı daha fazla değil tabi ki ama kendisi askere gidince ailesi yalnız bırakmamak adına benimle kalacaktı. Göze alamadım. Bedelliyi hallettiğimiz gün de "madem hallettik gel bir pasta yiyelim" demiştim de bana cevabı annemler ne olacak olmuştu. Ablaları ve ailesi ile kutlayacakmışız. Ben de biz başbaşa kutlayalım isterlerse onlarla da pasta keseriz demiştim. Kabul etmedi ben de hazırlık yapıp 10 kişiyi ağırlayamayacağımı söyledim ve kaldı öylece. Ve o zaman dahi bu konular konuşuluyordu hala bana kalkıp böyle şeyler söyleyebildi.

Aslında hep kulak arkası ettiğimiz öğütler bunlar.
Ev ev üstüne olmaz, fedakarlıkların göze görünmez gibi...
Ben sanırım fazla güçlü gördüm kendimi ve eşime de fazla güvenmişim ki yaşamayacağımı zannettim.
İnsanlar değişse de düşünceler aynı oluyor demekki. Ben de kendimi güçlü görmüştüm ve de çok güvenmiştim.
Bu da başka bir kulak arkası ettiğim şeymiş sanırım, o kadar çok güvenme, lafı. Koalina ben yere çakıldım hem de çok acı ve ağır bir şekilde... Sen öyle olma. Kocanın da sana söylediği gibi bazen çocuğa anlatır gibi anlat, karşında eblek varmış gibi anlat. Ama güveninin bir sınırı olsun.
Umarım herşey çabucak düzelir.

Evet biliyor eski konumu okumuş.
Şu an okuyor mu bilmiyorum.
Hep söylerdi zaten girme oraya dolduruşa geliyorsun diye, yine aynı şeyleri söylemiş ama o kısmı silerek ekledim maili buraya...

Erkekler hoslanmiyor kadinlarin dayanismasindan yaaa:KK48:
Bir tanesiyle zor ugrasiyorum kalkmis bir de oburleri akil veriyor diyip iyice delleniyorlar:KK53:

Ben de bir gaflette bulunup bir keresinde kavga sebebimizi arkadasimla paylastigimi soylemistim.
He sen onu dinle iyi akil veriyor sana ohh iyi ne guzel diye bir de tribini cekmistim..
Heyy gidii heyy ne cekiyorsak su sabrimizdan sevgimizden cekiyoruz..

Bir de ablasi demek:KK57: Ve bu adam hala sen benim her seyimsin senden cok kimseyi sevmiyorum vs vs bi suru guzel soz siralamis mailinde.

Eniste bey madem burayi okuyorsun yazayim icimde kalmasin.Muhim olan sevgini hissettirmek yoksa sozler agizdan kolayca dokulur onda bir sıkıntı yok. Ailesinde kilometrelerce uzakta yalnizca size sahip olan bir kadini yapayalniz birakmak da sevginim kiyisindan kosesinden gecmiyor. Bu kadar bencillik fazla guzelim kizi kaybedeceksin haberin olsun
Ben artık sözlere doldum zaten kendisi dw biliyor. Davranış istiyorum. Tamam herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır ama göstermelidie. Ben misal sarılmam, öpmem, oynaşmam ama fedakarlık yaparak gösteririm. Hele bir de ilgiyi buluyorsam inanılmaz güçlü olurum. Kendisi nasıl gçsteriyor ben hala bilemiyorum...

İnsanlar değişse de düşünceler aynı oluyor demekki. Ben de kendimi güçlü görmüştüm ve de çok güvenmiştim.
Bu da başka bir kulak arkası ettiğim şeymiş sanırım, o kadar çok güvenme, lafı. Koalina ben yere çakıldım hem de çok acı ve ağır bir şekilde... Sen öyle olma. Kocanın da sana söylediği gibi bazen çocuğa anlatır gibi anlat, karşında eblek varmış gibi anlat. Ama güveninin bir sınırı olsun.
Umarım herşey çabucak düzelir.
Hayatım insan eğitmekle son bulacak galiba:)
İlişkimiz yeni değil ve ben gerçekten çok yorulduğumu dÜşünüyorum. Ne anlatacak ne eğitecek ne de konuşacak gücüm var.

Ben artık sözlere doldum zaten kendisi dw biliyor. Davranış istiyorum. Tamam herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır ama göstermelidie. Ben misal sarılmam, öpmem, oynaşmam ama fedakarlık yaparak gösteririm. Hele bir de ilgiyi buluyorsam inanılmaz güçlü olurum. Kendisi nasıl gçsteriyor ben hala bilemiyorum...

