Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Hıyar ağası
Öfkeli olman çok çok normal bana göre...

böyle yaparak iki tarafta yıpranıyor ve sorunlar büyüyor. bence evlilikte çok büyük dövmek aldatmak gibi sorunlar olmadıkça eşler birbirinden uzaklaşmamalı.

ya ama ne güzel yazmış..
keşke seninle bunları yazmak yerine konuşsaymış. Koalina evlilikte en önemli şey 1 bütün olmaktır ama emin ol biz eşimle 2.yola gireceğiz ve daha yeni yeni anlıyoruz evli olduğumuzu... daha doğrusu bişr bütün olduğumuzu. Kavgaların seni yıpratmasına izin verme .

offf hep aynı sözler heppp ya bu erkekler hep bir yerden mi çalışıyor acaba? Benide kırıyor söyleniyor uzaklaştırıyor kendinden küsüp uzaklaşıyorum sonra pat bu sözler aynı hemde çok ilginç yaa yaa sakin sakin konuşalım evet haklısın seni kırdım dikkat edicem kendime sen benim en değerli varlığım feş mekan ee 5 gün sonra yine kırılıyorum yine aynı oluyor hoopppaaaa başa hadi bakalım ama böyle böyle nereye kadar bir de biz kadınlar daha duygusalız yıpratıyoruz kendimizi üzüyoruz.Ama erkek üzülmüyor valla hi ne de olsa öyle ya da böyle barışıyorlar.Yokkk yokkk akıllandım bende takmıyorum artık geziyorum egleniyorum kendime güveniyorum tartışıp kendimi üzeceğime öyle hayatım doğru bitanem haklısın kocacım hahayy hihiyyy yapıyor istediğimi de yaptırıyorum yok artık üzülüp saç dökmeye karalar baglamaya sorgulamaya benı seviyor mu sevmiyor mu bencıl adam cıkarcı adam dıye dıye ne oldu değişmiyor ben değişmeye karar verdim kendim için ama ohh spor arkadaş ortamı vs vs takmıcakksıııınnnnnnn o kadarrr arkadaşım bak gör onlar nasıl pervane oluyorlar oh beeee yeter artık aaaaaaaaaaaaa

Koalinaaaaaa boşver bacım deveyi diken insanı........... Anladın sen onu annesi varken başka yokken başka modamı bürünen adamın burnu sürtilmeyi hakediyor

Koalina;

Aslında bence sen de eşin de sorunları biliyorsunuz ama çözümleri, bilemiyorsunuz.

Hani klasik öğrenci geyiği vardır, sorular kolay ama cevaplar zor diye.

Sizin hayatınız da öyle olmuş; alışma evresi bunlar aslında ama aile olunca sıkıntın artıyor. Hani sen benim kv iyi, ben de eğitimli insanın kaç kişiyi idare ediyorum, birlikte yaşasak ne olacak diye düşünerek başladın ama işin içine girince öyle olmuyor, olamıyor.

Karşındaki kişiler sana bir rol biçiyor; biçmeseler bile sen öyle hissediyorsun; senden eşine anne olmanı istiyorlar; her şeyinden sen sorumlusun. ama bu bir aşamada insanı yoruyor; imdat diye haykırmak istiyorsun sen o aşamadasın.

Geçecek; eşinin maili de seni anladığını ama bir çözüm bilmediği için seninle yüzleşemediğini gösteriyor.

Maalesef daha fazla sabır ve çaba ile konuşmadan anlaşma aşamasına geçeceksiniz ama biraz sürecek; bazı şeyleri de canını yakıp seni patlatmak için yapmış bence ama olmamış

Ben hala eşinin işten izin alıp annenleri basacağını bekliyordum hafta sonu ama gelmemiş; bence senin de vardı böyle bir beklentin; bu nedenle bu konu şimdi açıldı.

Beklentilerimizi azaltınca daha huzurlu yaşarız aslında; ben kendi eşimden bunu beklemem mesela; çünkü öğrendim yapmayacağını...

