- 28 Ağustos 2024
- 215
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Vitaminlerden olabilir canım bana da oluyor vitamin kullanınca düzeliyor biraz...Bol meyve ye çok etkisi varMerhabalar aşırı sinirliyim eşim baksa bile sinir oluyorum ama sinirlenmek istemiyorum neden oluyor sizde oluyormu nasıl sakin kalıyorsunuz hayatına temposuna ve d vitaminim yerlerde bunun nedeni olabilir mi acaba
Eşini sevmediğin için nefes alsa sana batıyorMerhabalar aşırı sinirliyim eşim baksa bile sinir oluyorum ama sinirlenmek istemiyorum neden oluyor sizde oluyormu nasıl sakin kalıyorsunuz hayatına temposuna ve d vitaminim yerlerde bunun nedeni olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canım oğlum hasta şurubu içmiyor az önce sinir krizi geçirdim içmediği için hastalığının gribin ciğerine zarar vereceğini düşünüyorum en son her yolu deneyip içmeyince sinir krizi geçirdim kendime vurdum tutamadım eşim arkasını dönük uyumaya çalışıyor daha bide cikiliyor nasıl bir eş aklım almıyor ya daha bide benden 2.çocuğu istiyorVitaminlerden olabilir canım bana da oluyor vitamin kullanınca düzeliyor biraz...Bol meyve ye çok etkisi var
Sevmediğimi ah bir anlayabilsem boşayacam zaten hemen tükürdüğümü yalamak istemiyorum hemde biraz oğlum büyüsünde ayrı bir hayat kuracam oğlumlaEşini sevmediğin için nefes alsa sana batıyor
O kadar haklısınız ki kirlisini sepete atmaz yere atar açtığı dolabın kapağını bile kapatmaz çocuğum çok zor bir bebekti asla yardımı dokunmadı ben çalışıyorum dedi ama benim gibi salakta onun her işini halletmeye çalışırBende çok çabuk sinirlenen biriyim.tahammul seviyem çok düşük.bunun en önemli nedeni eşimin yardım etmemesi.mesela o yardım ettiğinde daha sakin oluyorum bunu farkettim.gun boyu sürekli yoruluyorsaniz en ufak şeye patliyo olabilirsiniz
Umarım çözebilirsinizSevmediğimi ah bir anlayabilsem boşayacam zaten hemen tükürdüğümü yalamak istemiyorum hemde biraz oğlum büyüsünde ayrı bir hayat kuracam oğlumla
Kaç yıllık evlisiniz? Eşinizi sevmiyorsunuz büyük ihtimalle. Her şeyi gözünüze batar hale gelmiş. Aranızdaki sorun nedir?Merhabalar aşırı sinirliyim eşim baksa bile sinir oluyorum ama sinirlenmek istemiyorum neden oluyor sizde oluyormu nasıl sakin kalıyorsunuz hayatına temposuna ve d vitaminim yerlerde bunun nedeni olabilir mi acaba
Tükürdüğümü yalamak istemiyorum derken? Aileniz bu evliliği istemiyor muydu?Sevmediğimi ah bir anlayabilsem boşayacam zaten hemen tükürdüğümü yalamak istemiyorum hemde biraz oğlum büyüsünde ayrı bir hayat kuracam oğlumla
Ayrılma kararı alıp barışmak gibi hataya düşmek istemiyorum eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendimTükürdüğümü yalamak istemiyorum derken? Aileniz bu evliliği istemiyor muydu?
Nasıl olsa çocuğa kadınlar bakıyor. Bir çocuk daha istiyor. Oh bu dünya bazı erkekler için çok rahat.Teşekkür ederim canım oğlum hasta şurubu içmiyor az önce sinir krizi geçirdim içmediği için hastalığının gribin ciğerine zarar vereceğini düşünüyorum en son her yolu deneyip içmeyince sinir krizi geçirdim kendime vurdum tutamadım eşim arkasını dönük uyumaya çalışıyor daha bide cikiliyor nasıl bir eş aklım almıyor ya daha bide benden 2.çocuğu istiyor
Az önce öyle hiç bir şekilde beni sakinleştirmedi yattı uyudu şimdi işe kaldırdım beni parçalayacak sanki bakışlarıyla bencil bir insan asla karşısındaki kalbi ne alemde bilmiyorNasıl olsa çocuğa kadınlar bakıyor. Bir çocuk daha istiyor. Oh bu dünya bazı erkekler için çok rahat.
Ev işi yapmayın arkasını toplamayın , yemek de yapmayın sadece kendinize yapın bakalım. Evi b.k götürünce anlasın ne kadar ihmalkâr ,ilgisiz olduğunuO kadar haklısınız ki kirlisini sepete atmaz yere atar açtığı dolabın kapağını bile kapatmaz çocuğum çok zor bir bebekti asla yardımı dokunmadı ben çalışıyorum dedi ama benim gibi salakta onun her işini halletmeye çalışır
Ne zamandır kullanıyor nasıl öğrendinizAyrılma kararı alıp barışmak gibi hataya düşmek istemiyorum eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim
Bana diyoki sendeki ne bu stres sinir holdingmi yönetiyorsun alt tarafı bir çocuğa bakıyorsun evde diyorEv işi yapmayın arkasını toplamayın , yemek de yapmayın sadece kendinize yapın bakalım. Evi b.k götürünce anlasın ne kadar ihmalkâr ,ilgisiz olduğunu
Defalarca kağıtta buldum evde en son tehdit edince anlattı 13yıldır kullanıyormuşNe zamandır kullanıyor nasıl öğrendiniz
Eşiniz lohusa kadın psikolojisinden ,bebek bakımının zorluğundan hiç anlamayan, empati kuramayan, cahil ve anlayışsız birisi ne yazıkki. Üstelik uyuşturucu kullanıyormuş.Bana diyoki sendeki ne bu stres sinir holdingmi yönetiyorsun alt tarafı bir çocuğa bakıyorsun evde diyor
Sabah beni arayacak hiç bişey olmamış gibi konuşacak benim gibi malda konuşacak niye insanlara kıyamıyor şeytan diyo öldür kendini kurtulEşiniz lohusa kadın psikolojisinden ,bebek bakımının zorluğundan hiç anlamayan, empati kuramayan, cahil ve anlayışsız birisi ne yazıkki. Üstelik uyuşturucu kullanıyormuş.
13 yıl çok uzun süre. Göz altları çökük mü? Yüzünden, tavırlarından hiç mi belli etmedi içtiğini? Yazık olmuş . Böylesi değişmiyor bırakmıyor maddeyi ne yazıkki. Keşke evlenmeden önce herkesin alnında büyük kusurları yazsa. Çalışıyor muydunuz normalde? Bebek kaç aylık?Defalarca kağıtta buldum evde en son tehdit edince anlattı 13yıldır kullanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?