- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
40 -50 hatta 100 kişilik yemek mi??Hizmet etmeyi geçtim ,ekonomik olarak batar insan .Gidin bir yerde ahcilik yapın hem sigortanız olur hem maaşınız Evde durdukça sizi anlayan,destek olan birini beklerseniz işiniz yaş......Merhaba 20 yaşındayım ve büyùk bı ailem var
Son 4 5 senedir evin tüm yükü bende misafirde çok
Temizlik yemek vb herşey bende ve artık sıkıldım bıktım usandım sorguluyorum herkesmi böyle acaba diyorum ama yok ya 20 yaşındaki kızlar yumurta kırmayı bilmem diyo
Ve ben cidden bunaldım üzerime yapişmiş yapmasam sanki bişey eksik sanki benim sorumluluğum gibi bı misafir geliyo 40 50 bazen 100 kişilik yemek yapıyorum Çayı kahvesi ayrı zor düşünüyorum bı ömür nasıl geçecek
Herşeye O kadar sinirleniyorum ki kafam çatlıyor artık
Sinirim geçmiyor bı türlü
Sinirlenmiycem diyorum ama yokk
En ufak bişey batiyor artık eskidende çok sinirliydim şimdi dahada arttı artık sinirden başım catlıyor
Ne kadar haklı olsada sinirlenmeyenlerin varmı bı taktiği böyle hep sakın pozitif düşünen insanlar tavsiye verin lütfen
Yani kaçmak anlamında kaçmak değil konu sahibi sakın yanlış anlama.Kaç kurtar kendini o evden demeye geldim
Ay yok kaçsın kaçmasın mıYani kaçmak anlamında kaçmak değil konu sahibi sakın yanlış anlama.
Müge anlıda daha fazla kaçan kız konusu izlemek istemiyorumAy yok kaçsın kaçmasın mı
Dur bilemedim şimdi pot kırdım sanırsam
Evet haklısınMüge anlıda daha fazla kaçan kız konusu izlemek istemiyorum
Hayir yok tek kız benimBende 20 yaşındayım haftada 1 genel temizlik yaparız pazartesi günleri.Annem de çalışıyor yorulmasın diye ben yapıyorum.Ama tüm işi bana yıkmaz iş bölüşürüz yani.Sana yardım edecek kardeşin vs yok mu?.
100 kisilik yemekli misafir mi? Hangi asirete mensupsunuz?
Akraba evliliği yapmayin sakin, kurtulma olasılığınız olsun.
Okuyayım diyorum evde tantana bitmiyor40 -50 hatta 100 kişilik yemek mi??Hizmet etmeyi geçtim ,ekonomik olarak batar insan .Gidin bir yerde ahcilik yapın hem sigortanız olur hem maaşınız Evde durdukça sizi anlayan,destek olan birini beklerseniz işiniz yaş......
Zamanında cahillikten bı halt yiyip yaptk öğren ögren dendi üzerimize yapiştı istesemde bilmiyorum diyemem artk fjfjfEvde iş yapana işler kitlenir. Bu yazılı olmayan bir kuraldır. Ben bir iş bilmiyorum diyip malak gibi yayılana da şu işin ucundan tut denilmez.
Umarım kacmama gerek kalmazKaç kurtar kendini o evden demeye geldim
Walla mecbur kalınca öyle bı yapılıyor ki100 mü kişilik yemekhayatımda toplam yemek yaptığım insan sayısı 100 değildir bu kadar kişiye yemek yapmak inanılmaz bir bütçe gerektirir. Düğün yemeği gibi bir şey. O kadar parası olan insanlar eve yardımcı da alabilir. 100 kişilik yemeğin, üstüne bunun servisi, çayı, bulaşığının birkaç kişiyle yapılması hayatın olağan akışına aykırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?