Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

evet sizde farkibdasiniz basbayagi umursamiyor..
ailesi ne kadar da onemliymis pehhh!!!
daha evvel hic farketmediniz mi bu durumu?
ofkeli olmaniz cok dogal ayrica onurunuzda hice sayilmis uzuntude baskin bu durumda bence

Aah ah burada pnlarca konum var da adam 2 paragrafla 2 kıytırık sözle göz boyadı
Yoo bu yaptigini zamaninda yapacakti. Seni madem bu kadar cok seviyor ne demek ailesi gitsin diye beklemek. Eniste bey, koalinayi bir aksam 2 saatligine cikarip başbaşa konuşamadin mi yani bu kadar mi bir haberdin olanlardan da ailenin gitmesini bekledin. Sert tepki gorunce mi anlayamadigini, hata ettigini fark ettin. Sevdigini soylemek guzeldir de bunu davranislarinla gostermek daha guzeldir.
Ulus' a seslenis gibi oldu ama madem okudugunu iddia ediyor.. yazayim dedim.

Koalina ben senin esinin duzeltmek istedgni dusunuyorum.biraz dusuncesiz falan ama seni seviyor bence gidince bir bakarsin hatasini anlamissa sen de usteleme.umarim duzelirsiniz

Ben onceki konunu da biliyorum takip etmistim ama seninku sanki az safca be :) cocuk gibi iste baksana ozru bile oyle ayy hep boyle asik kalsin sana
Çocuk gibi olduğu konusunda hemfikirim

evet sizde farkibdasiniz basbayagi umursamiyor..
ailesi ne kadar da onemliymis pehhh!!!
daha evvel hic farketmediniz mi bu durumu?
ofkeli olmaniz cok dogal ayrica onurunuzda hice sayilmis uzuntude baskin bu durumda bence
Yani hiç aynı ortamda bulunmadığımız için farketmedim. Eskiden böyle bir durumu yoktu, bu zamana kadar yapamadıklarının telafisiymiş.

Okursa yazar bana zaten, hala okuyor mu bilmiyorum.
Kendisi mailinde gidince olmadığını söylüyor ama basbayağı herkes gidice yazdığı bir mail. O zaman cuma gecesi yazsaydı...

Koalina ben senin esinin duzeltmek istedgni dusunuyorum.biraz dusuncesiz falan ama seni seviyor bence gidince bir bakarsin hatasini anlamissa sen de usteleme.umarim duzelirsiniz
Umuyorum istiyordur zamanla göreceğiz...

Aldığımız evi ben görmedim deyip duruyorsun. Evet haklısın, bunun nasıl yaşandığını sana anlattım, biliyorum pek birşey ifade etmemiş ve hayatımın sonuna kadar başıma kakacaksın sanırım. Bir yandan da evi seviyorsun... Bilmediğin bir muhitte ev almayı fedakarlık olarak göstermişin sitede. İstanbulun hangi muhitini biliyordun da burayı bilmiyordun yapma Allah aşkına ya. Bir önceki sene ki atamalara baktık seninle çok iyi hatırlıyorum, sen bulup bana yollamıştın ve orada sadece pendik tuzla sultanbeyli kontenjanları vardı. Diğer yerler tek tük... Sultanbeyliyi ben istemedim, Tuzla çok uzak geldi. Kurtköy gelişen bir yer olduğu için ve havaalanı ile de gidip geleceğini düşünerek burasının mantıklı bir tercih olacağını düşündüm ve hatta düşündük! Bu hiç de fena olmadı. Mükemmel bir yıl yaşadık ve herşey bizim lehimize gelişti. Ev, senin okulun, bedelli askerlik, borçların kapanması. Biraz şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum. 5km mesafede okula gidiyorsun. Hadi bu sene otobüsle gittin geldin, bi kaç daha böyle gider ama sonra 10 dk lık bir mesafede okula gidip geleceksin. Senin için buna çok seviniyorum ve şükrediyorum.

