Tok be.benim polis, asker sevgililerim oldu pamuk gibiydiler.karakter meselesi.bahane buluyor.Kızlar benim hayatımda olan bir deli var (gicigim şuan ona ondan öyle diyorum) polis kendisi ve her seferinde gergin ve her sorduğumda bilmiyorsun sen sürekli mobing var binbir türlü insanla uğraşıyoruz amiri komseriyle bile uğraşıyoruz sürekli baskı Felan sende üstüme gelme diyor üstüne geldiğim yok sadece biraz ilgi istiyorum okadar ( polis eşi Felan olan varmı böylemi gerçekten bunların ortam sıkıldım artık bunun gerginliğinden
Benimde aksine babam polis ve bu yaşıma kadar hep bı sinir hep bı gerginlik vardı en sonunda dayanamadı emekli oldu bu da onun biraz yumuşak versiyonu :)) gönül almasinida biliyor amaTok be.benim polis, asker sevgililerim oldu pamuk gibiydiler.karakter meselesi.bahane buluyor.
istediği kadar stresli olsun insan sevdiğine vakit ayırır ilgi gösterirBenimde aksine babam polis ve bu yaşıma kadar hep bı sinir hep bı gerginlik vardı en sonunda dayanamadı emekli oldu bu da onun biraz yumuşak versiyonu :)) gönül almasinida biliyor ama
Saman alevi gibi siniri var zaten iki dk sonra bakiyon pamuk olmuş hemen özür Felan diliyor yanaşıyor aslında her gün böyle değil de benmi abartiyorum acaba yaBir insan en fazla sinirlendiği gün gergin olur onu da karşısındakine yansıtmamaya çalışır , sürekli ben polisim gerginim bana böyle yapıyorlar gibi gibi söylemlerde bulunmaz her mesleğin zorluğu var da dağlarda gezen asker kadar mı zorda onların o zaman ağlayıp mahvolması lazım , polislikte çok zor güzel bir meslekte bunu öne sürüp konuşmak istemediğini dile getiriyor diye düşünüyorum .
YaBenim abim polis evet gergin oluyor genelde ama o polis degikende gergindi.
bence tamamen karakteri bu erkek arkadaşınizin yoksa gayet dugun görüp durup çifte telli oynayan polislerde var
Saman Alevi gibi bir sinir büyüktür , bir de ben ağzıma geleni söyleyim 5 dakika sorma da aman seviyorum canım cicim bunlar olmaz , ilerde de o zaman aynı evin içinde sana istediğini desin sonra sevdiği aklına gelsin , neyi belirttiyseniz ona yorum yaptımSaman alevi gibi siniri var zaten iki dk sonra bakiyon pamuk olmuş hemen özür Felan diliyor yanaşıyor aslında her gün böyle değil de benmi abartiyorum acaba ya
TeşekkürlerSaman Alevi gibi bir sinir büyüktür , bir de ben ağzıma geleni söyleyim 5 dakika sorma da aman seviyorum canım cicim bunlar olmaz , ilerde de o zaman aynı evin içinde sana istediğini desin sonra sevdiği aklına gelsin , neyi beklettiyseniz ona yorum yaptımsiz abartıyor musunuz bir düşünün .
Meslekleri zor evet ama nice stresli işde çalışıp bunu ailesine evine hayatina yansitmayan insan var yani.Yababamda mesela sınırlı ama çok çocuk ruhlu biri bu da öyle mesela hiç ilgisiz diyemem gerçekten ilgisi oluyor ama bazen böyle olunca bende sinirleniyorum napim yoksa benimle cocuklasan biri aynı zamanda nebilim ya amaann sabah sabah dert ettiğim şeye bak canımı sikmak için yer arıyorum
Yababamda mesela sınırlı ama çok çocuk ruhlu biri bu da öyle mesela hiç ilgisiz diyemem gerçekten ilgisi oluyor ama bazen böyle olunca bende sinirleniyorum napim yoksa benimle cocuklasan biri aynı zamanda nebilim ya amaann sabah sabah dert ettiğim şeye bak canımı sikmak için yer arıyorum
tamam sen zaten kendini ikna ettin pamuk olduğunaSaman alevi gibi siniri var zaten iki dk sonra bakiyon pamuk olmuş hemen özür Felan diliyor yanaşıyor aslında her gün böyle değil de benmi abartiyorum acaba ya
Mesleğini bahane ediyor, onu geren sebeple sizin ne alakanız var ki? Aksine sizinle iyi hissettiği için size sevgi dolu yaklaşmalı, dertleşmeli ama o size yükleniyor. Bırakın gerginliğiyle yaşasın kimsenin rehabilitasyon merkezi olmayın.Kızlar benim hayatımda olan bir deli var (gicigim şuan ona ondan öyle diyorum) polis kendisi ve her seferinde gergin ve her sorduğumda bilmiyorsun sen sürekli mobing var binbir türlü insanla uğraşıyoruz amiri komseriyle bile uğraşıyoruz sürekli baskı Felan sende üstüme gelme diyor üstüne geldiğim yok sadece biraz ilgi istiyorum okadar ( polis eşi Felan olan varmı böylemi gerçekten bunların ortam sıkıldım artık bunun gerginliğinden
Bu meslekle alakalı değil, karakter mevzusu. Sorunları çözme yöntemi sıfır demekki, ilişkinizdeki sorunlarda böyle olacak ve ilgisiz kalacaksın.Kızlar benim hayatımda olan bir deli var (gicigim şuan ona ondan öyle diyorum) polis kendisi ve her seferinde gergin ve her sorduğumda bilmiyorsun sen sürekli mobing var binbir türlü insanla uğraşıyoruz amiri komseriyle bile uğraşıyoruz sürekli baskı Felan sende üstüme gelme diyor üstüne geldiğim yok sadece biraz ilgi istiyorum okadar ( polis eşi Felan olan varmı böylemi gerçekten bunların ortam sıkıldım artık bunun gerginliğinden
Surda konu acan yaklasik tanidigim bes asker eşi var besimizde bosanma asamasindayizKızlar benim hayatımda olan bir deli var (gicigim şuan ona ondan öyle diyorum) polis kendisi ve her seferinde gergin ve her sorduğumda bilmiyorsun sen sürekli mobing var binbir türlü insanla uğraşıyoruz amiri komseriyle bile uğraşıyoruz sürekli baskı Felan sende üstüme gelme diyor üstüne geldiğim yok sadece biraz ilgi istiyorum okadar ( polis eşi Felan olan varmı böylemi gerçekten bunların ortam sıkıldım artık bunun gerginliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?