- 16 Temmuz 2023
- 3.123
- 7.945
- 78
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Bebek konusunda size yardım edecek kimse yok mu ? Psikolojik destek almanız gerekiyor acilen. Desteksiz olmaz böyle. Eşiniz size ilgi gösterse, kendi çocuğuna babalık yapsa, uyuşturucu sorunu olmasa ne güzel olurdu. Siz de sakin birisi olurdunuz. Ama böyle bir durumda sakin kalmak zor. Ailesi de mi hiç anlamamış içtiğini? Yoksa gizlediler mi acaba ?Sabah beni arayacak hiç bişey olmamış gibi konuşacak benim gibi malda konuşacak niye insanlara kıyamıyor şeytan diyo öldür kendini kurtul
Ben anlasamda kabul edemezdim ki halada kabullenemiyorum ki zaten görücü usulü bizimki 7ayda nişan düğün arayı uzatmayın dediler sonrada evlenince ortaya çıktı oğlum 2.5yaşında13 yıl çok uzun süre. Göz altları çökük mü? Yüzünden, tavırlarından hiç mi belli etmedi içtiğini? Yazık olmuş . Böylesi değişmiyor bırakmıyor maddeyi ne yazıkki. Keşke evlenmeden önce herkesin alnında büyük kusurları yazsa. Çalışıyor muydunuz normalde? Bebek kaç aylık?
Ailesi öğrendiğimde alttan alltan içtiğini söyledim 1hafta boyunca annesi her gün aradı beni sonra babası evlatlıktan red edermiş söyle dedi bende söyledim eşime kendide oğluna sormuş oda bıraktım demiş ondan sonra bana bidaha sormadı artık öncedn biliyorlarmıydı bilmiyorumBebek konusunda size yardım edecek kimse yok mu ? Psikolojik destek almanız gerekiyor acilen. Desteksiz olmaz böyle. Eşiniz size ilgi gösterse, kendi çocuğuna babalık yapsa, uyuşturucu sorunu olmasa ne güzel olurdu. Siz de sakin birisi olurdunuz. Ama böyle bir durumda sakin kalmak zor. Ailesi de mi hiç anlamamış içtiğini? Yoksa gizlediler mi acaba ?
benim bu hayatta kimsem yok ben boktan biriyim herkesin gözünde ezik gerçekten ölmek için yalvarıyorum Allaha hiç iyi değilim bıktım dayanacak gücüm kalmadıBebek konusunda size yardım edecek kimse yok mu ? Psikolojik destek almanız gerekiyor acilen. Desteksiz olmaz böyle. Eşiniz size ilgi gösterse, kendi çocuğuna babalık yapsa, uyuşturucu sorunu olmasa ne güzel olurdu. Siz de sakin birisi olurdunuz. Ama böyle bir durumda sakin kalmak zor. Ailesi de mi hiç anlamamış içtiğini? Yoksa gizlediler mi acaba ?
Evlilik yeterince tanımadan çabucak olmuş. Bir ömür uyuşturucu bağımlısı, ilgisiz eş ile hayat geçmez. Hem sizin için hem çocuğunuz için kötü. Böyle ilgisiz,sevgisiz bir babasının olmasını hiçbir çocuk istemez. Boşanmayı düşünüyor musunuz peki?Ben anlasamda kabul edemezdim ki halada kabullenemiyorum ki zaten görücü usulü bizimki 7ayda nişan düğün arayı uzatmayın dediler sonrada evlenince ortaya çıktı oğlum 2.5yaşında
Öyle demeyin kendinize. Kendinize saygınız olmalı en başında. Siz kendinizi sevmez değer vermezseniz mutsuz olmaya devam edersiniz. Acilen profesyonel psikolojik destek almalısınız.benim bu hayatta kimsem yok ben boktan biriyim herkesin gözünde ezik gerçekten ölmek için yalvarıyorum Allaha hiç iyi değilim bıktım dayanacak gücüm kalmadı
Ah ah oğlum küçük çalışsam kim bakacak anneöe diyorum çalışayım sen tembelsin çalışamazsın diyor adınımı çıkaracaksın diyor boşansam pişman olurum diye korkuyorum oğlum babasına düşkün maalesef babalık yapamayan babasına şimdi bile sorunlarımı anlatsam öyle dinliyor dinliyormuş gibi yapıyorEvlilik yeterince tanımadan çabucak olmuş. Bir ömür uyuşturucu bağımlısı, ilgisiz eş ile hayat geçmez. Hem sizin için hem çocuğunuz için kötü. Böyle ilgisiz,sevgisiz bir babasının olmasını hiçbir çocuk istemez. Boşanmayı düşünüyor musunuz pek
Adını mı çıkaracaksın ne demek ya? Anneniz pek mantıklı düşünen birisi değil belli kiAh ah oğlum küçük çalışsam kim bakacak anneöe diyorum çalışayım sen tembelsin çalışamazsın diyor adınımı çıkaracaksın diyor boşansam pişman olurum diye korkuyorum oğlum babasına düşkün maalesef babalık yapamayan babasına şimdi bile sorunlarımı anlatsam öyle dinliyor dinliyormuş gibi yapıyor
