• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk silen kazansın? 😂

🤩🩷 Bir de benim hastalık durumlarım var aylardır, ameliyat sürecinde olduğumu bilmelerine rağmen arada bir nasılsın diye sormayı bile çok gördüler. Dost bildiğim kimse kalmadı hepsini de sildim. Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde işi olamaz. Akrabalardan bile kimler yanımda kimler değil anlamış oldum. Çoğu annemle düzenli olarak konuşurlar ama bu süreçte bana bir kere bile geçmiş olsun demediler.
Aa hatırladım geçmiş olsun.. böyle zamanlarda daha kırıcı ama bir o kadar da güzel bir silkelenme yaşadın muhtemelen iç dünyanda 💛 yeni bir sayfaya yeni isimler yaz ve o isimler uzun yıllar senle kalsın.. geçmiş olsun canım

Olaya bağlı ama gerçekten nankör çok var hiç uğraşmam bay bay hemen sil geç zaten kendileri yazar görüldü atarım veya çok kısa net görüşmek istemediğim ile ilgili cevaplar veririm iyi niyet sömürmeyene verilmeli 1 2 okey 3.sü no kendimden değerli kimse yok kimseyle doğmadım kimseyle ölmem by
Eski arkadaşların için bile mı? Eğer içinde de bı hesaplaşma olmuyorsa bravoo👑👑

Uzaklasiyordum ( bazı sebeplerden ) yavaş yavaş, sessizliğimin de sorgulanmayişi ve karşı tarafın da sessize geçmesi... Kendi özel sebeplerinden dolayıdır.. yani yazmama ve fark etmeme sebebi olarak zaten bunalımda olduğunu öne sürecektir.. biliyorum ilgi bekliyor kendince kötü bir dönemde.. defalarca söylememe rağmen terapist değilim artık bunu farkediyorum. Kimsenin psikoloğu olamam bende zor günlerden geçiyorum mesela şimdi kim kimin yanında olmadığı için ne kadar suçlu?
Depresyon bambaşka bir konu.
İkinizde zor zamanlardan geçiyorsanız ve ilgiyi paylaştırırken çok vermiş ve görülmemiş hissediyorsanız iletişime ara vermek daha makul.
Uzaklaşmayı sorgulanmak için yaparsanız karşıdan beklentiniz olur. Size ilgisini takip edersiniz. Bu yıpratır. En iyisi kendinize ve ona kafa dinlemek için alan açmak.

Back
X