- 28 Ağustos 2024
- 215
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Gittim canım onada gittim geçen ay 2kere pencerenin mermerinden indirildikten sonra gittim en az 6ay tedavi dedi ilaçları alıyorum anında istifa gün boyu hastayım bekarlığımda 60-70tane hap içip intihar etmiştim o yüzden şimdi hap içemiyorumBir şey olmaz çocuğa, korkma. Çok sık rastnana bir şey. Herkesin çocuğu hep hasta, seninkine has bir şey değil.
Ben eşinizle ilgili bir şey diyemem ama size söyleyeceğim kesinlikle psikiyatriye gitmeniz. Gidin ve ilk cümleniz ben hiç kendi kıymetimi bilmiyorum, kendime vuruyorum, bana benim değerimi öğretin deyin. Siz kendinize değer vermezseniz hiç kimse vermez. Siz bir kıymetinizi öğrenin göreceksiniz eşiniz de değişecek.
Kimse anlamıyor beni etrafmdaki kimse sanki ezik bir insanımda insanlar beni galiye almıyormuş gibiBir an önce en başta kendiniz ve çocuğunuz için kendinize gelip ayağa kalkmak zorundasınız. Yaşadığınız şeyler kolay değil. Devlete bağlı ücretsiz psikolojik destek veren bir hastaneden , psikiyatriden randevu alın bence.
Hahaha annesinin oğlu, neden şurup içmediği belli oldu :) size çekmiş :)Gittim canım onada gittim geçen ay 2kere pencerenin mermerinden indirildikten sonra gittim en az 6ay tedavi dedi ilaçları alıyorum anında istifa gün boyu hastayım bekarlığımda 60-70tane hap içip intihar etmiştim o yüzden şimdi hap içemiyorum
Teşekkür ederim ama kendimi öyle önemli görüp gitmek istemiyorum hatta annemin kanseri genetik çıktı doktor defalarca benide çağırdı oraya bile gitmedim ne oluyosa olsun napim ben bu dünyaya fazlayım zatenHahaha annesinin oğlu, neden şurup içmediği belli oldu :) size çekmiş :)
Doktora tekrar gidin, ilaçların iğneleri, şurupları falan vardır belki onlardan reçete eder. Şifa bulursunuz. 6 ay ne ki, göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor.
Sağlıklı düşünmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Kendinizi neden önemli görmek istemiyorsunuz? Nedir sizi başkalarından önemsiz yapan şey?Teşekkür ederim ama kendimi öyle önemli görüp gitmek istemiyorum hatta annemin kanseri genetik çıktı doktor defalarca benide çağırdı oraya bile gitmedim ne oluyosa olsun napim ben bu dünyaya fazlayım zaten
Çok yazdırdım sana canım ya kusura bakmaSağlıklı düşünmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Kendinizi neden önemli görmek istemiyorsunuz? Nedir sizi başkalarından önemsiz yapan şey?
Çok yazdırdım sana canım ya kusura bakma
Oğlunuzu bu kadar seviyorken nasıl annesiz bırakmayı göze alıyorsunuz? Bağımlı adam bakmaz, ailesi alırsa alır yoksa sosyal hizmetlere verirler. Sizi sizden başkası kurtaramaz, çocuğunuza da sizden başkası annelik yapmaz. Kendime vuruyorum sinir krizleri geçiriyorum ama psikoloğa gitmiyorum, genetik kanser riskim var onkoloğa gitmiyorum, kreş yaşı gelmiş kreşe ver yok güvenemem veremem. E nasıl düzelecek düzlüğe çıkacaksınız? Sakin olmak soğukkanlı davranmak zorundasınız. Çocuk hep 2,5 yaşında bebek kalmayacak. Farkeder sizin durumunuzu.Teşekkür ederim ama kendimi öyle önemli görüp gitmek istemiyorum hatta annemin kanseri genetik çıktı doktor defalarca benide çağırdı oraya bile gitmedim ne oluyosa olsun napim ben bu dünyaya fazlayım zaten
Ya uyuşturucu bağımlısı adamı çocuğunuzun yanında nasıl yatırabiliyorsunuz? Tükürdüğünü yalamaktan bahsediyorsunuz!Sevmediğimi ah bir anlayabilsem boşayacam zaten hemen tükürdüğümü yalamak istemiyorum hemde biraz oğlum büyüsünde ayrı bir hayat kuracam oğlumla