Annem çok eski kafalı bekarken bile ne istediğimi giydim ne bir yere gidebildim kimsem yok işte böyle sabahlara kadar yanlızca ağlarım benAdını mı çıkaracaksın ne demek ya? Anneniz pek mantıklı düşünen birisi değil belli ki
Bir an önce en başta kendiniz ve çocuğunuz için kendinize gelip ayağa kalkmak zorundasınız. Yaşadığınız şeyler kolay değil. Devlete bağlı ücretsiz psikolojik destek veren bir hastaneden , psikiyatriden randevu alın bence.Annem çok eski kafalı bekarken bile ne istediğimi giydim ne bir yere gidebildim kimsem yok işte böyle sabahlara kadar yanlızca ağlarım ben
Ben daha fazla dayanamayacağım herkes çok mutlu olsun sadece oğluma üzülüyorum onada babası baksın artık bi zahmetBir an önce en başta kendiniz ve çocuğunuz için kendinize gelip ayağa kalkmak zorundasınız. Yaşadığınız şeyler kolay değil. Devlete bağlı ücretsiz psikolojik destek veren bir hastaneden , psikiyatriden randevu alın bence.
Psikiyatriye gitmelisiniz. Kendini bilen hiç bir kimse kendisine vurmaz. Bir doktorla konuşun, ilaç kullanın, biraz duygularınızı düzenlemek üzere çalışın. Böyle hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz. Annesinin kendisine vurması, onun şurup içmemesinden kat be kat daha zararlı çocuk için.Teşekkür ederim canım oğlum hasta şurubu içmiyor az önce sinir krizi geçirdim içmediği için hastalığının gribin ciğerine zarar vereceğini düşünüyorum en son her yolu deneyip içmeyince sinir krizi geçirdim kendime vurdum tutamadım eşim arkasını dönük uyumaya çalışıyor daha bide cikiliyor nasıl bir eş aklım almıyor ya daha bide benden 2.çocuğu istiyor
Çocuğumun karşısında yapmadım o an uyuyordu bende uyurken şırınga ile azına sıkıyordum yinede çıkrdı gözü kapalıydı ben öyle olurkenPsikiyatriye gitmelisiniz. Kendini bilen hiç bir kimse kendisine vurmaz. Bir doktorla konuşun, ilaç kullanın, biraz duygularınızı düzenlemek üzere çalışın. Böyle hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz. Annesinin kendisine vurması, onun şurup içmemesinden kat be kat daha zararlı çocuk için.
Öyle yaptığınızı tahmin ettim ama çocuk birşeylerin yolunda olmadığını sezecek. Maalesef özsevginiz az. Kendinize kıymet vermiyorsunuz. Nasıl bir günlük hayatınız var bilmediğim için bir şey söyleyemem. Ama bir psikiyatriste giderseniz öncelikle kullanacağınız ilaçlar bu tarz yüksek duygular yaşamanıza engel olur. Zamanla daha sakin bakınca sorunların ne olduğunu da belirler belki aşarsınız . Yaşınız da çok henç, sanmayın ki ilaca bir başlayımca ömür boyu kullanacaksınız. İyileşene kadar bir süre kullanır sonra doktorunuzla farklı bir yol belirlersiniz.Çocuğumun karşısında yapmadım o an uyuyordu bende uyurken şırınga ile azına sıkıyordum yinede çıkrdı gözü kapalıydı ben öyle olurken
Benim çocuğumda şırup içmezdi bu arada. Sonra vermeyi bıraktım. Eğer yüksek ateşi yoksa şurup ille şart değil. Vucudu kendisi de savaşabilir bakterilerle, virüslerle. Ama tabi yüksek ateş zararlı olabilir o nedenle ateşini takip etmek lazım.Çocuğumun karşısında yapmadım o an uyuyordu bende uyurken şırınga ile azına sıkıyordum yinede çıkrdı gözü kapalıydı ben öyle olurken
Öksürüğü maalesef ciğerlerine inmiş o kadarda dikkat ederim atkısız dışarı çıkarmam doktor antibiyotik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanmalıyım canımBenim çocuğumda şırup içmezdi bu arada. Sonra vermeyi bıraktım. Eğer yüksek ateşi yoksa şurup ille şart değil. Vucudu kendisi de savaşabilir bakterilerle, virüslerle. Ama tabi yüksek ateş zararlı olabilir o nedenle ateşini takip etmek lazım.