Bak biz ne güzel bir yaz tatili geçirdik bu sene. Tamam çok kovalamaca, çok yorucu oldu ama güzel zamanlar geçirdik. Mutluyduk. Yoksa ben mi öyle olduğunu sanıyordum? Biz seninle çok mutlu olacağız.
Senin eşyaların olmadığından sen yakınırken, ve beni de aynı eşyalarla çıktı bu eve girdi hayatında hiç bir değişiklik yok eşyaları bile aynı. Bizim ayrı ev olduğumuzun farkında değil derken benim hangi eşyamdan bahsediyorsun? Benim kurulu düzenimi geldin gördün. Böyle miydi. Şu an ben de göçebeden farksızım. Şartlar bunu getirdi. Dişimizi sıkacağız. He diş sıkmak çözüm de değil. Dersin ki alalım eşya alalım napim. herkes bunu soruyor zaten. Kimseye karşı da saygısızlık olmaz. Annemlerin herşeyi küflenmiş zaten. Muhtemelen çoğu atılacak, giyilemeyecek halde. Bir depo tutulur konulur hepsi. Biz de yeni eşyalar alır otururuz. Bunda bir sıkıntı yok. Yeter ki sen buna karar ver. Yalnız bunun maddi tarafı da onu karşılayabilecek miyiz...

Annemden başka yar yok ağzımdan sinirle çıkan bir laftır. Bunu sen de biliyorsun. Sen de bana neler neler diyorsun. Kalkıp başka tarafa gidiyorsun, üstelik annemler beni sana emanet ettiler diyorsun ama benden hiç bir şekilde tepki vermeden, seni yumuşatmamı bekliyorsun. İnsan olduğumu unutuyorsun. Ben de sinirlenebilirim, ben de çirkinleşebilirim, ben de hata yapabilirim. Lütfen bu lafı buna göre değerlendir. Özür dilerim.

Benim seninle başbaşa vakit geçirmek istemediğimi yazmışsın, kesinlikle böyle birşeyi kabul etmiyorum. Ben ne yapıyorum şu an hayatta? bir tek sen varsın benim için. Seninle birşeyler halletmek, engelleri aşmak benim en büyük mutluluğum. Evet ilgilenemedim bi dönem ama bu uzun süre böyle gidecek diye birşey yok. Ayrıca daha önce dediğim gibi biz bir aileysek sadece ben de dememeliyim, hadi şunu yapalım diye. Sen de de. Yani artık üç aşağı beş yukarı biliyorsun istanbulu ya da hayat şartlarımızı, geçirebileceğimiz zamanı. Yap planı de ki ben şöyle düşündüm. Bakalım o zaman ne oluyor. Hem sen benden birşey bekliyorsun. Ben birşeyler planlıyorum ama o içine başka planları dahil ediyor diye de sinirleniyorsun. Sonra da ilgisizlikten yakınıyorsun. Tamam haklısın, bundan sonra bunların hepsini dikkate alarak yaşayacağım ama sen de planlar yap. Daha da zenginleşsin hayatımız.

Sen gerçekten benden boşanmayı düşündün mü?

Annemin sen eve geldiğinde iş yapıyor olması, senin bunu görüp ona yardıma koşman gerçekten anlamsız. Tamam başka gelinler gibi umursamaz olamazsın karaketin bu değil ama kimse senden böyle birşey de beklemiyor. Seni bu eve hizmetçi diye almadık biz gelin diye aldık. Herkes seni nasıl seviyor farkında değil misin? Biraz rahat ol. Babam bile diyor eve geliyor ordan oraya devamlı birşeyler yapıyor diyor. Biraz rahat ol Allah aşkına.

Ben asla anlayıp da anlamamış gibi davranmadım.

Büyük oda, küçük oda muhabbeti de defalarca yapıldı. Bu evi seçmemizin en büyük nedeni (%99) babamların dolaplarının bu eve sığmasıydı ve tabi ki altta depo olmasıydı. Büyük odaya neden onlar geçti, onların dolap oraya gidince sen daha beter ikinci el eşyalarda kalacaktın o yüzden. He burdaki hata nedir... direk o dolapları aşağı indirip yatak odası almak hatta annene aldırmak vardı. O da benim hatam. Gerçi annen almazdı ya o da ayrı konu. Ama haklısın yani bunu da düşünemedim. Sadece düşündüğüm yeni yapılmış mobilyaların depoda çürümemesiydi. Evde de rutubetten çok da farklı konumda değiller şu an aslında...

demek ben adam değilim he...

bu şeker ilacı iğne olayında da haklısın, daha önce konuşmamızda da haklı olduğunu söylemiştim. Bi tek şöyle birşey var bundan önce lise üniversite döneminde hep ohooo ben mi yapcam, onlar da yapsın bilmem ne falan dedikçe aldığım cevap hep şu oldu: tamam oğlum tamam ben hallederim.
şu an da onların kalbini kırmak istemiyorum. Evet minnet bu belki sana göre fazla ama bana göre de geçmişte vermediğim ergenliğimle hiçe saydığım şeyler bunlar. Tabii burda seni de yok saymışım o da benim hatam. Bunun şu psikolojide benim için orta yolu nasıl olur onu da bilmiyorum.

