benim hiç bir zaman bir olay küllensin de unutulsun gitsin diye bir derdim yok asla da olmayacak.
demek neşen, isteğin ve hevesin gitti
sen beni abi, baba, kardeş herşey yerine koymuştun zamanında. bilmiyorum hatırlıyor musun. O zamanlar benim kafam rahattı...nasıl rahattı ailemi takmıyordum, işimi takmıyordum... sadece gülüyor ve eğleniyordum hayat bana güzeldi. seni de çok ama çok iyi anlıyordum. Şu an da seni anlıyorum ben. Şu andan kastım geçtiğimiz dönem. Bu dönem içerisinde senin nasıl sinirin gerildiyse benim de gerildi üzerimdeki stress arttı. Bedelli askerliği halletmemizle bu engeller benim hayatımın dışına çıktı. He yarın bize nasıl bir engel getirir bilemem ama senelerdir beraberimde taşıdığım kendimce 3 büyük engelden kurtulmuş oldum. Bundan sonra da daha rahat ve daha neşeli olacağımı düşünüyorum. Dolayısıyla çevremi daha iyi görecek ve daha ilgili olacağımı düşünüyorum. Umarım bunda yanılmam ve başta sana hakettiğin ilgiyi alakayı gösterebilirim.
Belki bana daha da sinirlendin bunları şimdi yazdım diye. Bu zamana kadar bekledim diye vs. Bunlar senin sorunlarına bir cevap değil. Ben senin durumunun farkındaydım. Ama senin sinirini alabilecek birşey yapamıyordum. Sanki elim kolum bağlı duruyordum. Bu foruma yazılanların bir çoğunu da okumuştum. Şimdi son bir daha baktım ne var ne yok diye onları da okudum. Ben sana bir çok konuda hak veriyorum. Burada bunları da dile getirdim ama yine de yanyana geldiğimizde tekrardan yüzyüze konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Benim düzeltmem gereken davranışlar olduğu bir gerçek. Bunun dışında benim de senden tek bir ricam var o da ne olur gel bana söyle. Bir isteğin varsa söyle, bir problem varsa söyle, daraldıysan söyle... Ne olur bunu yap.
Ben seni çok seviyorum, ölene kadar da en çok sevdiğim şey sen olacaksın. Son zamanlarda haketmediğin laflar duyduğun, zamanının kötü geçmesine neden olduğum için özür dilerim. Benim tek isteğim seninle beraber huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak.
Ben hayatımıza baktığımda engellerin tek tek aşıldığını görüyorum ve düşünüyorum ki; ya biz bu engelleri tek tek aşarken neden hala kavgalıyız? Evet göremiyormuşum ya da yardımcı olamıyormuşum senden gerginliği almaya. Bundan sonra daha dikkatli olacağım sana karşı. Umarım yanılmam. daha doğrusu daha verimli olurum sana karşı.
Sende olayların hiç bir zaman sona ermediğini de biliyorum. Eminim ki söylediğim laflar ve bu uzun süren kavga - sinir halin hafızanda saklı kalacak. Kim bilir ileride başka bir olayla birlikte daha da büyüyecek. İnşallah öyle olmaz ama tek bir özel yeteneğim olsaydı bugüne kadar seni her üzdüğüm olayı yok etmek için geriye gitmeyi çok isterdim. Özür dilerim aşkım tekrardan özür dilerim. Bunlar sen şu an yanımda yoksun diye değil, bunlar gerçekten normalde de senden sakin bir konuşma yaparak söyleceğim şeyler. O yüzden benimle konuş, benimle sakin sakin konuş. Gerekiosa (çoğu zaman =) ) aptala anlatır gibi tane tane konuş. Baktın iyice mala bağladım çözümü de söyle bana. Engelliye anlatır gibi konuş.
Biliyorum okulda laf anlatmaktan çok sıkılıyorsun ve benimle de o yüzden konuşmuyorsun. Keşke seni hep anlayabilsem de biraz olsun seni rahatlatabilsem.
sen beni öldürmek istiyorsan, öldür
dövmek istiyorsan, döv
küs kalmak istiyorsan, küs seni rahatlatacaksa bunlar ben varım. sen nasıl daha iyi olacaksan ben kabul ederim.
ben seni çok seviyorum. sen benim herşeyimsin. daha başlamadığımız güzel bi geleceğimiz var. onu mutlu ve huzurlu oluşturmak tek hayalim.
Belki burda yazdıklarıma sinirlenip hemen cevap vereceksin, belki bunu hiç okumadan sildin, belki burda yazanlar seni daha da sinirlendi... bilmiyorum.... o kadar hırpalanmış ki sinirlerin bunun farkındayım.
eğer okuduysan ne yapacağını sen bilirsin ama benim seni sevdiğimi, benim için herşeyden en değerlinin sen olduğunu bil ne olur.
tatilin kötü başladı biliyorum özür dilerim ama inşallah güzel vakit geçirirsin ailenle...
inşallah hayatımızın geri kalanını da beraberce güzel geçiririz....
iyi geceler aşkım
öküzün. <3
Bana yazdığı mailin son kısmı...
Böyle okudukça her şeye bir cevabın yok ama zamanında uygulayacak cesaret yok diyordum. Ne anladım ki yapıp yapıp özür dilemekten bilmiyorum. Böyle konular oldukça bana nikahtan 1 hafta önce gelme dediği, düğün zamanları, ne bileyim tolere ettiğim her şey geliyor aklıma. kendi kendime sinirimi büyütüyorum ve inanmıyorum. Büyük bir şey yok demeyin arkadaşlar. Dövmüyor, aldatmıyor olabilir ama evliyken yalnız olmak ruhen çökerten bir durummuş.