Gün içinde 1saat uyuyor çalışmıyorum eşim asla çalıştırmaz çalışsamda çocuğumu kreşe güvenemem panik biriyim annemde bakarmı bakmazkı meçhulÖyle yaptığınızı tahmin ettim ama çocuk birşeylerin yolunda olmadığını sezecek. Maalesef özsevginiz az. Kendinize kıymet vermiyorsunuz. Nasıl bir günlük hayatınız var bilmediğim için bir şey söyleyemem. Ama bir psikiyatriste giderseniz öncelikle kullanacağınız ilaçlar bu tarz yüksek duygular yaşamanıza engel olur. Zamanla daha sakin bakınca sorunların ne olduğunu da belirler belki aşarsınız . Yaşınız da çok henç, sanmayın ki ilaca bir başlayımca ömür boyu kullanacaksınız. İyileşene kadar bir süre kullanır sonra doktorunuzla farklı bir yol belirlersiniz.
Siz kıymetlisiniz. Kendi kıymetinizi bilin. Başka hiç kimsenin bilmesine gerek yok. En önemlisi siz kendinize kıymet vermelisiniz.
Çalışıyor musunuz? Çocuk gün içerisinde hiç uyuyor mu?
Çok normal öksürüğünün ciğerlerine inmesi, sizin dikkatinizlil bir durum değil, etraf hastalık kaynıyor, herkes öksürüyor, onlardan kapmıştır. Sıkmayın canınızı, iyileşir. Şurup için bir sey diyemeyeceğim çünkü ben de sizin gibi uyurken şırıngayla verirdim, çıkartırdı, farklı markalar, tadlar denedim, olmadı, sonunda bıraktım savaşmayı, vermiyorum. Benim ikinci çocuk, yaşım da var, o nedenle daha rahat davranıyorum, ilaçsız, kendi iyileşmesini bekliyorum pek çok zaman ama dediğim gibi ateş olmayınca.Öksürüğü maalesef ciğerlerine inmiş o kadarda dikkat ederim atkısız dışarı çıkarmam doktor antibiyotik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanmalıyım canım
Oğluma zarar gelmesinden o kadar korkuyorum ki ciğerine inmiş diyince donup kaldım doktorda fark etmiş korkma korkma o kadar kötü değil dedi resmen bayılıyodum şurupta içmeyince deliye döndüm sinirlendim eşimde holdingmi yönetiyosun ne bu sinirin alt tarafı bir çocüğa bakıyorsun dedi zoruma gitt anlamayışı ağladım ne ağlıyosun beni sinirlendirme dedi döndü yattı oğlum uyuynca bu sefer şırınga ile denedm yine içmeyince kriz geçirip kendime vurdum defalarca bir kerede dönüp elimi tutup sarılmadı daha da cık cık diye ses çıkarıyor 3te de işe gitmesi için kaldırdım az önce ağzıma etti yataktan bir kalkışı var beni öldürecek sanki şimdi ben bu adama yarın nasış davranayım benim gibi salak bişeyi beceremezdeÇok normal öksürüğünün ciğerlerine inmesi, sizin dikkatinizlil bir durum değil, etraf hastalık kaynıyor, herkes öksürüyor, onlardan kapmıştır. Sıkmayın canınızı, iyileşir. Şurup için bir sey diyemeyeceğim çünkü ben de sizin gibi uyurken şırıngayla verirdim, çıkartırdı, farklı markalar, tadlar denedim, olmadı, sonunda bıraktım savaşmayı, vermiyorum. Benim ikinci çocuk, yaşım da var, o nedenle daha rahat davranıyorum, ilaçsız, kendi iyileşmesini bekliyorum pek çok zaman ama dediğim gibi ateş olmayınca.
Bir şey olmaz çocuğa, korkma. Çok sık rastnana bir şey. Herkesin çocuğu hep hasta, seninkine has bir şey değil.Oğluma zarar gelmesinden o kadar korkuyorum ki ciğerine inmiş diyince donup kaldım doktorda fark etmiş korkma korkma o kadar kötü değil dedi resmen bayılıyodum şurupta içmeyince deliye döndüm sinirlendim eşimde holdingmi yönetiyosun ne bu sinirin alt tarafı bir çocüğa bakıyorsun dedi zoruma gitt anlamayışı ağladım ne ağlıyosun beni sinirlendirme dedi döndü yattı oğlum uyuynca bu sefer şırınga ile denedm yine içmeyince kriz geçirip kendime vurdum defalarca bir kerede dönüp elimi tutup sarılmadı daha da cık cık diye ses çıkarıyor 3te de işe gitmesi için kaldırdım az önce ağzıma etti yataktan bir kalkışı var beni öldürecek sanki şimdi ben bu adama yarın nasış davranayım benim gibi salak bişeyi beceremezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?