- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
Ya ahhahahaOlayların kadını bedeviye hayret denk gelmemişsın.
Kendisini banlanmayı çok sever.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ahhahahaOlayların kadını bedeviye hayret denk gelmemişsın.
Kendisini banlanmayı çok sever.
ahahaahaha fazlasıyla gidiyormuşmuş.Çokta tınn,millet yazdıklarına gülüyor be seni takan kim.Bunca insan aklını yitirmiş bi sen akıllısın zaten.Git tedavi ol hadi ablacımEvet muhafazakarîm ve benim yaşam tarzına dil uzatan dalga konusu yapan kim varsa daha fazlasıyla gidiyorum
Yok öyle gelip benim yaşam tarzına dil uzatıp dalga konusu yapıp saygı beklemek
Defol be seni takan kim gelip burada havlama kuduzzzzzahahaahaha fazlasıyla gidiyormuşmuş.Çokta tınn,millet yazdıklarına gülüyor be seni takan kim.Bunca insan aklını yitirmiş bi sen akıllısın zaten.Git tedavi ol hadi ablacım
Vay arkadaş ss alıp yeri gelince mi kullanıyorsun ay insan üşenir yani ne bileyimLeylaag kasiniyosun leylaaaa
Ünide hangi bölüm istiyorsun bilmiyorum da kolayca atanabileceğim 2 yıllık bir bölüm oku bence kısa sürede bağımsızlığını ilan etÜniversite kazanırsam yurtta filan kalabilirsin belki evet ama hiç bu konuyu net konuşmadım bilmiyorum başka şehre gitcem desem taşımak diyebilirler emin değilim
Yahu şimdi attı mesajıdjjfjfjfnVay arkadaş ss alıp yeri gelince mi kullanıyorsun ay insan üşenir yani ne bileyim
Hedefim yüksekÜnide hangi bölüm istiyorsun bilmiyorum da kolayca atanabileceğim 2 yıllık bir bölüm oku bence kısa sürede bağımsızlığını ilan et