Mineral değerlerinize güzelce baktırın sadece d vit eksikliği bi kadar sinir yapmaz, magnezyum da çok önemli. Ayrıca tiroit olabilir sizde o aşırı sinir yapıyor.Teşekkür ederim canım oğlum hasta şurubu içmiyor az önce sinir krizi geçirdim içmediği için hastalığının gribin ciğerine zarar vereceğini düşünüyorum en son her yolu deneyip içmeyince sinir krizi geçirdim kendime vurdum tutamadım eşim arkasını dönük uyumaya çalışıyor daha bide cikiliyor nasıl bir eş aklım almıyor ya daha bide benden 2.çocuğu istiyor
Sevmek yetmez, size böyle davranan uyuşturucu bağımlısı birinden zarar görürsünüz hem kendiniz hem çocuğunuz.O kadar haklısınız ki kirlisini sepete atmaz yere atar açtığı dolabın kapağını bile kapatmaz çocuğum çok zor bir bebekti asla yardımı dokunmadı ben çalışıyorum dedi ama benim gibi salakta onun her işini halletmeye çalışır
Haklısınız ama insana değer verdirmiyorlar ki seni çıkmazın içine sokuyor öprendiğimden beri hala kabullenemiyorum rüya gibi kabus gibi geliyor ve bu yüzden toparlanamıyorumŞöyle düşünün , dibe vurmuşsunuz bu bide vuruşlar genelde hızlı olur ve kuvvetlede tekrar yükselirsiniz. En başka kendinize güvenmeniz gerekiyor kendinizi sevmeniz. Dayanma gücünüz oğlunuz olmalı kötü düşüncelerden de kurtulmanız lazım. Herkes bi yoldan geçiyor Rabbim elbet size bi çıkış yolu gösterecek. Eşiniz zaten büyük sorun uyuşturucudan sürekli hapis yatan komşumun eşi geldi aklıma en sonunda boşandı ve çekti gitti buradan 10 yaşında da kızı vardı onunda annesi hiç yatdımcı değildi ama kayınvalidesi arkasında durdu ve kendine hayat kurmaya başladı elbet bi çıkış yolu çıkacaktır . Ama lütfen kendinizi sevin
Çocuğumu ziyan etmiyorum çocuğum için çabalıyorum zaten çocuğum olmasa boşanmıştım çalışıp kendi ayaklarım üstünde dururdum ama beni bağlıyorSevmek yetmez, size böyle davranan uyuşturucu bağımlısı birinden zarar görürsünüz hem kendiniz hem çocuğunuz.
Söyle beş para etmez embesilleri sevdiğini söyleyip çocuklarını ziyan eden kadınlara üzülmek yerine sinir oluyorum.
Evden market için bile çıkamayarak mı çocuğunuz için çabalıyorsunuz? Ölmek istiyorum deyip dururken hatta bunu denerken çocuğunuza sahip çıkamazsınız, iyi bakamazsiniz ve yetiştiremezsiniz.Çocuğumu ziyan etmiyorum çocuğum için çabalıyorum zaten çocuğum olmasa boşanmıştım çalışıp kendi ayaklarım üstünde dururdum ama beni bağlıyor
Bilmezler mi sizce 13 senedir bağımlı madde kullanan kişiyi ailesi evlatlıktan ret etme filan fazla film izlemisler evlatlıktan ret etme diye birşey yok,evlendirelimde gitsin başımızdan demişler.Ailesi öğrendiğimde alttan alltan içtiğini söyledim 1hafta boyunca annesi her gün aradı beni sonra babası evlatlıktan red edermiş söyle dedi bende söyledim eşime kendide oğluna sormuş oda bıraktım demiş ondan sonra bana bidaha sormadı artık öncedn biliyorlarmıydı bilmiyorum
Çocuğu ziyan etmekle ne alakası var nasıl bu yorumu yapabiliyorsun sana kimsem yok arkamda dedim napim elimden gelen bişey yok kadın sığınma evinde nasıl rahat etmeyi düşünüyorsunSevmek yetmez, size böyle davranan uyuşturucu bağımlısı birinden zarar görürsünüz hem kendiniz hem çocuğunuz.
Söyle beş para etmez embesilleri sevdiğini söyleyip çocuklarını ziyan eden kadınlara üzülmek yerine sinir oluyorum.
Umarım bana bir senaryo çizmemişlerdir çünkü bende şüpheleniyorum bana kocanın gözleri niye kırmızı diye sordular ordan anlamışlar yıllardır nasıl anlamadılar aklım almıyorBilmezler mi sizce 13 senedir bağımlı madde kullanan kişiyi ailesi evlatlıktan ret etme filan fazla film izlemisler evlatlıktan ret etme diye birşey yok,evlendirelimde gitsin başımızdan demişler.
Çocuğunuz için bile böyle evliliğe devam etmemeniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?