Buda mailin diğer bir kısmı, buraya yazdıklarımın çoğuna kendince cevap vermiş. Ama benim içim soğumadı dediğim gibi. Madem her şey kıytırık bir maille hallolacaktı ben neden uzun zamandır dert çekiyorum? Yine onunla konuşmak yerine buraya yazıyorum çünkü uzun süreli konuşunca mutllaka çıkmaza giriyoruz...

içine attıkça sinirin büyüyor bende de öyle bir durum var o konu o anda çözülecek yoksa sinirimden kudruyorum bazen.

karakter meselesi eşinde senin tam zıttın olunca baya sinir yapıyodur bu konuda seni çok iyi anlıyorum çözümü varsa bana da yardımcı olun

Koalina daha önceki konunda eşinin ruh ikizi bende demiştim.
Eşine haksizlik etmisim benimki bu kadar düşünüp yazamaz bile :)
O aslında seni anliyor ama ayrintilarda boğulmuş, hayati seninle paylasmali anlamadigi bu senin için en iyisini düşünüp yapabilir konu bu degilki evliliğin iki kişilik yasanip bütünleşme olduğunu idrak edemiyor
Bu benim hayata bakisim bunu kabullenerek sen uyum sağlayacaksin diye diretmiyor.
Bu umut verici
Bir hayat kurun ve paylasin paylasin paylasin
Çözüm bu bence

Buradan esinedesunu diyorum madem okuyor
Kadin konuşmak isterken konuşun sorunun buyumesinden cekinip çekilmeyin..
Çünkü kadin susarsa vazgeçmiş demektir
Madem seviyorsunuz o noktaya gelmeden KONUSUN

Koalina, sen eve geri donup esinin duzeldigini gormeden rahat edemeyeceksin belli. Ama hic degilse tatilinin tadini cikar.

Canım uzaktasın da ondan, kendini doldurdukça dolduruyosun. Bak yüz yüze bi gelin " fıs" :) sinirin azalır. Hiç üzme yorma doldurma kendini tatilin tadını çıkar. Sen çok mantıklı ve akıllı aynı zamanda da çok iyi niyetli dolayısıyla da içi olduğu gibi dışında bir kızsın:) uuh! Ne uzun konuştum anlayabildin umarım:) konularını biliyorum. Evliliklerin ilk zamanları hep böyle sıkıntılar ve kendini tam ifade edememelerle geçer. Bu günler geçicek ve sen kocanla çok az kelimelerle çok daha güzel anlaşabilmeye, istediğin noktaya gelmeye ve getirmeye başlayacaksın emin ol. Yeterki tepkilerini geciktirme, yumuşatma, net ol. O anda konuş ve sonrasına yada yüzyüze olmadığın anlara tafralar, laf sokmalar,surat etmeler, ağlamalar, sitemler bırakma. Sonra eşin bunları ciddiye almamaya başlar zamanla. Dırdır ve laf sokma problem yaratıcıdır( haklıyken haksız duruma düşürücüdür), anında verilen tepkiler ve yapılan net, yerinde ve kendinden emin konuşmalar problem çözücüdür. Allah yardımcın olsun tatlım. Çok güzel olucak herşey inanıyorum

gözlemlediğim kadarıyla iletişim kurarak sorun çözmeyi seven ,uyumlu,sabırlı bir kızsın ..Ama şimdiye kadar bastırdığın şeyler sanırım son olayla yüz üstüne çıktı ..Çok biriktirdiğin içinde hemen unutması kolay olmamıştır ..Biraz zaman ver kendine ,her laf sokma istediğinde derin nefes al ,ya da o anda cevap verme ..Eşinde anlamış belli ki hatasını ,düzelecek imajı vermiş ..Onu arsızlaştırma bana kalırsa evlilik bu daha büyük sorunlar çıktığında iyice duyarsızlaşmasın ..Nasıl olsa laf sokar sokar biter diye algılamasın ..Kolay gelsin

Yemin ediyorum sanki beni bizi anlattiniz. Gercekten ben yazmis gibiyim. Tek fark bizde sonuç da oluştu bir sure sonra. Ayrilik.