Biraz daha sabır ve daha fazla paylaşım ile sıkıntılar çözülecek; beklentin yüksek yalnız kaldım beni anlayıp her şeyim olsun diyoruz ama erkek cinsi biraz farklı..

Güzel günler senin olsun

Eski konularınızı hatırlıyorum ama neden bu kadar bilenmeye devam ettiğinizi anlayamıyorum.
Eşiniz farkında ve ne derseniz yapmaya hazır gibi görünüyor, yukarıda yazdıklarından bunu çıkardım ben. Tabiki siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi , benimki fikir yürütmek.
Sizin inancınız kalmamış sanki eşinize yada birşeylerin değişebileceğine. Yaşananlardan sonra haklısınız muhakkak ama kendi kendinizi doldurmadan , eskileri deşmeden (tabi yapabiliyorsanız, içinizde az da olsa bir kırıntı varsa) bakmaya çalışın eşinize, inanın geçmişi silmek mümkün olmuyor.
Kenara bırakmak, kapalı bir yere koymaya gayret etmek gerek bazen. Belki böylelikle yeni bir sayfa açıp sil baştan başlamak mümkün olabilir, destikće daha derin kanayacak yaralarınız çünkü.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur.
Kolaylıklar dilerim.

Ben de bekliyordum geleceğini, annem de öyle düşünerek sordurdu hatta. Ama en son bir şeyler yazdığında sinirlendim ben. Kendi ailesinden alamadığı kıyamadığı zamanı benim ailemden çalamaz. Aynen bunu söyleyerek rahat bırakmasını istedim.
Aslen şu an konuşmasa hala umrunda değil, konuşsa aklın neredeydi, hediye alsa yapıp yapıp bir şey almanın manası yok diyeceğimi biliyor. Hep beni son sınırıma kadar zorladı ve sonrasında ne yapsa olmadı. Benim kendi kendimi teskin edip kendimi rahatlatıp sakinleşmem lazım sadece.

O hissi öyle iyi bilirim ki... İçinde bir şeyler kopmuş gitmiş ve o gidenler asla geri dönmeyecek canım... Belki bir süre sonra sakinleşirsin ama onu karşında gördüğünde sinirlerin büsbütün artacak. İyice düşün taşın, eğer evliliğe devam etmek istiyorsan onun artı ve eksi özelliklerini alt alta yaz bir kağıda. Sonra tekrar tekrar oku, eksi özelliklerini nasıl düzeltebileceğini veya ara yol bulabileceğin hakkında planlama yap. Çok sinirlendiğinde buhrana girdiğinde ise artı taraflarını düşün. Başka türlü o evliliğı çekebileceğini düşünmüyorum çünkü.

Koalina;

Bak gururluyuz, kendi kendimize yeteriz; hatta onları da alt ederiz; ama bunu onlara hissettirmememiz lazım.

Ben de senin gibiyim; ama karşımızdakine imkan tanımıyoruz; o da nasılsa ne yapsam yaranamam diyor ve yapmıyor.

İşte aynı şeyleri düşünmüşüz; ama sen önüne set çektiğin için bir sonraki sefer bunu denemeyecek bile çünkü seni sevindireceğine, üzeceğini düşünecek.

Detaycıyız, karşıdaki de leb demeden leblebiyi hem de tüm detayları ile anlasın istiyoruz ama anlayamıyor.

Hatta çoğu seninkinin anladığı kadar bile anlayamıyor. Ben biliyorum ki sen ilkokula giden çocuk suratıma bakınca canımın sıkın olduğunu anlıyor da kocaman adam niye anlamıyor diye düşünüyorsun; çünkü büyüdükçe empati yeteneği kayboluyor.

