- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Saf değilim yapmiycam diyorum annem yapamıyor hem yetisemiyo hem hasta mecbur kalkıp yapiyorum evin tek kizı benim odamdan cikmasam herkes sorar zor yaniKabile olarak mı yaşıyorsunuz yoksa obanız mı var ve sen de Maysa mısın?Bi de bu dar boğazda 100 kişilik masrafı karşılamak için evde para basıyor olmanız lazım. E bi de sen saf mısın kızım?
Evet zenginiz zengin olduğumuz için bu kadar misafire önem verip agirliyoruz bu bı gerçekEskiden konularda çok zenginiz şekerim, biz evimizde ooo konfor içindeyiz. Yaşasın aşırı baskıcı aile diyordunnoldu Bedevi medeniyete özenmeye mi başladın
Her aynnSiz bu düzenden çok memnundunuz diye hatırlıyorum
E o zaman sizi hizmetçi yerine koymasın da bir yardımcı alsın. Zenginlikle il bitmiyor işte kadına değer vermenin önemini görüyorsun.Evet zenginiz zengin olduğumuz için bu kadar misafire önem verip agirliyoruz bu bı gerçek
Yine lafı medeniyete getirmeye çalışma
He siz misafir agirlamadiginiz için çok medenisiniz biz değiliz aynen kafalara bak
Medenide medeni olsa ahaha
He aynen tüm sülale olarak misafir varken ayağa kalkıp bulaşık yıkayalım kadın erkekE o zaman sizi hizmetçi yerine koymasın da bir yardımcı alsın. Zenginlikle il bitmiyor işte kadına değer vermenin önemini görüyorsun.
Biz medeni bir aile olduğumuz için misafir gelince kadın erkek ortak iş yapıyoruz. Yemeği ben yaparsam eşim bulaşık işini ve servis işini halleder. Bizde kadınlar köle gibi çalıştırılmadığından hizmet diye yorulmuyoruz cicim
Hizmetçi gibi çalıştırılmaktan iyidir. Ağlama o zaman burda hiç parasıyla çalıştırıyor sizi erkekleriniz demek ki.He aynen tüm sülale olarak misafir varken ayağa kalkıp bulaşık yıkayalım kadın erkek
Misafirlerde içerde tek başına otursun
Evet cok zor ama kimse kimseyi köle olarak gördüğünden değil misafir gelince 4/4luk agirlanir milyon yıldır böyle bizde
Tüm bu yeme içme eti yemeği meyvesi herşeyi masrafları full erkekler karşılıyor o zaman bizde erkekleri köle bankamatik olarak görüyoruz ha?
Gitki eve 3 gün para getirmesen 4.gun kocan laf yapar gelmişsin köle değilim medeniyim diye laf yapiyonusun hadi cicim çok zorlama
Git ve eve ekmek götürmeye devam et kocan laf yapmasn e evi gecindirmen lazim
Ahaha gitki iş yerinde ne fır donduruyolardir seniHizmetçi gibi çalıştırılmaktan iyidir. Ağlama o zaman burda hiç parasıyla çalıştırıyor sizi erkekleriniz demek ki.
Sen de bul böyle parayı getirdim emme misafirime fır dönecen diyen birini.
Neden misafirle oturan kısım hep erkek mesela? Çok mu lüzumlu bir olay? İlla evde o popoyu yayacaklar yani, yoksa laf yersiniz değil mi ben eve para getiriyorum sen ne işe yarıyorsun diye? Ayrıca sondaki lafı ettiğinize göre evet siz de erkekleri bankamatik olarak görüyorsunuz zaten.He aynen tüm sülale olarak misafir varken ayağa kalkıp bulaşık yıkayalım kadın erkek
Evet cok zor ama kimse kimseyi köle olarak gördüğünden değil misafir gelince 4/4luk agirlanir milyon yıldır böyle bizde
Tüm bu yeme içme eti yemeği meyvesi herşeyi masrafları full erkekler karşılıyor o zaman bizde erkekleri köle bankamatik olarak görüyoruz ha?