Koalina mailin ilk kısmını cok begenmistim de bu kısım hic tatmin edici gelmedi bana. Hatta sinirlendirdi.

Sinirinin sebebi de az da olsa konusup derdini anlatmana rağmen yine de ayni seylere devam ettigini gördün. Simdi bi maille her seyi hallettigini sanmasini istemiyorsun ve haklısın. Bu adam degisir mi sen donunce bence hayir bi muddet duzelse bile yine aynı seyleri yasarsin gibi geliyor.

Cok sabirli ve mantikli bir kadinsin. Her sey gonlunce olur inşallah

Maili okudumda , ne kadar altan almış.
zira benim eşim olsaydı sen bunları nasıl anlatıyorsun veyahut özelimizi neden döküyorsun diye üste cıkardı sanıyorum.
neyse okuması iyi olmuş aslında ama ıyı yani iyi konuşmuş ama tek dikkatimi çeken ailesinden ve hafta sonları verdikleri işlerden hiç bahsetmemiş. buda onun akıllı oldugunu gösterir

Mailin bu kısmı hoşuma gitmedi
erkeklerı ıyı tandıgımı dusunuyorum
su esya mevzusu bunu resmen kıvırmış zıra annelerine depoya esyaları koy demek zor , o sebeblen bak alırız ama bunun maddı yukunude dusun demiş?
bır kac cevabı daha var bu evı secmemızın %99 sebebı annelerının dolaplarımı cıdden?
hayatımda gordugum en sacma cevap dıyebılırım ama daha fazla yazmıcam senı doldurup doldurup fışekliyormuşuz gibi hissediyorum.
sadece insanlar cidden uc kurus parayla gidip 200 tl cekyat alıp 300 tl kıraya cıkıp kendı baslaırna hayat kurabılıyor senın esınde bunu yapma ıstegı yok.ayrıca arada annede laf soylemıs ya neyse.
bence sen daha fazla yazma cunku dahada hırslanacaksın ama tek basına okursan en azından ıkna olursun konusmalara

Benim cevabım da şu şekildeydi:
Sen beni uzun zamandır anlamıyorsun umarım bunun farkındasındır. Konuşmak ve bir şekilde iletişim kurmak için yine köpürdüğüm bir zamanı seçmen de düşündüklerimin kanıtı. İstesen zaman bulurdun, istesen konuşurduk ama bir şekilde senin bunu istemeni zaman ayırmanı bekledim. Ve belirteyim madem sinüzit senin hayatını bu derece etkileyecek doktora git.
Yazdığın her şeye cevap yazmayacağım çünkü çoğunda saçmalamışsın. Benim görmeden bir evin alınmasına verdiğim izin tamamen iyi niyetimdendir. Şu an olsa asla izin vermem ve emin ol kimse vermez. Mesele muhit bilmek mi zannediyorsun? Belki görüp mahalleyi beğenmem, belki çevreye ısınamam? O yüzden bura olmasaydı şura olurdu demeyi bırak çünkü ne olacağını bilemezsin.
Evet hiç br eşyam yok, hatırlıyorum da ev alırken de hayır dediğimde kavga çıkmıştı, yatak alalım bari dediğimde de bu yatak ne olacak diye kavga çıkmıştı. Bir şeyleri söylemem ne ifade etti ki sende şimdi konuş diyebiliyorsun? Herhalde hiç bir gelin eşinin eskilerini kullanmak istemez hele yatak yerine uyduruk bir tahtada yatmayı hiç. Ben söylemişken ve istemişken sen yapmadığın halde nasıl kendimi önemli hissetmemi beklersin? 2 sene sonra gelecek bir şeyin aynı hissettireceğini mi düşünüyorsun veya? Sen bu ev alınırken de siz yerleşirken de beni değil aileni ön plana almışsın şimdi farkediyorum. Zaten bana sormadan büyük odaya geçirdin onları ve bir çok şey bana sormadan yapıldı. O yüzden artık bana önemliymişim gibi konuşup çöpmüşüm gibi davranmayı bırak. Eşit ol.

