- 6 Mart 2024
- 10.221
- 8.732
- 168
- 29
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
bu o evden çımmakla da alakalı değil ama. evlendiğinde kendi evinde de devam edecek bu takıntısı. biz ailecek bi uzmanla görüsüp tedavi olmasını istiyoruz ama ona söyleyince ‘ruh hastası olan sizsiniz, siz gidin’ diyorAy aynı ben vallahibende herkese nefret kusuyorum biri gidip mutfakta su içse catiyorum resmen e uzerimede yapişti kaldı
Umarım ablamda hayirlisiyla evlenir de
Bende temizlik hastasıyım takıntılı derecede zaten
İnan o kadar bıktım ki bunu meslek edindiğımı düşünmek bile istemiyorum kalbim sıkışıyo40-50-100 kişilik yemek yapabilecek kabiliyetim olsa bunu meslek haline getiririm. Ellerine sağlık demeyen insanlar için kullanmazdim.
Huzur bulacağım ve mutlu olacağım biriyle evleneyim diye dua et bari. Bu sefer ailesi kalabalık olmayan ama zırnık huzur vermeyen birine denk gelirsin.Ay darısı başıma umarım ya illallah ettim valla bı batılıyla evlenip huzura kavuşayim
Ay öyle bı insanın üzerine yapışıyor ki insan yapmayınca kendini eksik hissediyor hastada olsan o iş yapılacakBekarken yaşadıklarının aynısını yaşadım diyebilirim.Hatta hasta olduğumda bir gün yatakta yatsam sanki o evi kalkıp temizleyince iyileşecegimi düşünürdüm gözüme batardı herşey öyle bir alışkanlık üzerime yapışmıştı resmen
Evliliğimin son bir yılında bana bir güncelleme geldi (7 yıldır evliyim düşün ne kadar içime işlemiş o yaşam)herşeyi canım isterseye bıraktım çok rahatmış meğerse.Kendi düzenini kurabileceğin bir hayatın olur umarım
Duayı doğru etmek lazım tabi şuan en bunaldigim şey kalabalık olduğu için sürekli dilimdeHuzur bulacağım ve mutlu olacağım biriyle evleneyim diye dua et bari. Bu sefer kalabalık olmayan ama zırnık huzur vermeyen birine denk gelirsin.
Ahahahaha işte içine islemiş kadınınbu o evden çımmakla da alakalı değil ama. evlendiğinde kendi evinde de devam edecek bu takıntısı. biz ailecek bi uzmanla görüsüp tedavi olmasını istiyoruz ama ona söyleyince ‘ruh hastası olan sizsiniz, siz gidin’ diyoriş yerinde bile düzen takıntısı var. düsün o kadar baskıcı ve otoriter ki 4 ayda müdür yardımcısı oldu ama kendini tüketiyor, yoruyor işte. ben evlendim bana bile laf eder oturuyorum diyince. sürekli ev temizleyip yemek yapmam lazım ona göre
Malesef:) Biz zaten İstanbul'da yaşiyorduk ama yinede gelen giden kalan hiç eksik olmazdı.Biz doğulularin kaderi heralde bu:)çok zor
Misafir çok zor
Umarım bende batıda bı üniversite kazanırım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma
Ama içimden bı his dönüp dolaşıp bı doguluyla evleniceğimi söylüyor
Evlilik düşünmüyorum şuan ama bazen krizler geçiriyorum evleneyim diye geçmiyor değil aklmdan yinede evlenmem tabi şimdi.
bin kişiden fazla olacaksa aşçı tutuluyor bizde.Keşke 1000 kişi olsa dügünler ay nerde
Evet sebze meyve et gıda kasayla gelir kendimiz üretmiyoruz önceden bı tık daha uyguna geliyordu şimdi öyle degl
İşte bende isyan etmiym diyorum ama yok olmuyor cinnet geçiriyorum sonra bir kişi mutfağa girip su içse sinir basiyo beni umarım benimde geçer bu günlerim.