Arkadaşlar yazmışlar, arka sayfaları geçmişte bırakıp kendine yani sayfa açmaya çalış; gerekirse bağır çağır gerekirse nefret ediyorum senden de; karşısına geç salya sümük ağla ama çözülsün çünkü içinde kalınca daha büyüyecek; bir yerde kopup sarılmanız lazım; yoksa aynı evin içinde kardeş gibi yaşarsınız

Çok burnumu soktum galiba Sevgiler

Birak ya mantik, alttan alma, dusunceli olma nereye kadar. Biraz da o ugrassin. Gunlerce haftalarca konusmak icin cabaladin bir maille hooop bitsin oh ne guzel. Surunsun biraz hak ediyor. Yeterince surunurse affedersin zamanini sen bilirsin artik. Biraz icin sogusun, dinlenilmemek, gormezden gelinmek neymis ogrensin beyefendi.

ya bi de bunlar neden yüzyüze konuşamaz.hemen konuyu kıvırır.onların istediği bütün hataları biz hata gibi görmeden yapmalarına izin verelim.hiç hesap sormayalım.sorduğumuzda rahatça öff şişirme beni desinler ona da sesimiz çıkmasın.sonra da pişkin pişkin hiç bişey olmamış gibi devam edelim.ama onlar ne zaman nasıl olmasını isterse.sen kafan isteyince bişey yapmak için onlara haber ver habersiz de değil ama ,kıyametleri koparsınlar icabında da hakaret ve dayak atsınlar yine susalım.sırf can acıtmak için ne istiyorsa yapsınlar,biz onu da sineye çekelim.

sorununuz zaten eşinizle bir bütün olamamanız iken keşke birlikte bir yerlere gitseydiniz.tatilinizi birlikte gecirebilseydiniz.eşiniz keşke bu yönde adım atsaymış yalnız kalmanız birşeyler paylaşmanız unutturacaktır herşeyi

Arkadaşlar telefonumun dokunmatiği sorunlu olduğu için tek tek alıntılarda sürekli hata yapıyorum, kimseyi es geçmeden cevap vermek istiyorum ama zorlandım:) Genel yazıyorum bu yüzden...
Aslında ben de çözmeyi isterim ama içimden gelmiyor. Şu an için bu sorunları atlatmanın benim için tek yolu yapmaması. Ya da en azından 3-5 kere yapmaması. Takip eden arkadaşlar hatırlayacaktır ben çıkmak istediğim halde dışarı çıkmadığı ama babasının işi yüzünden beni sürüklediği günü. Yani misal o gün o olay yüzünden onca kavga oldu ama yıldönümümzde güya beni dışarı çıkartacak ve yine önce gidip babasının işini halletti. Bir gün önce halletseydi, bir gün sonra veya haftaya. Acil bir iş değil ve ben zaten hassasken yapılacak iş hiç değil. Hani konuşsam kavga etsem de faydası yok olsa özel bir günde olurdu diye düşünüyorum.
M Mutlak Butlan ve N nervousswan yazmış ben konuşmasıno bunca bekledikten sonra neden ailesi gidince? Kendince cebaplar sıralamış ve bana onların yanında kavga etmek istemediğini de belirtmiş, bilmeden değil gayet bilerek ertelenmiş bir durum bu. Kendininki aile de benimkiler ney? Neden ben ailemin yanındayken mail atıyor, arıyor ve ulaşamayınca annemi-kardeşimi arıyor?
Ne kadar iyi niyetli olursa olsun sonucu değişmiyor gözümde...
Bu arada beraber en fazla 2 gece tatil yapabilirdik zaten. Evcillerimiz var ve tek bırakamıyoruz daha uzun zaman. Birilerinin bakması lazım ama sayıca fazla olunca da söylenmiyor kimseye. Bunu ailesi varken düşünebilirdi bence, hazır buradalar kaçalım bir yerlere gibi. Ona da gerek yok bir hafta sonu sabahtan çıksak yeterliydi.

Aah ah burada pnlarca konum var da adam 2 paragrafla 2 kıytırık sözle göz boyadı

Ben onceki konunu da biliyorum takip etmistim ama seninku sanki az safca be :) cocuk gibi iste baksana ozru bile oyle ayy hep boyle asik kalsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…