Aile bir tek senin değil herkesin iyi kötü ailesi var. Benim ailemin ne kadar zamanı kaldı bilemezsin. Belki ben de ailemle zamanında yaşadığım tartışmaları gereksiz buluyor ve zaman geçiremediğime üzülüyorumdur?
O fevri hareketlerin hiçbiri de fevri değil aslında, günlerce düşünülüp kurulmuş şeyler. Sen ne zaman kavganın ilk anlarında benim öyle bir şey yaptığımı gördün? Hep uzadı, çözülmedi, bir kaç günü buldu ve ben sinir harbinden o hallere geldim.
Şu an şartlarımızın çok iyi olmasının en büyük sebebi olarak kendimi görüyorum. Kimsenin göze almayacağı şeyleri göze alıp kimsenin yapmayacağı kadar iyi niyet gösterdiğimi düşünüyorum kendi adıma. Senin baban olsa böyle bir evliliğe asla razı gelmezdi buna da eminim. Yine de bir şekilde olsun diye bilmediğin çok badireler atlattım ve ailemi kendi işime karıştırmamak adına da hala atlatıyorum. Ön plana seni, aileni ve sizin kararlarınızı alarak düğün sürecinde ailemin desteğini de yitirmiş oldum. Sormadım, karıştırmadım, size ne dedim. Acaba sen orada anneni ve dolaplarını düşünürken benim annem istemez miydi kızım ev almış yerleşmeden göreyim demeyi? Babam istemez miydi beraber bakılsın, fikir versin, pazarlık yapsın? Bütün süreçte ben herkesi seyirci gibi tutmaya çalıştıysam senin içindi. Ama karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Bunu bana yatağa ne gerek var dedikten sonra anladım ilk. Senin adına bir çok haklı sebebi olsa bile o şekilde istemediğimi bile bile yine kendi istediğini yaptın ve ben sana sürekli evet demenn cezalarını da çekmeye başladım.
Ömür boyu oturacağımız evi kıçı kırık dolaplara göre seçip beğenmek süper bir mantık ürünü. Yanlış hatırlamıyorsam zaten o ev alınırken büyük odayı onlara göre ayarlayıp direk eşyaları yerleştirmiştiniz. Bana da herhangi bir şey sormadın, ancak buraya sığardı böyle yaptık dedin. Ona da tamam dedim, yine sırf sığıntı gibi hissetmesinler diye bizim olması gereken odayı onların almasını kabul ettim. Hal böyle olunca e biz de bütün eşyaları sonra alırız diye düşündüm. Yine de uyduruktan da olsa bir yatağımın olmaması canımı sıktı ve en azından bunu talep ettim. Gelecekte düşündüğümüz bir renge göre alabilirdik bazayı. Sonuçta bunca dile getirebildiğime göre istediğim bir şeymiş ve buna boşa verilecek para olarak bakman da ilginç.Ben senden ilgi beklemiyorum bunu düşünme bile. Ben sadece ailenle yaşamayı kabul edince senin bu şekilde evin ergen çocuğu gibi davranacağını düşünemedim. Sen ne dişünüyorsun bilemiyorum hala ailemle telefon konuşması yaparken kasıldığın halde ben seninkilerle can ciğer miyim? Sen daha hal hatır sormk için arayamazken bu samimiyet yokken ben sürekli onlarla mı oturmak istiyorum? Ben kendi ailemle bile akşam saçma salak diziler izlemeyip odama çekilirken şimdi zevk aldığımı mı düşünüyorsun? Benim bütün yaptıklarım senin ailenin kalbini kırmamak adına ve gönülleri hoş olsun diyeydi. Sen bugün bana iş yapman önemli değil derken benim doldurduğum bir bardak çayın onlara ne düşündürdüğünü bilemezsin. Sonuçta aynı evde olmak ne annene ne bana huzur veriyor ve en ufak bir şeyin alınmalarına sebep olmaması içindi. Belki biraz zaman geçince konuşulur ve güleryüzlü-iyi davranıldıklarını falan söylerler kim bilir. Kendi adıma huzursuz olmasınlar diyeydi o yüzden senden bir şey beklenmiyor deme. Hoş beklense ne olur ben zaten istemesem kimse bir şey yaptıramaz.