İlişkimiz yeni değil ve ben gerçekten çok yorulduğumu dÜşünüyorum. Ne anlatacak ne eğitecek ne de konuşacak gücüm var.
O zaman kocana bunu anlat, o gücü versin ilk önce sana. Burayı da okusun belki sadece kendi çerçevesinden bakmaktan vazgeçer.

Erkekler hoslanmiyor kadinlarin dayanismasindan yaaa:KK48:
Bir tanesiyle zor ugrasiyorum kalkmis bir de oburleri akil veriyor diyip iyice delleniyorlar:KK53:

Ben de bir gaflette bulunup bir keresinde kavga sebebimizi arkadasimla paylastigimi soylemistim.
He sen onu dinle iyi akil veriyor sana ohh iyi ne guzel diye bir de tribini cekmistim..
Heyy gidii heyy ne cekiyorsak su sabrimizdan sevgimizden cekiyoruz..
Evet hiç bir zaman yakın arkadaşlarımı sevemedi:)
Ona göre beni herkes dolduruşa getiriyor...
Dolduruşa gelsem onunla evlenmezdim zaten.
Aaah ah şiştim yeminle:)
Ama hepsi mi aynı mantıkta olur:KK45:

O zaman kocana bunu anlat, o gücü versin ilk önce sana. Burayı da okusun belki sadece kendi çerçevesinden bakmaktan vazgeçer.
Okusa ne değişir ki?
Geçmiş konuyu okudu, tek söylediği "haklısın ama" ile başlayan cümleler. Bilmiyorum belki değişmiştir, girtikten sonra göreceğim ama pek zannetmiyorum. Ancak ben tamamen vazgeçince değer verecek o da bir işime yaramayacak.

Hani gecen konunda demistin senin yuzunden gidiyorum 15 gun diye o da banane ben mi aldim biletini demisti.

Siddet karsiti ben soyle bi yumruk gecirseydin su adama dedim icimden.

Yani sen yanindayken bunlari soyleyip gittikten sonra oyle bir mail gondermek cidden cok sacma. Ben malesef olumsuz düşünüyorum. Eşin bi müddet duzelse bile senin kocan olarak degil de ailenin.kucuk oglu olarak hayatina devam edecek gibi duruyor

Okusa ne değişir ki?
Geçmiş konuyu okudu, tek söylediği "haklısın ama" ile başlayan cümleler. Bilmiyorum belki değişmiştir, girtikten sonra göreceğim ama pek zannetmiyorum. Ancak ben tamamen vazgeçince değer verecek o da bir işime yaramayacak.
Çok yılmış ve bıkmışsın... Tamam hep aynı şeyleri yaptı belki ama sen de önyargılarına teslim oluyorsun. Şimdi karşı taraf olsam bileceğim ki ağzımla kuş tutsam Koalina için farketmeyecek. Bu denli yılgınlık iyi değil, bu ilişki bitse de benim için pek bir anlam ifade etmeyecek diyorsan o başka. Ama içimi acıtır diyorsan yılgınlığını bir kenara koy.

Hani gecen konunda demistin senin yuzunden gidiyorum 15 gun diye o da banane ben mi aldim biletini demisti.

Siddet karsiti ben soyle bi yumruk gecirseydin su adama dedim icimden.

Yani sen yanindayken bunlari soyleyip gittikten sonra oyle bir mail gondermek cidden cok sacma. Ben malesef olumsuz düşünüyorum. Eşin bi müddet duzelse bile senin kocan olarak degil de ailenin.kucuk oglu olarak hayatina devam edecek gibi duruyor
Ben de böyle düşünüyorum düzelseydi bunca zamandır düzelirdi.
Hee ben çok mu mükemmelim, değilim. Kindarımdır, kolay affetmem ve susup susup çok ağır konuşurum.Eskiden daha çok kavga çıkardı şimdi kendimi büyük ölçüde düzelttiğimi düşünüyorum. Basi şeylere kavga çıKrmayı geçtim büyük durumlarda bile önce susuyorum. İnsanın kendini değiştirmesi çok zor ama ben deniyorum, kendinde bu çabayı görmüyorum.

Ben artık şiddete karşı değilim. Ayrı yatmalarımızda bir gün gelip başımdan aşağı su dökmüştü. Sallamadan üzerimi ve yatağı değiştirip geri yatmıştım ve yine dökmüştü. Büyük bir soğukkanlılıkla hem de. Hala diyorum elleri kırılsaydı keşke diye, gecenin bir yarısı ertesi gün iş var ve ben oda kapısını kilitlemiş ıslak ıslak oturuyorum.
Hangi birini unuttturup affettirecek Allasen:KK12: bbi umudum yok ve sinirim geçmiyor, anlık geçer sadece. İçimde ona karşı sürekli bir öfke var ve gittikçe büyüyor.

