Sinirden Ağlayamiyorum 😒

dnzerms

Gastronom👩‍🍳
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
92
21
3
Kızlar benim hayatımda olan bir deli var (gicigim şuan ona ondan öyle diyorum ) polis kendisi ve her seferinde gergin ve her sorduğumda bilmiyorsun sen sürekli mobing var binbir türlü insanla uğraşıyoruz amiri komseriyle bile uğraşıyoruz sürekli baskı Felan sende üstüme gelme diyor üstüne geldiğim yok sadece biraz ilgi istiyorum okadar ( polis eşi Felan olan varmı böylemi gerçekten bunların ortam sıkıldım artık bunun gerginliğinden

Tok be.benim polis, asker sevgililerim oldu pamuk gibiydiler.karakter meselesi.bahane buluyor.

Tok be.benim polis, asker sevgililerim oldu pamuk gibiydiler.karakter meselesi.bahane buluyor.
Benimde aksine babam polis ve bu yaşıma kadar hep bı sinir hep bı gerginlik vardı en sonunda dayanamadı emekli oldu bu da onun biraz yumuşak versiyonu :)) gönül almasinida biliyor ama

Bir insan en fazla sinirlendiği gün gergin olur onu da karşısındakine yansıtmamaya çalışır , sürekli ben polisim gerginim bana böyle yapıyorlar gibi gibi söylemlerde bulunmaz her mesleğin zorluğu var da dağlarda gezen asker kadar mı zorda onların o zaman ağlayıp mahvolması lazım , polislikte çok zor güzel bir meslekte bunu öne sürüp konuşmak istemediğini dile getiriyor diye düşünüyorum .

Benimde aksine babam polis ve bu yaşıma kadar hep bı sinir hep bı gerginlik vardı en sonunda dayanamadı emekli oldu bu da onun biraz yumuşak versiyonu :)) gönül almasinida biliyor ama
istediği kadar stresli olsun insan sevdiğine vakit ayırır ilgi gösterir
sizi cepte görüyor ondan bu rahatlık

kızlar eninde sonunda babasına benzeyen ile olur un örneği gibisiniz :)

Saman alevi gibi siniri var zaten iki dk sonra bakiyon pamuk olmuş hemen özür Felan diliyor yanaşıyor aslında her gün böyle değil de benmi abartiyorum acaba ya

Benim abim polis evet gergin oluyor genelde ama o polis degikende gergindi.
bence tamamen karakteri bu erkek arkadaşınizin yoksa gayet dugun görüp durup çifte telli oynayan polislerde var

Benim abim polis evet gergin oluyor genelde ama o polis degikende gergindi.
bence tamamen karakteri bu erkek arkadaşınizin yoksa gayet dugun görüp durup çifte telli oynayan polislerde var
Ya babamda mesela sınırlı ama çok çocuk ruhlu biri bu da öyle mesela hiç ilgisiz diyemem gerçekten ilgisi oluyor ama bazen böyle olunca bende sinirleniyorum napim yoksa benimle cocuklasan biri aynı zamanda nebilim ya amaann sabah sabah dert ettiğim şeye bak canımı sikmak için yer arıyorum

Saman alevi gibi siniri var zaten iki dk sonra bakiyon pamuk olmuş hemen özür Felan diliyor yanaşıyor aslında her gün böyle değil de benmi abartiyorum acaba ya
Saman Alevi gibi bir sinir büyüktür , bir de ben ağzıma geleni söyleyim 5 dakika sorma da aman seviyorum canım cicim bunlar olmaz , ilerde de o zaman aynı evin içinde sana istediğini desin sonra sevdiği aklına gelsin , neyi belirttiyseniz ona yorum yaptım siz abartıyor musunuz bir düşünün .

Teşekkürler

Meslekleri zor evet ama nice stresli işde çalışıp bunu ailesine evine hayatina yansitmayan insan var yani.

Bari 2 sayfa olsaydi 2 yorumda başladin aslinda öyle degildir ben abarttim demeye.

Karakteri öyledir muhtemelen. Kaldı ki gerginse de size niye yansıtıyor? İşi işte bırakmasını bilsin. Ayrıca ilgi göstermemesinin zaten bunlarla hiç alakası yok. İçinden gelmiyor demek ki.

tamam sen zaten kendini ikna ettin pamuk olduğuna

Mesleğini bahane ediyor, onu geren sebeple sizin ne alakanız var ki? Aksine sizinle iyi hissettiği için size sevgi dolu yaklaşmalı, dertleşmeli ama o size yükleniyor. Bırakın gerginliğiyle yaşasın kimsenin rehabilitasyon merkezi olmayın.

Bu meslekle alakalı değil, karakter mevzusu. Sorunları çözme yöntemi sıfır demekki, ilişkinizdeki sorunlarda böyle olacak ve ilgisiz kalacaksın.
Yol yakın, geri dön, yeniden başla .

İnsan sevdiğine yaşadığı sıkıntıları anlatabilmeli, paylaşmalı ama günün bütün stresini yansıtmamalı. Eşim polis değil ama bir kamu kurumunda yönetici ve oldukça stresli bir işi var. Ben "bugün noldu canın sıkkın gibi" demezsem asla yansıtmaz bana. Bazen ciddi bir şey öğrenirim ve "neden anlatmadın ki?"diye sorarım. Aksine sizin yanınızda daha iyi hissetmesi gerekir.

Surda konu acan yaklasik tanidigim bes asker eşi var besimizde bosanma asamasindayiz hepimize tek tek yaz ne duruumdasiniz diye hepimiz ailelerimizin evindeyiz. Daha ifsa olmamak icin konu acmayanlarda var onlarda sikinti yasiyor. Hakli olabilirler belki mobing vardir benim polis arkadasim var oda soyluyor. Ama muhtesem cocuk. Sevgiliyken de kizi el ustunde tutuyordu evlendiler hamile. Esi yorulmasın diye ailesine gondermis aradim temizlik yapiyorim diyor cocuk. Bak babaevine bu sekilde gideceksin. Aradaki farki anla.yani oyle mobinge ugruyirumla bitmiyor evdekine cektirmeyeceksin. Adam degilse birak

Ben olması gerekeni yazayım.Îş işte bırakılmalı.İs stresi eve ilişkiye yansimaya başladığı an bir ilişki kalitesi bozulur iki yansıtan kişi rahatlamaz.Kafa sürekli aynı konuya takiıldımı oda sürekli iş ortaminda havasında oldumu o iş olmaz.Basedemiyorsa profesyonel destek alabilir.Arada nadir paylaşımı anlarım fakat sürekli sürekli olmaz.Bunu çözmeli kişiler .Uzun vadede sağlık sorunlari da ortaya çıkar stressli sinirli gergin insanı kimse uzun vadeli tolere edemez.Gerginlik bulaşıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…