Senin hatan tuzu çok koyacaksın , acının ayarini kaciracaksin 3.İnan o kadar bıktım ki bunu meslek edindiğımı düşünmek bile istemiyorum kalbim sıkışıyo
Kabile olarak mı yaşıyorsunuz yoksa obanız mı var ve sen de Maysa mısın?Bi de bu dar boğazda 100 kişilik masrafı karşılamak için evde para basıyor olmanız lazım. E bi de sen saf mısın kızım?Merhaba 20 yaşındayım ve büyùk bı ailem var
Son 4 5 senedir evin tüm yükü bende misafirde çok
Temizlik yemek vb herşey bende ve artık sıkıldım bıktım usandım sorguluyorum herkesmi böyle acaba diyorum ama yok ya 20 yaşındaki kızlar yumurta kırmayı bilmem diyo
Ve ben cidden bunaldım üzerime yapişmiş yapmasam sanki bişey eksik sanki benim sorumluluğum gibi bı misafir geliyo 40 50 bazen 100 kişilik yemek yapıyorum Çayı kahvesi ayrı zor düşünüyorum bı ömür nasıl geçecek
Herşeye O kadar sinirleniyorum ki kafam çatlıyor artık
Sinirim geçmiyor bı türlü
Sinirlenmiycem diyorum ama yokk
En ufak bişey batiyor artık eskidende çok sinirliydim şimdi dahada arttı artık sinirden başım catlıyor
Ne kadar haklı olsada sinirlenmeyenlerin varmı bı taktiği böyle hep sakın pozitif düşünen insanlar tavsiye verin lütfen
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin, yanlış ve mutsuz bir evlilik olmasın. Üniversiteye hazırlanin, meslek sahibi olun , hayatınızı kurun, ekonomik özgürlüğünüz olsun..sonrası ver elini hayat ..Biz doğulularin kaderi heralde bu:)çok zor
Misafir çok zor
Umarım bende batıda bı üniversite kazanırım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma
Ama içimden bı his dönüp dolaşıp bı doguluyla evleniceğimi söylüyor
Evlilik düşünmüyorum şuan ama bazen krizler geçiriyorum evleneyim diye geçmiyor değil aklmdan yinede evlenmem tabi şimdi.
Yok çok iyi hatırlıyorum konu sahibiniYanlış hatırlıyorsundur bence
İkimiz de yanlış değilizdirYok çok iyi hatırlıyorum konu sahibini
Kuzen evliliklerini savunmuyorum ama haram veya burada söylenen gibi sapıklık değil.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin, yanlış ve mutsuz bir evlilik olmasın. Üniversiteye hazırlanin, meslek sahibi olun , hayatınızı kurun, ekonomik özgürlüğünüz olsun..sonrası ver elini hayat ..
Doğuluyuz misafir çok önemli bizdeHangi kabiledensiniz?100 kisilik yemek nedir Allah aşkına aş evi mi isletiyorsunuz. Bence başka açıklaması olamaz. Hayal bile edemedim. Kurtulmak için "korona olmuşum,bende virüs var" diye 100 kişinin içine bi dalın. Hepsi dağılsın sonra da iki ay odanızdan çıkmayın bari koronayim diyeYazık anneniz babanız size acımıyor mu?Neden bütün sorumluluk sizde onu da anlamadım. Belli ki becerikli birisiniz eliniz lezzetli size yikmislar. Bizim bi akraba var. Kadına masayı siliver diye sari bezi versen silemez bezi dürter durur. Ona mesela hiç iş kitlenmez. Çünkü umutsuz vaka Sizde hiç bilemezseniz öyle yapın. Bi iki mutfak kazasıyla bu iş çözülür. Birde yemekleri bilerek lezzetsiz yaparsanız,tuzunu fazla filan koyun. Sizden alsınlar bu görevleri rahatlayın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?