Gitki eve 3 gün para getirmesen 4.gun kocan laf yapar gelmişsin köle değilim medeniyim diye laf yapiyonusun hadi cicim çok zorlama
Dediğinin bile farkında değil. Parayı getiriyoruz hizmetçilik edin denmesini savunuyor şaka gibi. Sonra da ağlıyor burada. Beter ol. Sana verilmeyen değeri anlamıyorsun hala bu saçma ataerkil düzeni savunuyorsunNeden misafirle oturan kısım hep erkek mesela? Çok mu lüzumlu bir olay? İlla evde o popoyu yayacaklar yani, yoksa laf yersiniz değil mi ben eve para getiriyorum sen ne işe yarıyorsun diye? Ayrıca sondaki lafı ettiğinize göre evet siz de erkekleri bankamatik olarak görüyorsunuz zaten.
He aynen tüm sülale olarak misafir varken ayağa kalkıp bulaşık yıkayalım kadın erkek
Ahaha gitki iş yerinde ne fır donduruyolardir seni
3 gün eve ekmek getirmesen boşanma noktasına gelirsiniz
Gelmişsin medeniyim kocam misafir agirlamada yardım eder diyosun
Hadi cnm hadi medeniyim diye kandır kendini ben calissamda benim kocam eve ekmek getir demez çalismasam niye çalışmıyon diye tekmeyi basmaz merak etme
Bizim çevrede işsiz kalan, doğumdan sonra işi bırakan kadın çok. Ama hadi yiyorsa siz bir hizmet etmeyin, çocuk doğurmayın “kadınlık vazifelerinizi” yapmayın da kuma mı gelir, zırnıksız baba evine mi postalanırsınız görelim.Ahaha gitki iş yerinde ne fır donduruyolardir seni
3 gün eve ekmek getirmesen boşanma noktasına gelirsiniz
Gelmişsin medeniyim kocam misafir agirlamada yardım eder diyosun
Hadi cnm hadi medeniyim diye kandır kendini ben calissamda benim kocam eve ekmek getir demez çalismasam niye çalışmıyon diye tekmeyi basmaz merak etme
O evde bir gün erken kalkıp yemek hazırlamasa, temiz çamaşırlar çıkartmasa ekmek yedirmezler; kalkmış para kazanmazsanız kocanız laf eder diyor ahahahha şaka kadın ya. O yapıda kız evlat olarak nispeten rahatta yine, bak anlamış tehlikeyi en azından akraba ile evlenmem diyor. Ondan sonra hala bıdı bıdı.Dediğinin bile farkında değil. Parayı getiriyoruz hizmetçilik edin denmesini savunuyor şaka gibi. Sonra da ağlıyor burada. Beter ol. Sana verilmeyen değeri anlamıyorsun hala bu saçma ataerkil düzeni savunuyorsun
Aslında madem bu kadar çok yemek ve sofra işlerindesin sosyal medyada para kazanmak için videolar yayınlayabilirsinizEvet zenginiz zengin olduğumuz için bu kadar misafire önem verip agirliyoruz bu bı gerçek
He siz misafir agirlamadiginiz için çok medenisiniz biz değiliz aynen kafalara bak
Günah ayol bunlara göreAslında madem bu kadar çok yemek ve sofra işlerindesin sosyal medyada para kazanmak için videolar yayınlayabilirsiniz
Evin erkekleri izin vermez.Aslında madem bu kadar çok yemek ve sofra işlerindesin sosyal medyada para kazanmak için videolar yayınlayabilirsiniz
Ekmek yedirmezlermi ahahaha bı tarafıma guldümO evde bir gün erken kalkıp yemek hazırlamasa, temiz çamaşırlar çıkartmasa ekmek yedirmezler; kalkmış para kazanmazsanız kocanız laf eder diyor ahahahha şaka kadın ya. O yapıda kız evlat olarak nispeten rahatta yine, bak anlamış tehlikeyi en azından akraba ile evlenmem diyor. Ondan sonra hala bıdı bıdı.
Zengin aşiretlerin konağında hizmetlileri oluyor şekerim. Evin kızına eziyet etmiyorlar. El bebek büyütüyorlar.Evet zenginiz zengin olduğumuz için bu kadar misafire önem verip agirliyoruz bu bı gerçek
Evet zenginiz zengin olduğumuz için bu kadar misafire önem verip agirliyoruz bu bı gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?