Sinirden kafam çatlıyor artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay aynı ben vallahi bende herkese nefret kusuyorum biri gidip mutfakta su içse catiyorum resmen e uzerimede yapişti kaldı
Umarım ablamda hayirlisiyla evlenir de
Bende temizlik hastasıyım takıntılı derecede zaten
bu o evden çımmakla da alakalı değil ama. evlendiğinde kendi evinde de devam edecek bu takıntısı. biz ailecek bi uzmanla görüsüp tedavi olmasını istiyoruz ama ona söyleyince ‘ruh hastası olan sizsiniz, siz gidin’ diyor iş yerinde bile düzen takıntısı var. düsün o kadar baskıcı ve otoriter ki 4 ayda müdür yardımcısı oldu ama kendini tüketiyor, yoruyor işte. ben evlendim bana bile laf eder oturuyorum diyince. sürekli ev temizleyip yemek yapmam lazım ona göre

Ay darısı başıma umarım ya illallah ettim valla bı batılıyla evlenip huzura kavuşayim
Huzur bulacağım ve mutlu olacağım biriyle evleneyim diye dua et bari. Bu sefer ailesi kalabalık olmayan ama zırnık huzur vermeyen birine denk gelirsin.

Son düzenleme:
Ay öyle bı insanın üzerine yapışıyor ki insan yapmayınca kendini eksik hissediyor hastada olsan o iş yapılacakumarım benimde sakın mutlu hayatım olur çok sağol

Huzur bulacağım ve mutlu olacağım biriyle evleneyim diye dua et bari. Bu sefer kalabalık olmayan ama zırnık huzur vermeyen birine denk gelirsin.
Duayı doğru etmek lazım tabi şuan en bunaldigim şey kalabalık olduğu için sürekli dilimde
Umarım huzur veren kalabalık olmayan biriyle evlenirim

Ahahahaha işte içine islemiş kadının
Yapsa mutlu değil yapmasa cildiriyor aynı benim gibi
Bazen banada diyolar ruh hastasın diyorum aklımı kaçirmadigima dua edin siz
Aman siz yapmayın lütfen gerektiği kadar yapın yeter keyfinize bakın valla değmez

Malesef:) Biz zaten İstanbul'da yaşiyorduk ama yinede gelen giden kalan hiç eksik olmazdı.
Annem şimdi der nasıl yapmışım onca insana yemek.
Ben anlıyorum sizi.
Evin her odasına sofra kurardık bazen yetmezdi.
Bulaşık makinasında yok o zamanlar yıka babam yıka.
Ne günlerdi:)
Okuyun mutlaka.
Üniversite hayatım çok güzel geçti benim.

Şuan evlilik çocuk iş hayatı derken yorucu olsada güzel bı düzenimiz var.Ama üniversite hayatım cidden ömrümün en keyifli yılları oldu.
İçinizdeki his değil o,kendinizi çaresiz yada umutsuz görüyorsunuz.
İnşallah hayırlı kapılar açılır sizede.
Ama 20 li yaşlarda sakın evlilik çocuk sorumlulugu almayın çok zor.
Yani bı kurtuluş değil inanın.
Herşey gönlünüzce olsun

bin kişiden fazla olacaksa aşçı tutuluyor bizde.

etrafınızdaki erkeklerden hiç mi kadın halinden anlayan yok, şu zaman için yükünüz fazla
ve de açıkçası gereksiz.

hiç yoksa da siz kendi halinize acıyın kimseye hizmet edip onur madalyası kazanmayacaksınız 1 yapmazsınız 2 yapmazsınız sonra bu normal olur.

ben doğulu değilim bu arada. aile düzeninin bu olması doğu-batı durumu değil. o yüzden evlenirken bunlar batılı bunlarda öyle kalabalık aileler misafirler yoktur diye kafadan atlamayın.

Doğduğun ev kaderindir gibi haklısın sinir olmakta misafir için parçalanmak ....okul eğitim meslek olsa anlarımda..... üzülüyorum ben böyle konulara böyle olmamalı diye düşünüyorum...Yani sonra insanın içinde kalıyor ben neler başarırdim fırsat verilmedi duygusu ....evlilikte değişen ne olacak aynı döngü devam edecek

Kabile olarak mı yaşıyorsunuz yoksa obanız mı var ve sen de Maysa mısın?Bi de bu dar boğazda 100 kişilik masrafı karşılamak için evde para basıyor olmanız lazım. E bi de sen saf mısın kızım?

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin, yanlış ve mutsuz bir evlilik olmasın. Üniversiteye hazırlanin, meslek sahibi olun , hayatınızı kurun, ekonomik özgürlüğünüz olsun..sonrası ver elini hayat ..

Hangi kabiledensiniz?100 kisilik yemek nedir Allah aşkına aş evi mi isletiyorsunuz. Bence başka açıklaması olamaz. Hayal bile edemedim. Kurtulmak için "korona olmuşum,bende virüs var" diye 100 kişinin içine bi dalın. Hepsi dağılsın sonra da iki ay odanızdan çıkmayın bari koronayim diyeYazık anneniz babanız size acımıyor mu?Neden bütün sorumluluk sizde onu da anlamadım. Belli ki becerikli birisiniz eliniz lezzetli size yikmislar. Bizim bi akraba var. Kadına masayı siliver diye sari bezi versen silemez bezi dürter durur. Ona mesela hiç iş kitlenmez. Çünkü umutsuz vakaSizde hiç bilemezseniz öyle yapın. Bi iki mutfak kazasıyla bu iş çözülür. Birde yemekleri bilerek lezzetsiz yaparsanız,tuzunu fazla filan koyun. Sizden alsınlar bu görevleri rahatlayın biraz

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin, yanlış ve mutsuz bir evlilik olmasın. Üniversiteye hazırlanin, meslek sahibi olun , hayatınızı kurun, ekonomik özgürlüğünüz olsun..sonrası ver elini hayat ..
Kuzen evliliklerini savunmuyorum ama haram veya burada söylenen gibi sapıklık değil.
Ki saten akraba evliliği yapmayı düşünmüyorum evlilik bile düşünmüyorum uzun süre.

Doğuluyuz misafir çok önemli bizde
Ahahaha yorumu okurken kahkaha attım ya
Yapmiycam diyorum aileme sonra misafirler geliyor annem tek yetisemiyor bide hasta e haliyle gözüm tahamul etmiyor
İstediğim kadar o tuzu fazla koyayım bir kere beni biliyorlar yemekleri güzel yaptigimi becerikliolduğumu biliyorlar yemezler
Baştan yapacaktm ben bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…