Hee ben çok mu mükemmelim, değilim. Kindarımdır, kolay affetmem ve susup susup çok ağır konuşurum.Eskiden daha çok kavga çıkardı şimdi kendimi büyük ölçüde düzelttiğimi düşünüyorum. Basi şeylere kavga çıKrmayı geçtim büyük durumlarda bile önce susuyorum. İnsanın kendini değiştirmesi çok zor ama ben deniyorum, kendinde bu çabayı görmüyorum.

Ben artık şiddete karşı değilim. Ayrı yatmalarımızda bir gün gelip başımdan aşağı su dökmüştü. Sallamadan üzerimi ve yatağı değiştirip geri yatmıştım ve yine dökmüştü. Büyük bir soğukkanlılıkla hem de. Hala diyorum elleri kırılsaydı keşke diye, gecenin bir yarısı ertesi gün iş var ve ben oda kapısını kilitlemiş ıslak ıslak oturuyorum.
Hangi birini unuttturup affettirecek Allasen:KK12: bbi umudum yok ve sinirim geçmiyor, anlık geçer sadece. İçimde ona karşı sürekli bir öfke var ve gittikçe büyüyor.
valla koalina, bu kadar kotuyse hersey, ayri yasa istersen bir sure.
Bilemiyecem bu kadar ofke iyi deyil.

Anlattikca hatirlayip öfkeleniyorsun. Ama soka giriyorum soguk su dokmek ne demek hem de iki kere. Onunde saygiyla egiliyorum canim:KK52:

Hayatım; büyümemiş daha

Hani, senin 3. sınıftaki öğrenciler var ya; onlardan da böyle en zorlanarak anlayan oğlan çocuğu; işte o sizin evde...

Annesi de öğretmen hanım benim oğlan iyi çocuk ama biraz zor anlıyor; idare ediverin ona azıcık da fazla ilgi gösterin diyor...

Ona davrandığın gibi davran; diğerlerinin hakkını yemeden onu da önemseyerek onun seviyesine inip de anlatmaya çalışarak

Bu arada eşin bizi aforoz etmesin; kendisinin zekasına; yetişkinliğine vs değil sözüm; erkek ve kadın bakış açısına..

valla koalina, bu kadar kotuyse hersey, ayri yasa istersen bir sure.
Bilemiyecem bu kadar ofke iyi deyil.
Bu kadar öfke yine az aslında. Tatmin olmadıkça arkamda bırakamıyorum zaten hiçbir şeyi...

Anlattikca hatirlayip öfkeleniyorsun. Ama soka giriyorum soguk su dokmek ne demek hem de iki kere. Onunde saygiyla egiliyorum canim:KK52:
Ben de şoka girmiştim. Zaman zaman hatırlıyorum zaten, şaka gibi gerçekten.

Hayatım; büyümemiş daha

Hani, senin 3. sınıftaki öğrenciler var ya; onlardan da böyle en zorlanarak anlayan oğlan çocuğu; işte o sizin evde...

Annesi de öğretmen hanım benim oğlan iyi çocuk ama biraz zor anlıyor; idare ediverin ona azıcık da fazla ilgi gösterin diyor...

Ona davrandığın gibi davran; diğerlerinin hakkını yemeden onu da önemseyerek onun seviyesine inip de anlatmaya çalışarak

Bu arada eşin bizi aforoz etmesin; kendisinin zekasına; yetişkinliğine vs değil sözüm; erkek ve kadın bakış açısına..
O zaman annesiyle yaşayacak...
Kendisi bendeki kredisini doldurdu çünkü, dinlenmeye, sevilmeye, el üstünde tutulmaya ihtiyacım var benim de.
Hem evde hem okulda öğretmen olamam maalesef böyle bir güçte değilim:KK43:

Ben de şoka girmiştim. Zaman zaman hatırlıyorum zaten, şaka gibi gerçekten.

neden uzerine su doktu ki ?
manyak mi ?
Bana biri yapsa oyle bir sey hem de ikinci defa, buldugumu basinda paralardim valla.
Ne simarikmis yahu.
nasil katlanicaksin kayinvalidenlerle beraber yasamaya ?
Kac sene sizinle yasiyacaklari bile belli deyil.

X