- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Ben aileme zamanında araba alınması için 13 bin kadar vermiştim. Annem düğün zamanı elinde olmamasına rağmen kredi çekerek verdi 11 bin verdi bana. Ben de onlar büyük oodaya kurulunca küçük odaya göre eşya almadım haliyle. Ama bana sorulmuş olsaydı bari odamız olsun diye alırdım.Konu esasen büyük oda küçük oda ev semt vs değil ki
Senin isteklerini görmezden gelmesi yahut maddi manevi bahanelerle ertelemesi
Bunada cevabı sen klasik ev kızı gibi çeyiz diye tutturmazsın ki düşüncesi
Bir de onlara göre her şey gereksiz
Ben eşime bu şehre geldiğimin 5. Yılında bir dolap ve bir şifonyer aldırabildim bazam vardı bir de başlığı bile yoktu
Evimiz vardı kredi ile ama bankada düğün altınları vs vardı sıfır araba parası kadar benim 2 öğretmen maaşı kadar maaşım ve eşimin de kendi işi
Bunları şunun için yazdım maddi durumu bahane edecek ama maddi durumu iyi olsa da evi ayrı olsa da bazı şeyler erkek için gereksiz
Bunları sadece belli bir eğitim ve kültür seviyesi altında ya da anneleri yaşında insanlar ister sanıyorlar çevredekiler de seni çok mutlu sanıyor bu arada oysa bir ben bilirim ne çektim
Şimdi arkadaşlar diyecek ki paran da varmış eşine muhtaç mısın ama insan o da istesin ne Fuzuli iş yapıyorsun demesin paylaşsın istiyor
Koalina zaman tanı aslında çok objektifin ama içine atmışsın olunca anlat hemen dır dırcı olmayacağım derken iletişimsiz oluyoruz
Bir de eşinin de içinde kalan bir şeyler var annene oda aldırmak vs o da net dökülsün bence
Kv de sen eve dönünce nereye gidiyorsa gitsin ister yazlığa ister kıza ister otele ama başbaşa kavganızı edip düzelin. :)
Bu arada eşim kendi tekli bazasının üzerine bir tahta parçası ve altına takozlar koyarak uzatma bir yatak yaptı. Bu kadar da düşmedim yani ama o dönem bunun için bile kavga etmişti. Kendi bazası güzelmiş özel yapımmış onu kaldıramazmış vs.
Lanet olsun diyerek sustuklarım içimi kemiriyor şimdi işte:)