İlginç olan da ailen varken hiç konuşamadığım zamanlar olmasından senin rahatsız olmaman öylece oturup durman. Yani bu sorunlar bir tek bana mı batıyor anlamıyorum, sen hiç karınla bir şey konuşamamaktan rahatsız olmadın mı acaba? Yahut haftalarca eve tıkılı kalmaktan? Sana nasıl normal geliyor ki böyle şeyler?

Son olarak kadınlarkulübüne yazanların etkisi altında kalmadım, kalıp kalmadığımı da cevaplarımda görmüşündür gayet normal bir şekilde herkese açıklama yapıp olayları anlattım. He bunları x ile ne bileyim ailemle konuşsam farklı tepki verecekler mi zannediyorsun? Ama ben kendi sorunlarımı değil anlatmak yansıtmayı bile sevmiyorum. Sen annemi aradığın için yapmak zorunda olduğum açıklamalar bile beni geriyor anlatabiliyor muyum? Bu sebeple tanımadığım falancaya yazmak ve karşılıklı konuşmak bana iyi geliyor. Çünkü kapatınca görmüyorum, hayatta karşıma çıksa da bilmem o olduğunu. O yüzden bana iyi geliyor. Yani ailesine anlatamayan, kocasıyla neredeyse 1 aydır konuşmayan, vakit geçirmeyen, işten ve evdeki kalabalıktan daralmış biri olarak ne yapmamı önerirdin? Oraya da yazmayıp ne yapsaydım?

Cevabin gercekten mantikli olmus. Buna kesinlikle cevap veremez. Butun herseyi mantikli bir sekilde anlatmissin. Gerci haklisin uzatmayalim diyebilir :)

Cevabin gercekten mantikli olmus. Buna kesinlikle cevap veremez. Butun herseyi mantikli bir sekilde anlatmissin. Gerci haklisin uzatmayalim diyebilir :)
Evet yapılacak bir şey yok artık yazmıştı. Bu konuyu konuşmak ikimizi de üzer olan oldu şeklinde bir cevap:)

Cok mu elzemdi hemen ev almak hemen ?
Değildi tabi kendisi zorladı. Daha nişanlı bile değilim ailem böyle bir şeye neden izin versin ki? Ailesinin bir miktar peşinatı oldu, evden çıktıkları için 1 senelik kirayı peşin aldılar üzerine de eklediler. Biz beraber oturalım siz ev alın yoksa kiraya boşuna para vereceğiz dediler. Bunu da eşim öne sürdü tabi ailesi deeğil. Ben karşı çıkınca büyük kavga çıkmıştı daha da ev sahibi olamayız diye.
Ama şimdi bakıyorum o peşinatı biz de çıkartırmışız zaten...

Konu esasen büyük oda küçük oda ev semt vs değil ki

Senin isteklerini görmezden gelmesi yahut maddi manevi bahanelerle ertelemesi

Bunada cevabı sen klasik ev kızı gibi çeyiz diye tutturmazsın ki düşüncesi

Bir de onlara göre her şey gereksiz

Ben eşime bu şehre geldiğimin 5. Yılında bir dolap ve bir şifonyer aldırabildim bazam vardı bir de başlığı bile yoktu

Evimiz vardı kredi ile ama bankada düğün altınları vs vardı sıfır araba parası kadar benim 2 öğretmen maaşı kadar maaşım ve eşimin de kendi işi

Bunları şunun için yazdım maddi durumu bahane edecek ama maddi durumu iyi olsa da evi ayrı olsa da bazı şeyler erkek için gereksiz

Bunları sadece belli bir eğitim ve kültür seviyesi altında ya da anneleri yaşında insanlar ister sanıyorlar çevredekiler de seni çok mutlu sanıyor bu arada oysa bir ben bilirim ne çektim

Şimdi arkadaşlar diyecek ki paran da varmış eşine muhtaç mısın ama insan o da istesin ne Fuzuli iş yapıyorsun demesin paylaşsın istiyor

Koalina zaman tanı aslında çok objektifin ama içine atmışsın olunca anlat hemen dır dırcı olmayacağım derken iletişimsiz oluyoruz

Bir de eşinin de içinde kalan bir şeyler var annene oda aldırmak vs o da net dökülsün bence

Kv de sen eve dönünce nereye gidiyorsa gitsin ister yazlığa ister kıza ister otele ama başbaşa kavganızı edip düzelin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…